Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.
Výkup karavanu! Vykoupíme Váš obytný vůz, nebo karavan za hotové,volejte 606118358 www.vykupkaravanu.cz
Partneři webu:
odak.cz

Jak se vám výstava líbila?

Poslední aktualizace před 1 měsíc
FunFunHlavní administrátor
Přidáno před 1 měsíc
Co se líbilo? Nebo co chybělo?
Mě se výstava líbila. V sobotu odpoledne opadl největší nápor návštěvníků a dalo se v klidu prohlížet i luxusní auta.
Trochu mi chyběla pestřejší nabídka občerstvení. Na klobásu jsem neměl chuť a v restauraci byly fronty.
Sobotní večerní program byl skvělý nápad.
R
RudyČlen
Přidáno před 1 měsíc
Kemp jsme bohužel letos vynechali. Vlastní výstava se mi líbila i když žádné překvapení se nekonalo. Potkal jsem se s pár přáteli, několika vystavovateli, vyslechl si Fotrův cestopis Kanadou. Za to díky organizátorům. Horší to bylo se službami Výstaviště. Jeden studentík u vstupu a fronta na 30 minut, předražené a nepříliš chutné jídlo v restauracích, o zmatku na parkovišti při odjezdu nemluvě. Tady se Pražáci mohou v Brně učit, o zahraničí nemluvě. Asi nejlepší volbou byl ten kemp a návštěvu rozdělit do několika bloků. Snad příště…
OndrejOndrejČlen
Přidáno před 1 měsíc

Rudy napsal:

@Rudy - Kemp jsme bohužel letos vynechali. Vlastní výstava se mi líbila i když žádné překvapení se nekonalo. Potkal jsem se s pár přáteli, několika vystavovateli, vyslechl si Fotrův cestopis Kanadou. Za to díky organizátorům. Horší to bylo se službami Výstaviště. Jeden studentík u vstupu a fronta na 30 minut, předražené a nepříliš chutné jídlo v restauracích, o zmatku na parkovišti při odjezdu nemluvě. Tady se Pražáci mohou v Brně učit, o zahraničí nemluvě. Asi nejlepší volbou byl ten kemp a návštěvu rozdělit do několika bloků. Snad příště…

To parkoviště je problém, nepatří výstavišti a parazituje na výstavách jiný subjekt, bohužel... Je to tak na každé výstavě. Kemp je podle mě super varianta, dostaneš pásky pro 4 lidi a můžeš si chodit tam a zpět, jak se ti zlíbí. Hodně lidí přijelo už ve čtvrtek, v pátek si prošli výstavu, v sobotu zajeli do Prahy a v neděli zas nakoukli na výstaviště. Bylo tam v kempu prý asi 300 aut, což asi nikdo nečekal, tak to zpočátku nerovnali. Podle mě je to ale rok od roku lepší... Letos byly i stanové sauny a v sobotu pivko a klobáska zdarma od Světa karavanů. Dusseldorf z Prahy asi nikdy nebude, ale mě to přišlo fajn.
Vy můžete zobrazit všechny příspěvky v tomto fóru.
Vy nemůžete začít nový diskusní příspěvek v tomto fóru.
Vy nemůžete odpovědět v této diskusi.
Vy nemůžete začít v anketu v tomto fóru.
Vy nemůžete na tomto fóru nahrát přílohy.
Vy můžete stáhnout přílohy v tomto fóru.
Uživatelé, kteří se účastnili diskuse: Fun, Rudy, Ondrej
Mediální partner

odak.cz

Přihlášení
Ještě nejste členem? Klikněte zde a zaregistrujte se.
Zapomenuté heslo?
Uživatelé online
Hosté online 17
Členové online 0

Celkem členů: 16,706
Nejnovější člen: Renije
TOPlist

Copyright © 2025