Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.
Výkup karavanu! Vykoupíme Váš obytný vůz, nebo karavan za hotové,volejte 606118358 www.vykupkaravanu.cz
Partneři webu:
odak.cz

Zámek dveří Knaus

Poslední aktualizace před 2 měsíce
S
SaVČlen
Přidáno před 2 měsíce
Ahoj,
Knaus SKY TI rok vyroby 2012 se zámkovou vložkou ZADI

Kdo vyráběl tento systém pro Knaus?
Potřeboval bych vyměnit zámkovou vložku ale nejde mě vyndat (ostatni zámkové vložky, stejný klíč i výrobce, vyndám v pohodě). Je potřeba to rozdělat nějak ze vnitř? Je to ještě někde jištěné?

Má někdo zkušenosti nebo informace jak tuto kliku rozdělat? Na co si dát pozor? Potřebuji identifikovat pérka a ty vyměnit.

Děkuji za pomoc.
Upravil SaV dne 23.05.2026 14:27, před 2 měsíce
SaV Připojili následující obrazek:
img_20260421_195216.jpg screenshot_2026-05-08-11-36-19-895_comduckduckgomobileandroid.jpg
J
JeepaČlen
Přidáno před 2 měsíce
Mám stejnou kliku na polointegrálu Knaus a rozdělává se z vnitřní strany dveří po vyjmutí asi šestí plastových ucpávek které zakrývají křížové šrouby.Kdo je výrobce netušim.
S
SaVČlen
Přidáno před 2 měsíce

Jeepa napsal:

@Jeepa - Mám stejnou kliku na polointegrálu Knaus a rozdělává se z vnitřní strany dveří po vyjmutí asi šestí plastových ucpávek které zakrývají křížové šrouby.Kdo je výrobce netušim.

Díky, viděl jsi do vnitř? Víš kolik je tam pérek? Vyskakujou pri rozdělávání nebo jsou stabilně ukotvený.
J
JeepaČlen
Přidáno před 2 měsíce
Tak moc jsem to neprohlížel.Nic na tebe při rozdělání nevyskočí.Jen jsem to rozdělal,promazal a zase složil.
S
SaVČlen
Přidáno před 2 měsíce

Jeepa napsal:

@Jeepa - Tak moc jsem to neprohlížel.Nic na tebe při rozdělání nevyskočí.Jen jsem to rozdělal,promazal a zase složil.

Super, dobré vědět.
Vy můžete zobrazit všechny příspěvky v tomto fóru.
Vy nemůžete začít nový diskusní příspěvek v tomto fóru.
Vy nemůžete odpovědět v této diskusi.
Vy nemůžete začít v anketu v tomto fóru.
Vy nemůžete na tomto fóru nahrát přílohy.
Vy můžete stáhnout přílohy v tomto fóru.
Uživatelé, kteří se účastnili diskuse: SaV, Jeepa
Mediální partner

odak.cz

Přihlášení
Ještě nejste členem? Klikněte zde a zaregistrujte se.
Zapomenuté heslo?
Uživatelé online
Hosté online 58
Členové online 0

Celkem členů: 16,758
Nejnovější člen: Michal09
TOPlist

Copyright © 2026