SarkaAdministrátorPřidáno
před 18 letNovinka od firmy TRUMA.
Nabízí největší míru komfortu ve vaší koupelně. Montované držáky snesou zatížení až 4 kg. Inovativní technologie způsobí, že zavěšené textilie jsou rovnoměrně sušeny vyústěním vzduchu přímo na ručník.Proud vzduchu se dá regulovat a v integrované vzduchové klapce individuálně nastavit. Otočný přídavný háček umožní zavěšení žínky nebo malých ručníků.
(Váha 700g, rozměry: 760 x 420 x 80 mm)
Cena 2.050,-Kč
Čerpáno z Bulletin Caravan Metropol s.r.o.
Sarka Připojili následující obrazek:
Obrázek nebyl nalezen
A co třeba takhle :D Baumarkt 199Kč
_mch Připojili následující obrazek:
Machajdo, sušák je bezva ale jestli jsem to pochopil ten první byl teplovzdušně vyhřívaný. Tak jestě do toho z Baumarktu dostat teplej vzduch a bude to vončo. Nějak to napojit na rozvod / něco jako husí krk /, vyvrtat tomu odfuky a mohlo by to být ne ?
Protože nemáme v koupelně průduch,tak mě tato maličkost nějak unikla.:( Já prostě myslel,že nad průduch pověsím ručník a je to.;q
No vidíš, pověsit držák nad průduch by fakt mohlo stačit. Já mám sice průduch těsně nad podlahou, ale pozná se jak to bude premávať ;)
Jirka SČlenPřidáno
před 18 letMám jej už téměř rok namontovaný (viz foto Šárka-nikoliv Machajda). Koupený od LB za cca 1800,- Kč a podstrčený loni manželce pod stromeček... Hodnocení: výdech máme na zemi, tudíž je držák moc nízko - ručník u kolen pro mě nic moc není. Vytápění - náš ručník ještě nepřesvědčil o své účinnosti, připadá mi stále stejně mokrý. Navíc je v koupelně zima, neboť teplo nejde do vzduchu , ale dusí se v ručníku. Navíc je to celé umělá hmota - družební China by to k nám dodala do 100 Kč...Toto vše je pouze MŮj názor - vyhozené peníze do vzduchu, odkud už nikdy nespadnou.....
Upravil Jirka S dne 22.11.2007 15:26,
před 18 letNejsme vůbec zlomyslní, ale tvé sušení ručníků nás upřímě pobavilo. Jen tak dál.
Líbil se nám tvůj kritický pohled a tento sušák si kupovat nebudeme.
My jsme zakoupili skládací - je připevněný na stěněve sprcháku, ve složeném stavu nepřekáží, při rozložení se objeví kovová tyčka na kterou je možno zavěsit několik ramínek. Na výjezdu můžeme předvést.
LS