Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.
Výkup karavanu! Vykoupíme Váš obytný vůz, nebo karavan za hotové,volejte 606118358 www.vykupkaravanu.cz
Partneři webu:
odak.cz

Satelit, nebo internetovou televizi IPTV?

Poslední aktualizace před 1 měsíc
G
galbonyČlen
Přidáno před 6 let
Zdravim...Kupil som caravan MC Louis alkovna kde ja iba priprava na satelit teraz by som mal zaujem tam nieco domontovat aby sa dala pozerat TV ak mi viete niekdo poradit ako to vyriesit nepotrebujem nic draheho neda sa to vyriesit iba kupov tv na wifi a telku vysielat online alebo ako to vyriesit aby nebola velka investicia a potrebna montaz paraboly dakujem....
Upravil Fun dne 05.02.2020 14:36, před 6 let
Zdenek a AlenaZdenek a AlenaČlen
Přidáno před 6 let
Kup tv na 12 V a místo satelitu na střechu anténu na pozemní digitál
v CZ to jde skoro všude, venku jedině satelit nebo internet
JiPe HighlandersJiPe HighlandersČlen
Přidáno před 6 let
Ano pokud jezdis ven, tak porad je satelit tim nejlepsim a nejspolehlivejsim resenim. A nejlepe automaticky s velkou
parabolou. Mobilni data nefunguji vsude. Bez signalu, sekani,
padani neni nic neobvykleho.
Jitka a Pepa, vestavba MaLiBu 640 Charming
( Ducato L4H2 Maxi, 2.3 180 k, aut.)
Petr ZPetr ZČlen
Přidáno před 6 let
Zdravím, také řeším jestli satelit nebo internet TV. Jde mi hlavně o zimu a podzim, kdy jsou dlouhé večery - zabavit děti.. S daty mám dobrou zkušenost - NTB běží v pohodě. Nemusím řešit natáčení satelitu a postavení auta. A popravdě , asi internet - př. mám nabídku Vodafone videopass 200 kč /měsíc- (dá se zapojit třeba jen na zimu 3 měsíce.) a internet TV základ od 99 kč.. Satelit , reciver a zapojení cc a 10-15 tis. a poplatky SKY se taky navyšují.
Ale ještě jsem definitivně nerozhodl. Máte někdo s Internet TV zkušenost? Díky Petr
G
galasek781Člen
Přidáno před 6 let
Ahoj, mám neomezené data, připojím se přes mobil s TV a mám vystaráno,nemusím řešit kde stojím,jestli pod stromem ,a.t.d., Satelitum pravděpodobně brzy dojde dech
R
ramtlah1Člen
Přidáno před 6 let
Jednoznacne uz satelit na strechu ne. Po eu funguje vyborne telka pres internet u mne treba HorizontGo , vyzkouseno i v Litve,Lotyssku,Estosnku atd. Usetri se vaha, porizovaci cena a z dob kdy jsem mel satelit hooodne jsem musel premyslet kde zastavim, abych chytl signal. Nyni pohoda a ani telku jsem neporizoval, mam tablet a vse resim pres nej, ale chapu, ze telka je vetsi.
HrochHrochČlen
Přidáno před 6 let
Satelit už nedává smysl. Chytrá TV + data a je vyřešeno. Navíc uspoříš váhu, nemusíš vrtat do střechy, bát se větru, řešit aktualizaci firmware, změny kódování, výměny karty a podobné lahůdky, které z minulosti všichni známe.
Přidáno před 6 let
Pokud jezdis "okolo ceskeho kominku" tak datovka vice mene staci. I kdyz ne vzdy a vsude. Idealni je kombinace dobreho satelitu a datovky ;-).
A nejlepsi jsou pry k tomu vsemu karty, kostky a clovece nezlob se.
No a kdo musi moc resit vahu, tak ve 20 h dobrou :-D
A nebo filmy stazene na mobilu. To je hoodne luxusni, bo ma kazdy
svoji obrazovku.
Z
zafirkaČlen
Přidáno před 6 let
No momentálně jsem ve Španělsku,a jedu na Španělska data a jsem v pohodě
HrochHrochČlen
Přidáno před 6 let

JiPe Highlanders napsal:

@JiPe Highlanders - Pokud jezdis "okolo ceskeho kominku" tak datovka vice mene staci. I kdyz ne vzdy a vsude. Idealni je kombinace dobreho satelitu a datovky ;-).
A nejlepsi jsou pry k tomu vsemu karty, kostky a clovece nezlob se.
No a kdo musi moc resit vahu, tak ve 20 h dobrou :-D
A nebo filmy stazene na mobilu. To je hoodne luxusni, bo ma kazdy
svoji obrazovku.

