Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.
Výkup karavanu! Vykoupíme Váš obytný vůz, nebo karavan za hotové,volejte 606118358 www.vykupkaravanu.cz
Partneři webu:
odak.cz

Sušák ručníků do karavanu

Poslední aktualizace před 18 let
SarkaSarkaAdministrátor
Přidáno před 18 let
Novinka od firmy TRUMA.
Nabízí největší míru komfortu ve vaší koupelně. Montované držáky snesou zatížení až 4 kg. Inovativní technologie způsobí, že zavěšené textilie jsou rovnoměrně sušeny vyústěním vzduchu přímo na ručník.Proud vzduchu se dá regulovat a v integrované vzduchové klapce individuálně nastavit. Otočný přídavný háček umožní zavěšení žínky nebo malých ručníků.
(Váha 700g, rozměry: 760 x 420 x 80 mm)
Cena 2.050,-Kč

Čerpáno z Bulletin Caravan Metropol s.r.o.
Sarka Připojili následující obrazek:
Obrázek nebyl nalezen
T
TomČlen
Přidáno před 18 let
pěkný, ale dost drahý
FunFunHlavní administrátor
Přidáno před 18 let

Citovat

Tom napsal/a:
pěkný, ale dost drahý

Na zimu šikovná věc, ale finančně souhlasím nic moc. Už se těším, až to Machajda vyrobí za cca 250Kč:D:D:D
Fun
Smile 😊
_
_mchČlen
Přidáno před 18 let
Já na to kouknu;-
_
_mchČlen
Přidáno před 18 let
A co třeba takhle :D Baumarkt 199Kč
_mch Připojili následující obrazek:
1_2.jpg
M
merfanČlen
Přidáno před 18 let
Machajdo, sušák je bezva ale jestli jsem to pochopil ten první byl teplovzdušně vyhřívaný. Tak jestě do toho z Baumarktu dostat teplej vzduch a bude to vončo. Nějak to napojit na rozvod / něco jako husí krk /, vyvrtat tomu odfuky a mohlo by to být ne ?
_
_mchČlen
Přidáno před 18 let
Protože nemáme v koupelně průduch,tak mě tato maličkost nějak unikla.:( Já prostě myslel,že nad průduch pověsím ručník a je to.;q
M
merfanČlen
Přidáno před 18 let
No vidíš, pověsit držák nad průduch by fakt mohlo stačit. Já mám sice průduch těsně nad podlahou, ale pozná se jak to bude premávať ;)
Jirka SJirka SČlen
Přidáno před 18 let
Mám jej už téměř rok namontovaný (viz foto Šárka-nikoliv Machajda). Koupený od LB za cca 1800,- Kč a podstrčený loni manželce pod stromeček... Hodnocení: výdech máme na zemi, tudíž je držák moc nízko - ručník u kolen pro mě nic moc není. Vytápění - náš ručník ještě nepřesvědčil o své účinnosti, připadá mi stále stejně mokrý. Navíc je v koupelně zima, neboť teplo nejde do vzduchu , ale dusí se v ručníku. Navíc je to celé umělá hmota - družební China by to k nám dodala do 100 Kč...Toto vše je pouze MŮj názor - vyhozené peníze do vzduchu, odkud už nikdy nespadnou.....
Upravil Jirka S dne 22.11.2007 15:26, před 18 let
D
DoktoroviČlen
Přidáno před 18 let
Nejsme vůbec zlomyslní, ale tvé sušení ručníků nás upřímě pobavilo. Jen tak dál.
Líbil se nám tvůj kritický pohled a tento sušák si kupovat nebudeme.
My jsme zakoupili skládací - je připevněný na stěněve sprcháku, ve složeném stavu nepřekáží, při rozložení se objeví kovová tyčka na kterou je možno zavěsit několik ramínek. Na výjezdu můžeme předvést.
LS
Vy můžete zobrazit všechny příspěvky v tomto fóru.
Vy nemůžete začít nový diskusní příspěvek v tomto fóru.
Vy nemůžete odpovědět v této diskusi.
Vy nemůžete začít v anketu v tomto fóru.
Vy nemůžete na tomto fóru nahrát přílohy.
Vy můžete stáhnout přílohy v tomto fóru.
Uživatelé, kteří se účastnili diskuse: Sarka, Tom, Fun, _mch, merfan, Jirka S, Doktorovi
Mediální partner

odak.cz

Přihlášení
Ještě nejste členem? Klikněte zde a zaregistrujte se.
Zapomenuté heslo?
Uživatelé online
Hosté online 68
Členové online 0

Celkem členů: 16,710
Nejnovější člen: Vavricka
TOPlist

Copyright © 2025