Ahoj kolegové
Napadlo mě, že by mohlo být dobré podělit se navzájem o aplikace, které nám pomáhají při cestování.
My používáme:
Stání: P4N, StellpaltzEurope, Camperguru.
Počasí: Windy, Počasí&radar, yr.nor.
PHM: fuelGR, MyLPG.eu.
Doplnění vody: Water&Drinking Water Finder
Hraniční přechody: BorderWatcher
Navigace: Sygic
U aplikace na místa kde lze doplnit vodu si nejsem moc jistý - mám jí krátce.
Upravil Tomik Kralu dne 12.02.2026 16:18,
před 5 měsíců
Franta REZACČlenPřidáno
před 5 měsícůNám stačí mapy.com a voči. :-)
"Ferryhopper" - vyhledání trajektů
Franta Rezac
Já jsem o oči přišel při cestě z HU do SRB na přechodu Horgoš, když jsem jel bez aplikace. Vypadli mi při pohledu na tu frontu aut. 😂
Zangerrinus
Pěkná aplikace. Děkuji 👍
Upravil Tomik Kralu dne 13.02.2026 08:03,
před 5 měsícůChtel bych vyriznout pochvalu Tomiku Kralu. Dnes nas zachranila aplikace "...drinking water", na kterou me timto vlaknem upozornil, a kterou jsem az dodnes nepouzil
Pri ceste do UK jsme si chteli dobrat vodu na STPL u Dunkirku, jeste nez odrazime od brehu stare Evropy. Ale svete div se, francouz mel porouchany automat.
A tak prisla rada na app. Podle ni byl od nas 5 min cesty autem kohoutek s vodou. A vite co? Fakt byl.
V pristavu, volne pristupny. Sice jsem mel pocit, ze nekoho okradam, ale mam vodu. Pisu z Doveru, kde fakt voda neni...Takze Tomiku, diky!!!
Jsem rád, že aplikace pomohla. 👍
Vodu standardně umí i české mapy.com
Ty mapy toho umí strašně moc, chce to ale nastudovat, některé věci by člověka nenapadlo v mapy hledat.
karlic Připojili následující obrazek:
Tak jsem to zkousel. Jsme v Edwinstown (vesnici, kde vznikla legenda o Robinu Hoodovi). Dosla voda. Zadal jsem do mapy.com heslo "voda" a naslo vse co apka. Takze good. Mam rad vicero moznosti...