Radek KNAUSČlenPřidáno
před 8 letDobrý den , rád bych poptal servis , šikovného opraváře v okolí Nymburk - Praha východ. Včera při návratu z dovolené jsem měl defekt zadní pneumatiky. Vše jsem ustál ,nikomu se nic nestalo , jen bouchlá guma rozbila podběh
nad kterou je wc a umyvadlo. Takže vše kolem kola je tak trochu pošramocené , hadice , kabely , odpad atd... Vše
nad mou manuální zručnost. Rád bych , aby to bylo zase jako předtím - ne nijak zbastlené. S autem jsme spokojeni,
slouží nám v létě i v zimě , takže si to zaslouží. Předem děkuji za vaše doporučení . Radek
Podobný příběh známého. Při jízdě cítil chvění obytného auta ,říkal si že musí nechat vyvážit pneumatiky. Za chvíli se oddělil běhoun od kostry pneumatiky a oliskal vše kolem zadního kola. Dřevo jsme nahradili, plechy před kolem a za kolem co drží zástěrku jsme udělali. Podařilo se nám nějak slátat originál plastový podběh a vytvořit podle něho kopyto na výrobu nového laminátového. Než kopyto vyhodím mohu pomoci někomu dalšímu.
Mě přijde, aspoň podle mého přívěsu, že se ten podběh celkem podobá blatníkům pro nákladní vozíky a nějak žiju v přesvědčení, že potkat mě prdlá guma a přežít to přívěs v ekonomicky zachránitelném stavu, hledal bych tímto směrem vhodný základ. Ale nijak jsem to nezkoumal, jen to na mě tak působí zespoda od kola, zevnitř je přes to přisponkovaný lino.
Podběh co jsem udělal je 410 široký na straně dovnitř má čelo a na straně ven je otevřený a lze uřezat , 680 dlouhý a 170 vysoký.