Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.
Výkup karavanu! Vykoupíme Váš obytný vůz, nebo karavan za hotové,volejte 606118358 www.vykupkaravanu.cz
Partneři webu:
odak.cz

Broumovské stěny 22-24.6.

Poslední aktualizace před 19 let
_
_mchČlen
Přidáno před 19 let
Ahoj lidi,protože řešíme kam na víkend,dávám návrh.
Aerocamp Broumov.Umístěno pod Broumovskými stěnami na sportovním letišti.Provoz minimální,dle slov jen pár kluzáku.Bazén napuštěn,dráha vhodná pro brusle atd.
Pro Šárku předběžně domluven pokoj na budově.Na téže budově je i ostatní zázemí.El přípojka je pouze jedna,na baterie a ledničky bude stačit.Prostor na stání je víve než dostačující.Kapacita neomezena.Viz : http://www.route.cz/levnadovolena/ ;)
Upravil Marvin dne 19.06.2007 14:11, před 19 let
SarkaSarkaAdministrátor
Přidáno před 19 let
Míro, SUPER :p:p
To se mi líbí. MOC:p
FunFunHlavní administrátor
Přidáno před 19 let
Mě taky, ještě přesvědčit Šárku aby jela!:D:D:D
Fun
Smile 😊
BobikBobikČlen
Přidáno před 19 let
Tak se všem omlouvam ale nikam nejedu nejak mě zlobí zdravíčko tak čauky a určitě na příštím víjezdu Bobik
Upravil Bobik dne 22.06.2007 13:08, před 19 let
R
Roman PCEČlen
Přidáno před 19 let
Já myslel, Bobíku, že mne podpoříš ve Svitavách?
V
Vajglon HnusonČlen
Přidáno před 19 let
Ahoj lidi B) !

Mě seto taky líbí a moc :D :D :D. Tam jsme ještě nebyli a protože se chystáme vyrazit už ve čtvrtek, ani by nevadilo, jak je to daleko ;) . Večer přijede Lišák, tak to nadhodím a uvidím, jak se to ujme ;) .

Zatím ahoj,

Olga Liška
LukasLukasČlen
Přidáno před 19 let
Do Prčic....to bych bral. Bohužel, moje máma je na dovče a my se ji musíme starat o domácí kočičky....ledaže bych do toho uvrtal ségru....no uvidíme...
Rapiďáci, tel: 725 707 636
Přidáno před 19 let
Lukáši, držím palce;););)
míra
Fun
Smile 😊
LukasLukasČlen
Přidáno před 19 let
Hmm, tak tento vikend nic. Segra nepřijede opečovávat kočičky, a pak je tu PMS....
Rapiďáci, tel: 725 707 636
Přidáno před 19 let
Ahoj, konečné rozhodnutí je, že jedem!
Přijedeme v sobotu dopoledne.
Na všechny, kdo se přidají, se moc těšíme!
Fun
Smile 😊
M
Martin KHNováček
Přidáno před 19 let
Ahoj Všem. Znám sice jenomBobíka ale určitě se někdy potkáme.Všem Vám přeju spoust zábavy s vašema bydlíkama. Ahoj Martin:)B)
Martin
V
Vajglon HnusonČlen
Přidáno před 19 let
MAchajdo, pěkné lákadlo v podobě fotogalerie :):):) !!!

Zatím vše nasvědčuje tomu, že jedem :p ! Lišák je t.č. v pojišťovně, podlehl panice, že Broumovsko je chudý kraj a mohli by nám bysdlíska ukrást :( a nemáme havarijku pro případ krádeže :( .

Jo, a berem brusle. Už jsem si dlouho nerozbila hubu :D .

Olga Liška
SarkaSarkaAdministrátor
Přidáno před 19 let
Olgo,
HURÁÁÁÁÁÁÁ, dobře, že jedete. Brusle nemáme tedy kolečkové, tak je neberem,ale jinak se moc těšíme. Doufám, že přijedeme v dop. hodinách na společnou snídani.

Šárka :)
V
Vajglon HnusonČlen
Přidáno před 19 let
Šárko, taky se moc těšíme :p:p:p. Snídaně v dopoledních hodinách...? To už budem ve skalách!!! :D:D:D

Zítra ahoj B)B)B),

Olga Liška
_
_mchČlen
Přidáno před 19 let
Taky se těšíme přijedeme kolem 16 h.Brusle vememe,kola taky.Procházka vymyšlena na sobotu a popřípadě bude li zájem i na neděliB)
Přidáno před 19 let

Citovat

Martin KH napsal/a:
Ahoj Všem. Znám sice jenomBobíka ale určitě se někdy potkáme.Všem Vám přeju spoust zábavy s vašema bydlíkama. Ahoj Martin:)B)

Ahoj Martine, vítám tě na (vašich/našich:D) stránkách. Neboj se zapojit, uvítáme tvé příspěvky.
Fun
Smile 😊
Vy můžete zobrazit všechny příspěvky v tomto fóru.
Vy nemůžete začít nový diskusní příspěvek v tomto fóru.
Vy nemůžete odpovědět v této diskusi.
Vy nemůžete začít v anketu v tomto fóru.
Vy nemůžete na tomto fóru nahrát přílohy.
Vy nemůžete stáhnout přílohy v tomto fóru.
Uživatelé, kteří se účastnili diskuse: _mch, Sarka, Fun, Bobik, Roman PCE, Vajglon Hnuson, Lukas, Martin KH
Mediální partner

odak.cz

Přihlášení
Ještě nejste členem? Klikněte zde a zaregistrujte se.
Zapomenuté heslo?
Uživatelé online
Hosté online 31
Členové online 0

Celkem členů: 16,710
Nejnovější člen: Vavricka
TOPlist

Copyright © 2025