Klasická reakce člověka, který má satelit a nic jiného nezkusil. Všichni, kteří mě znají ví, že mě prodej spotřební elektroniky včetně satelitů živí a tudíž bych jeho koupi měl spíš doporučovat. V současné době je však satelit již přežitek a naprostá zbytečnost.
Pokud jsi totálně závislý na TV a když ji nemáš, musíš jít ve 20:00 spát, pak chápu, že potřebuješ několik zdrojů příjmu, takže DVB-T2, DVB-S2, internet a to stále nemáš jistotu, tak pak ještě 4TB HDD s tisícovkou filmů.
Běžný bydlíkář se chce v případě špatného počasí podívat na film, nebo zprávy a na to jsou data naprosto skvělá.
V lednu letošního roku jsem měl možnost vyzkoušet TV program přes data v ČR, Německu, Francii a
Španělsku. Nikde nebyl problém. Problém měli naopak bydlíkáři se satelitem. Přeparkovávali, jelikož jim vadily stromy a palmy, když přišel vítr, rychle sklápěli antény (a museli jít ve 20:00 spát :-) ) a o tom, že v některých destinacích přijímáš Skylink a jinde musíš mít FreeSat ani nemluvím.
Každý nechť si koupí co chce, ale já tvrdím, že satelit na střechu bydlíka je už nesmysl.
P
paragČlen
Přidáno před 6 let
Pro Hroch,poslal jsem ti SZ
VasuVasuČlen
Přidáno před 6 let
Naprosto souhlasím, že satelit už ne ! Přešel jsem na datové příjmy a spokojenost.
Fiat Knaus 2,8 + dva senioři
pilinispilinisČlen
Přidáno před 6 let
Ahoj taky jsem sundal satelit a používám internet a filmy na disku a spokojenost a taky jsem ušetřil
nějaký to kilo na váze
Já Honza a Gábina a obytné auto Fiat Dukáto 2,3 96Kw
Přidáno před 6 let
Mnoo klasická reakce člověka, který nepobere jinou než svoji zkušenost Wink
Používáme venku jak data, tak satelit a naše zkušenost je lepší se satelitem,
který je spolehlivější. Ano není to trojnožka s kabelem za dvě padesát, ale za to
funguje všude. S daty problém podle místa - Skotsko, Litva, Albánie, ale
jsou místa bez signálu i v Německu, či Rakousku. Skylink vytáhnu doma
z tv, nasadím v obytce a jedu. No a až mne datovka přesvědčí o tom, že satelit
nepotřebuji, tak ho přestanu používat.
Jinak ale nepovažuji jakákoliv média na palubě za primárně důležitá. Na podzim
jsme 14 dnů v Řecku, kromě PC pracovně, nezapnuli téměř nic. Na posezení před obytkou za
vlahých nocí nemá nic.

Jo a vzpomínám když začaly předražené Efoye, co to bylo jásotu , budovatelských hesel a
opovržení nad solárem Grin
Vlasta1Vlasta1Člen
Přidáno před 6 let

JiPe Highlanders napsal:

@JiPe Highlanders - Mnoo klasická reakce člověka, který nepobere jinou než svoji zkušenost Wink
Používáme venku jak data, tak satelit a naše zkušenost je lepší se satelitem,
který je spolehlivější. Ano není to trojnožka s kabelem za dvě padesát, ale za to
funguje všude. S daty problém podle místa - Skotsko, Litva, Albánie, ale
jsou místa bez signálu i v Německu, či Rakousku. Skylink vytáhnu doma
z tv, nasadím v obytce a jedu. No a až mne datovka přesvědčí o tom, že satelit
nepotřebuji, tak ho přestanu používat.
Jinak ale nepovažuji jakákoliv média na palubě za primárně důležitá. Na podzim
jsme 14 dnů v Řecku, kromě PC pracovně, nezapnuli téměř nic. Na posezení před obytkou za
vlahých nocí nemá nic.

Jo a vzpomínám když začaly předražené Efoye, co to bylo jásotu , budovatelských hesel a
opovržení nad solárem Grin

Plně souhlasím.
Jen doplním, že mockrát jsme stáli po Evropě bez signálu. Samo, že nešlo o kempy, nebo " profláklé "
oblasti. Ale je pravda, že tam jsme nepotřebovali ani ten satelit. Ten hlavně v zimě, kvůli vnukovi.
Upravil Vlasta1 dne 05.02.2020 19:29, před 6 let
Přidáno před 6 let
Chci se zeptat jak dostanete signál z internetové aplikace např. HBO go nebo skylink live do televize která nemá internet. ??
Z
zafirkaČlen
Přidáno před 6 let
O2 tv ,kterou si platím a spojím si ji z televizí
Přidáno před 6 let
jak ji propojíš ?? čím to v karavanu přijímáš a jak ten signál technicky dostaneš do té TV o to mi jde ?? zejména pokud ta tv nemá wifi _
Z
zafirkaČlen
Přidáno před 6 let
Musíš mít mobil který umí přenášet obraz do tv a samozřejmě to musí umět i tv ,ze signálem není problém, zatím jde bez problémů, žádné sekání nebo podobně,takto jedu ve Španělsku na data
Upravil zafirka dne 06.02.2020 07:50, před 6 let
VasuVasuČlen
Přidáno před 6 let
Já to dělám tak, že si mobilem udělám svoji vlastní WIFI síť tzv. přenosný hospot a pak si v notebooku na internetu najdu, co chci. Dneska mají chytré televize také příjem WIFI, takže stejně.
Fiat Knaus 2,8 + dva senioři
Vy můžete zobrazit všechny příspěvky v tomto fóru.
Vy nemůžete začít nový diskusní příspěvek v tomto fóru.
Vy nemůžete odpovědět v této diskusi.
Vy nemůžete začít v anketu v tomto fóru.
Vy nemůžete na tomto fóru nahrát přílohy.
Vy můžete stáhnout přílohy v tomto fóru.
Mediální partner

odak.cz

Přihlášení
Ještě nejste členem? Klikněte zde a zaregistrujte se.
Zapomenuté heslo?
Uživatelé online
Hosté online 17
Členové online 0

Celkem členů: 16,706
Nejnovější člen: Renije
TOPlist

Copyright © 2025