Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.
Výkup karavanu! Vykoupíme Váš obytný vůz, nebo karavan za hotové,volejte 606118358 www.vykupkaravanu.cz
Partneři webu:
odak.cz

Venkovní sprcha Reich - teče mix. kohout

Poslední aktualizace před 2 měsíce
I
Ivan a HankaČlen
Přidáno před 2 měsíce
Ahoj,
po zimě jsem otevřel přívod vody k venkovní sprše Reich s mixovacim ventilem na studenou a teplou vodu a z mix ventilu stříká voda. Přes zimu byla voda vypuštěna.... Opravoval to tu někdo? Řešil někdo stejný problém?
Nenašel jsem zatím ani náhradní díly, ani žádnou jinou informaci, krom nabídek celého nového kompletu. Předpokládám, že to bude těsnění, ale nevím jak do toho...
Díky I.

PS pro příklad je to tato...

https://data.svet...04378243_1
tabbitabbiČlen
Přidáno před 2 měsíce
Ahoj,

je to jednoduché. Ale napoprvé mi taky trvalo dlouho než jsem se do toho dostal.
Na konci kde strkáš sprchu je šestihran. Za ten vyšroubuješ celý ten prostředek toho ventilu ven. Musíš si ale podržet z druhé strany stěny klíčem celý ten ventil, aby se ti neprotáčel. Povolit to že začátku moc nejde, protože myslím že bylo něčím zalepené.
Gumičky tam jsou celkem 3. Ale myslím, že budeš mít poškozenou tu nejmenší (vnější průměr 6,5 mm tloušťka 1,8mm), docela blbě jsem ji sháněl. Pak je tam ještě 11,5 mm s tloušťkou 1mm. Ta třetí bude v pohodě, ta už mi vydržela dvojí zamrznutí 😄
Při prvním zamrznutí mi to ty gumičky jenom vytlačilo ven a stačilo je jenom vrátit do drážek, při dalším už je to natrhalo.
Já musím aby mi to vydrželo mrazy do toho ventilu nechat přes zimu připojenou sprchu. Mám ho tak blbě umístěný, že i když to vyfoukám stejně mi tam vždycky steče trocha vody a je hotovo.
I
Ivan a HankaČlen
Přidáno před 2 měsíce
Díky za informace, zkusím to, ale přístup k tomu mám také dost zoufalý.
Musím rozebrat kus nabytku Shock

Se zastrcenou sprchou se ale moc nedá jezdit... já to přes sprchu profukuju, letos to asi nestačilo...
Upravil Ivan a Hanka dne 23.05.2026 11:47, před 2 měsíce
tabbitabbiČlen
Přidáno před 2 měsíce
To já mám naštěstí tu přípojku v garáži, tak za sebou tu sprchu tahat nemusím 😄😄😄
M
MetylČlen
Přidáno před 2 měsíce
Pokud je to konstrukcne tak naprd, tak co napodzim namisto profukovani tim prohnat propylenglykol? Na jare protahnout teplou vodou a vystarano. Samozrejme si dat bacha na zamenu propylenglykolu s ethylenglykolem.
J
JménoČlen
Přidáno před 2 měsíce

Metyl napsal:

@Metyl - Pokud je to konstrukcne tak naprd, tak co napodzim namisto profukovani tim prohnat propylenglykol? Na jare protahnout teplou vodou a vystarano. Samozrejme si dat bacha na zamenu propylenglykolu s ethylenglykolem.

Nemám nic takového, takže netuším, co tam je za meteriály, ale nestačila by slaná voda ?
Vy můžete zobrazit všechny příspěvky v tomto fóru.
Vy nemůžete začít nový diskusní příspěvek v tomto fóru.
Vy nemůžete odpovědět v této diskusi.
Vy nemůžete začít v anketu v tomto fóru.
Vy nemůžete na tomto fóru nahrát přílohy.
Vy můžete stáhnout přílohy v tomto fóru.
Uživatelé, kteří se účastnili diskuse: Ivan a Hanka, tabbi, Metyl, Jméno
Mediální partner

odak.cz

Přihlášení
Ještě nejste členem? Klikněte zde a zaregistrujte se.
Zapomenuté heslo?
Uživatelé online
Hosté online 55
Členové online 0

Celkem členů: 16,758
Nejnovější člen: Michal09
TOPlist

Copyright © 2026