Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.
Výkup karavanu! Vykoupíme Váš obytný vůz, nebo karavan za hotové,volejte 606118358 www.vykupkaravanu.cz
Partneři webu:
odak.cz

Koberec s klipy

Poslední aktualizace před 1 měsíc
P
pbxpbxČlen
Přidáno před 1 měsíc
Koupil jsem koberec do kabiny pro Fiat Ducato pro faceliftu 2019.
V dolních rozích koberce jsou kruhové zpevněné otvory a ke koberci byly přibaleny černé klipy (viz foto).
Jsou celé z plastu a nevím si s nimi rady. Podlaha v kabině je z plastu a na příslušných místech nejsou žádné připravené otvory, do kterých by se tyto klipy upevnily. Na ty by se pak měl nasadit koberec a otočením horní části klipu "zamknout".

Co s tím? Koberec položit do kabiny a klipy recyklovat do žluté popelnice?
pbxpbx Připojili následující obrazek:
img_1103.jpeg img_1102.jpeg
PabloGSPabloGSČlen
Přidáno před 1 měsíc
Ty klipy jsou určeny na našroubování do podlahy která je pokryta velurem. Typicky u osobáků. U dodávky s plastovou podlahou jsou k ničemu. Leda uříznout špici a nalepit vteřiňákem, pokud by koberec klouzal, ale to by vyřešil i sucháč.
Upravil PabloGS dne 27.03.2026 22:02, před 1 měsíc
H
HlaholNováček
Přidáno před 1 měsíc
vývrtej do podlahy díru a našroubuj je tam, dělal jsem to zrovna tak a drží to perfektně. vterinakem nic nelep, to je nesmysl
Upravil Hlahol dne 27.03.2026 22:13, před 1 měsíc
P
pbxpbxČlen
Přidáno před 1 měsíc

Citovat

@Hlahol - vývrtej do podlahy díru a našroubuj je tam, dělal jsem to zrovna tak a drží to perfektně. vterinakem nic nelep, to je nesmysl

Mám strach, aby tam nebyly nějaké kabely.
J
JménoČlen
Přidáno před 1 měsíc

Hlahol napsal:

@Hlahol - vývrtej do podlahy díru a našroubuj je tam, dělal jsem to zrovna tak a drží to perfektně. vterinakem nic nelep, to je nesmysl

To asi nechtěl slyšet, teda číst :-) Ale já bych poradil totéž, sám jsem v přívěsu koberec (obyč zátěžák po výměně doma, co bych jinak už vyhodil) proti po pársezonách rozčilování kvůli shrnování zajistil do podlahy v rozích prostě pár malými vruty. Vzniklý dírky v linu a překližce jsou mi ukradený a de/montáž kvůli vyprání po dovolené je otázka minuty. Vruty já rád, jako věšáčky na cokoli jsou univerzální a každou dovolenou se najde místo, kde ještě nějaký chybí a třeba tak základní nářadí jako vrtačku mám v "povinné" výbavě jak auta tak přívěsu :-) A pořád menší zlo malá dírka, než třeba něco nalepovacího, co se utrhne i s tapetou. Třeba kdyby děti místo nálepek na dveře skríňky tam radši zatloukly pár hřebíků, rozčiloval bych se míň :-)
J
JménoČlen
Přidáno před 1 měsíc

pbxpbx napsal:

@pbxpbx -

Citovat

Mám strach, aby tam nebyly nějaké kabely.

Jestli je podlaha plastová, asi by pomohl hledač kovů. Ale nebál bych se toho, nesmíš tam narvat naplno roztočenej vrták hned durch až po sklíčidlo, někde tam asi bude třeba i nádrž :-) Jen bych to tak opatrně pomalu krouhal, aby vrták vzal na tři otáčky dlouhou šponu a šup ven, ne ho tam nechat zajet a ještě pak dlouho rejdit a namotat na něj vše, co se připlete v dosahu :-)
Nebo levým chodem díru vytavit.
Vy můžete zobrazit všechny příspěvky v tomto fóru.
Vy nemůžete začít nový diskusní příspěvek v tomto fóru.
Vy nemůžete odpovědět v této diskusi.
Vy nemůžete začít v anketu v tomto fóru.
Vy nemůžete na tomto fóru nahrát přílohy.
Vy můžete stáhnout přílohy v tomto fóru.
Uživatelé, kteří se účastnili diskuse: pbxpbx, PabloGS, Hlahol, Jméno
Mediální partner

odak.cz

Přihlášení
Ještě nejste členem? Klikněte zde a zaregistrujte se.
Zapomenuté heslo?
Uživatelé online
Hosté online 16
Členové online 0

Celkem členů: 16,710
Nejnovější člen: Vavricka
TOPlist

Copyright © 2025