Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.
Výkup karavanu! Vykoupíme Váš obytný vůz, nebo karavan za hotové,volejte 606118358 www.vykupkaravanu.cz
Partneři webu:
odak.cz

Aktualizace map Tom Tom na Fiat Ducato

Poslední aktualizace před 17 dní
K
KalimeroČlen
Přidáno před 19 dní
Mám dotaz, je zde někdo, kdo řešil aktualizaci map navigace TomTom v originálním Fiaťáckém radiu „Uconnect 10“ a má s tím zkušenost či ví jak na to?

Problém tkví v tom, že naše auto (rok výroby 2023) je osazeno originálním Uconnect 10“ infotainmentem s navigací Tom-Tom (verze map z r. 2021), kde se má celý systém vozidla pravidelně automaticky aktualizovat „na dálku“ pomocí tzv. „Telematického boxu“.
Víc jak půl roku se snažím o aktualizaci, dle návodu k vozidlu jsem si vytvořil účet na https://maps.mopa... , zadal VIN, nahrál do telefonu aplikaci Uconnet, ale tu se mi nepodařilo propojit s vozidlem. Ve Fiatu mi všichni dlouho tvrdili, že to prostě nefunguje, ale poradit jak aktualizovat mapy nedokázal nikdo. Následně bylo zjištěno, že problém tkví v tom, že auto není osazeno z výroby oním Telematickým boxem, který má integrovanou SIMku a má se starat o aktualizace. Dle vyjádření výrobce není (nebo v době prodeje nebyl) t. box pro dovoz do ČR povinný. Do starších verzí Uconnect 5“, 7“, lze mapy stáhnout na USB disk a následně nahrát přímo do rádia, u tohoto to nelze, neboť se předpokládá propojení s t. boxem.
Telematický box dle vyjádření Fiatu dodatečně do auta namontovat nelze.

Řešili jste někdo stejný problém?
K
KalimeroČlen
Přidáno před 19 dní
Ještě fotka rádia...
Kalimero Připojili následující obrazek:
radio.jpg
K
KalimeroČlen
Přidáno před 17 dní
Tak víc jak púl roku řeším a púl roku odkládám sem napsat, a když konečně napíšu, tak během dvou dnú přijdu ma to, jak vyřešit.
Takže kdyby jste někdo měli stejný problém, ozvěte se, už vim jak na to.
Fiat, importer, výrobce i prodejce, nikdo neporadil.
Vy můžete zobrazit všechny příspěvky v tomto fóru.
Vy nemůžete začít nový diskusní příspěvek v tomto fóru.
Vy nemůžete odpovědět v této diskusi.
Vy nemůžete začít v anketu v tomto fóru.
Vy nemůžete na tomto fóru nahrát přílohy.
Vy můžete stáhnout přílohy v tomto fóru.
Uživatelé, kteří se účastnili diskuse: Kalimero
Mediální partner

odak.cz

Přihlášení
Ještě nejste členem? Klikněte zde a zaregistrujte se.
Zapomenuté heslo?
Uživatelé online
Hosté online 30
Členové online 1
PetrM

Celkem členů: 16,706
Nejnovější člen: Renije
TOPlist

Copyright © 2025