FJRČlenPřidáno
před 3 měsíceTakhle to vypadá když se fouká na předku 5,5. Sjíždí se jen střed. Velmi nebezpečný v krizové situaci, a ještě když je to celoročka v 30 stupních někde na jihu. Doslova o hubu.
ad. FJR:
Jen pozor u těch “Cargo” -C pneu. Pokud máš v techničaku uvedeny jen “CP” provedení, tak by jsi tam “C” mít neměl.
Na STK to sice většinou projde, ale kdo ví co udělá pojišťovna, když pneu prdne a někoho nedejbože smeteš.
Co když se vymluví na nespávné pneu a odmítne plnit?
Řešil jsem to cca před dvěma měsíci.
FJRČlenPřidáno
před 3 měsíceJá mám velkém TP alternativu C zapsanou
Tak to máš v pohodě.
Ja bohužel ne.
FJRČlenPřidáno
před 3 měsícePodle toho co se běžně dopisuje, například 18 s A/T pneu na Ducato, známí teď dával A/T v rozměru 245/75/16 na Mercedes, bez problémů napsali. Nevidím důvod proč by nedopsali C. Obzvlášť když se zimní CP nevyrábí.
No jak jsem to četl tak mají zesílení bočnic proti oděru to je z venkovní strany přidaná guma navíc ale pneu na campery mají vyztuženou celou bočnici uplně jinak a je to kvůli dlouhému stání a nosnost těchto pneu je jen 1030kg což není zrovna na dlouhé stání když nejsi uplně vyrovnaný a podkládáš to klínama , nevim co máš za auto a jak moc bojuješ s váhou ale na obytku bych si to asi nedal......
ja auto koupil na uplne novych barumkach nejakych vanis 2 v rozmeru 215/70r15.jizdni vlastnosti katastrofalni.obzvlaste v zatackach.po prechodu na Michelin agilis camper CP je to uplne nekde jinde.
Zdravím,
také jsem přešel na celoroční Michelin CrossClimate Camping,
A mám dotaz na kolik tyto pneumatiky foukáte. Mají na boku vyznačeno MAX LOAD 475 kPa (4,75 bar).
Ale na typovém štítku Fiat je jediný údaj 5,5 bar a původní Michelin Agilis Camping jsem tak hustil.
Obytka polointegrál 3 500 kg.
Díky za vaše rady.
Vlasta
FJRČlenPřidáno
před 5 dníAsi bych se držel toho co je uvedeno jako max tlak na pneu. Foukám 4,6 předek i zadek.