Milos195ČlenPřidáno
před 5 letSlysel jsem ze ne a nebo to mozna nesmi delat s ohledem zasahu do dat vozidla
Tak jsem se dneska pokusil "zvětšit" nádrž na 90 litrů... odpojení bez problémů, ale nepodařilo se mi povolit převlečnou "matici", abych se dostal k demontáži nástavné trubky....
Vy, co jste byli úspěšní, čím jste to povolili??? Není k tomu úplně ideální přístup ...
Díky za radu, klidně i do SZ.
Mimochodem, dořešili jste někdo přenastavení v SW vozu na nádrž 90 lt ? (také stačí do SZ)
Díky předem.
Ahoj, poslal jsem to odkaz do SZ
Nenasel by se dobrak, ktery by nasdilel postup krok za krokem, aby slo navysit objem cepovani svepomoci? Diky.
Dobrý den, nechci být opět "potížista", ale již několik dní sleduji toto vlákno a moje otázka zní: jaký význam má zvětšení nádrže na 90 l??
Mám z výroby nádrž na 60 l, dojedu na ni cca 500 km, tj. v celé Evropě dostačující pro další natankování, tak hergot proč tolik práce pro 90 l??? Můžete mi to nějak vysvětlit???
Co třeba přejezd území kde je zrovna vyšší cena nafty?
Nechtěl jsem, ale díky Vlasta1 musím odpovědět. Jako nováček na tomto foru řeším doložnost autokaravanu a ... pak sleduji nádrž na 90 lt nebo /i.... 120 l). Tak my (!!!) karavanisté najedeme za rok max. 8000,- km (napište mi někdo, že více...) a budu řešit, že přejedu nějaký "úsek" o ... kdyby....o 10,- Kč více za litr...tak možná jednou...taky, protože z Náchoda, jedu tankovat do Polska, ale potom ... po cestě ... už je to jedno....A to jsem se tady na foru poučil, že nemám přetěžovat auto pitnou a odpadní vodou, tak jezdím na minimu až do cíle ...pak doplním a ...taky někdy ne....ale pořád nerozumím nádrži na naftu 90-120l...kolik ušetříte za ...
Nevím, jestli jsem se vyjádřil srozumitelně, ale zajímaly by mně Vaše názory....Hujer.
Jirka VospalekČlenPřidáno
před 4 rokyAhoj, je stejný postup také u 90l nádrže na 120l? Mám 90 a 120 by se hodilo....
Jinak jsem se zařadil mezi ty 90 litrové. Úprava není zase až tak složitá, ale musel jsem si udělat přípravek na povolení převlečené matice na víčku nádrže.
Doporučuji mít na práci také co nejprazdnejsi nádrž.
Ducatovy-KajaČlenPřidáno
před 4 roky120l nádrž jenjiná než 90l, takže jedině výměna. Plovák s čerpadlem jsou ale stejné, takže stačí jen přehodit nádrž a samozřejmě držáky nádrže jsou jiné.
Dovoluji si po dlouhé době oživit tuto diskuzi.
Je zde někdo, kdo má praktickou zkušenost se softwarovým odblokováním palivové nádrže či kontakt na firmu, jež je schopna provést?
Děkuji za info
Ahoj,
Mně se to nepovedlo, přestože to kamarád zkoušel i s diagnostikou přímo z Fiat servisu...
Žiju s tím ale vcelku v pohodě...