Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.
Výkup karavanu! Vykoupíme Váš obytný vůz, nebo karavan za hotové,volejte 606118358 www.vykupkaravanu.cz
Partneři webu:
odak.cz

AAA Klecany - komise

Poslední aktualizace před 1 měsíc
P
pbxpbxČlen
Přidáno před 2 měsíce
Prosím má někdo z kolegů zkušenosti s prodejem OA přes AAA Auto v Klecanech?
Prodávám a kontaktovali mě, že by auto vzali do komise.

Děkuji za jakékoliv informace, třeba i jen vaše názory na prodej OA přes bazary.
PetrMPetrMČlen
Přidáno před 2 měsíce
Já jsem přímo z Klecany, osobní zkušenost nemám. jen jsem si všiml velký prostor s uskladněnými auty. Tento areál ale není v Klecanech, ale v skladovém areálu Zdibsko. Asi jsem moc nepomohl.
Franta REZACFranta REZACČlen
Přidáno před 2 měsíce
AAA všeobecně . Sedřou tě z kůže. Prodej u nich jen z vysoké finanční nouze.
P
pbxpbxČlen
Přidáno před 2 měsíce
Ještě jsem to tam nedal. Jedná se o komisní prodej a samozřejmě než se tam vypravím, tak budu chtít vidět komisní smlouvu - kolik si berou z prodejní ceny, jestli mohou upravovat cenu sami nebo jen s mým souhlasem, a co se stane, když se do určité doby OA neprodá. Vrátí mi ho jen tak, nebo budou požadovat úhradu nákladů, nebo jak to bude.

Trochu mám strach, že mi během doby, co u nich OA bude stát, budou moci v autě vrtat, nebo jej dokonce užívat.
Ale prodat ho chci, ale zatím se tady a na ostatních inzertních serverech nikdo neozval.

Sloučené 10.03.2026 21:47:

Citovat

@Franta REZAC - AAA všeobecně . Sedřou tě z kůže. Prodej u nich jen z vysoké finanční nouze.

Zkušenost mám osobní. Nedávno jsem prodával Volvo XC70, nabídli mi 100 tis. a nakonec jsem to sám prodal za 180 tis.
Z
ZangerrinusČlen
Přidáno před 2 měsíce
co karavany 365 ???
P
pbxpbxČlen
Přidáno před 2 měsíce

Citovat

@Zangerrinus - co karavany 365 ???

Díky, zkusím to.
S
sarikČlen
Přidáno před 2 měsíce
co kdybys to skusil i tady to dát do inzerce
P
pbxpbxČlen
Přidáno před 2 měsíce

Citovat

@sarik - co kdybys to skusil i tady to dát do inzerce

Dal jsem, ale nula odpovědí. Dám to sem dnes znovu.

Sloučené 11.03.2026 09:01:

Citovat

@pbxpbx -

Citovat

@sarik - co kdybys to skusil i tady to dát do inzerce

Dal jsem, ale nula odpovědí. Dám to sem dnes znovu.

Tak jsem inzerát vystavil znovu.
kompersor4kompersor4Člen
Přidáno před 2 měsíce
P
pbxpbxČlen
Přidáno před 2 měsíce

Tam už mám také 😃

Sloučené 12.03.2026 19:12:
Je tu nějaký právník, kterého bych mohl požádat o shlédnutí smlouvy z AAA na komisi a vysvětlení odpovědného manažera? Moc se mi to nezdá, nerad bych naletěl. Dokumenty bych poslal do SZ.
OndrejOndrejČlen
Přidáno před 1 měsíc
Zkus dát auto tento víkend do bazaru na For Caravan. Stojí to tuším cca 3000 na tři dny. Je dobré si ale udělat čas a u auta být. Minimálně si ověříš jestli tvoje cena je reálná… Myslím že tam lidé budou. https://forcarava...-karavanu/
Upravil Fun dne 19.03.2026 14:11, před 1 měsíc
P
pbxpbxČlen
Přidáno před 1 měsíc

Citovat

@Ondrej - Zkus dát auto tento víkend do bazaru na For Caravan. Stojí to tuším cca 3000 na tři dny. Je dobré si ale udělat čas a u auta být. Minimálně si ověříš jestli tvoje cena je reálná… Myslím že tam lidé budou. https://forcarava...-karavanu/

Díky za tip, ale to už si asi nestihnu zorganizovat.
Upravil Fun dne 19.03.2026 14:13, před 1 měsíc
K
karabinka6318Člen
Přidáno před 1 měsíc
ja uz bych nikdy karavan do komise nedal.udelal jsem to jednou a nikdy vice.ulamane otvirani oken,ukradene ovladace u sporaku.poskozene otvirani skrinek.blato na kobercich.prodejce tam pusti kazdeho a kdyz mu vse neukazuje osobne tak to lidi (omylem z neznalosti)znici.nevim jake te vedou pohnutky to davat nekam do komise.(pokud neresis misto)stejne dnes 99procent lidi si to hleda na netu.
P
pbxpbxČlen
Přidáno před 1 měsíc

Citovat

@Ondrej - Zkus dát auto tento víkend do bazaru na For Caravan. Stojí to tuším cca 3000 na tři dny. Je dobré si ale udělat čas a u auta být. Minimálně si ověříš jestli tvoje cena je reálná… Myslím že tam lidé budou. https://forcarava...-karavanu/

Tak jsem si dnes chtěl ověřit, že je na venkovním bazaru ještě místo a jestli bych to tam mohl mít jen v sobotu a neděli, i když píšou, že nájezd vozů byl dnes. Volal jsem, mailoval, ale bohužel žádná odpověď.

Myslíte, že bych tam mohl jet v sobotu ráno na blind? Přece jen to mám jedním směrem 2 hodiny a nerad bych zbytečně zabil celý den, když bude na zahradě co dělat. Prosím poraďte.
Vy můžete zobrazit všechny příspěvky v tomto fóru.
Vy nemůžete začít nový diskusní příspěvek v tomto fóru.
Vy nemůžete odpovědět v této diskusi.
Vy nemůžete začít v anketu v tomto fóru.
Vy nemůžete na tomto fóru nahrát přílohy.
Vy můžete stáhnout přílohy v tomto fóru.
Uživatelé, kteří se účastnili diskuse: pbxpbx, PetrM, Franta REZAC, Zangerrinus, sarik, kompersor4, Ondrej, karabinka6318
Mediální partner

odak.cz

Přihlášení
Ještě nejste členem? Klikněte zde a zaregistrujte se.
Zapomenuté heslo?
Uživatelé online
Hosté online 16
Členové online 0

Celkem členů: 16,710
Nejnovější člen: Vavricka
TOPlist

Copyright © 2025