sipadanČlenPřidáno
před 7 dníAhoj,
provedl někdo testování za jízdy?
"In motion" by mělo být souočástí tarifu "Roam", chápu-li dobře v některých zemích.
Pokud ano, tak předem děkuji za informace.
Upravil sipadan dne 21.04.2026 14:11,
před 7 dníTestovani Starlinku za jizdy? Funguje. Krome tunelu. Manzelka ridila a ja pracoval celou cestu do a z Italie. I kdyz pracuji s CAD daty, vse fungovalo jako doma. Z mobilem to je horsi. Tam se signal ztraci a objevuje.
Tak to jsem nepochopil.
V Číně jsem Starkink ani nepouštěl, protoze je zakazany totalne. Na trajektu z Amsterdamu do New Casttlu se opravdu Starling dal od pobrezi odmlcel. Ve vnitrozemi Starling dokonce pozna, ze mas pustene VPN a odpoji te, pokud pokracujes. Zkousel jsem.
Takze z techto osobnich zkusenosti bych dovodil, ze to hlida Starlink sam v zavislosti na legislative te ci ktere zeme.
Ale uprimne. Nevim o tom, ze by nektera zeme dovolila pevny starling ale nedovolila ho v pohybu. Ty o nejake vis?
Geofence ma rada zemi vcetne Turecka, ale zakazany "jen" in motion? O tom fakt nevim.
sipadanČlenPřidáno
před 5 dníZakázaný "In motion on land" je z těch dostupnějších zemí například ve Španělsku, což mě překvapilo (na moři je OK).
VPN ve smyslu ovlivnění geolokace / změnu IP adresy mě netrápí (to řeší moje děti), ale samozřejmě o VPN tunel na VPN server domů, do domácí sítě mi jde, ten používím denně.
Která z variant VPN nefunguje? Nebo nefungují obě?
Dík, to je velmi zajímvá informace.
Upravil sipadan dne 23.04.2026 15:37,
před 5 dní