CharlieČlenPřidáno
před 18 letAhoj,
rozmyslam :x o umiestneni rezervného kolesa z vonku na zadnu stenu karavanu. Tak ako to vozia OFF ROADy. Zaoberal sa niekto z vas takou myslienkou. Nie je s tym nejaky problem, na ktory by som mohol narazit. :x
Chcem si uvolnit miesto v kufri karavanu.:=
MysakČlenPřidáno
před 18 letahoj - asi 3.tis stojí rám na povozek na rezervu a dá se na něho ještě připevnit i něco dalšího ......třeba odpadní nádrž ..... a další :x
Jirka SČlenPřidáno
před 18 letMá to na obytňáku také dobře vyřešené Bobík....žalovat se nemá, ale oznamovat se musí!!!
Takto jak bude na vloženém fotu od Funa to mám já. Rezerva i držák kol. merfan
Upravil Fun dne 03.12.2007 16:55,
před 18 let
merfan Připojili následující obrazek:
CharlieČlenPřidáno
před 18 letAhoj,
pretože ste ma od tohto kroku neodhovorili ste spolu zodpovední za to, že som to už urobil.
Dúfam, že nebude problém, s policajtmi, lebo pri pohľade zblízka a zhora zakrýva SPZ.
Možno ho bude treba posunúť nabok ako to ma bobik a merfan.
Tu je foto:
Upravil Charlie dne 04.12.2007 10:44,
před 18 let
Charlie Připojili následující obrazek:
Obrázek nebyl nalezen
Ahoj Karle. Mám pocit, že s tím posunem máš asi pravdu. Proto ty rezervy bokem jsou už od výrobce. Bokem je mají i různá nová teréní auta a všechny ty Jeppy 4 x 4.
CharlieČlenPřidáno
před 18 letTakto som :c ked som tam vrtal.
Ale uvedomil som si to, az ked som ju nasadil.
Upravil Charlie dne 04.12.2007 10:54,
před 18 let
CharlieČlenPřidáno
před 18 letEšte použitý materiál.
Náklady 150,- Sk
Upravil Charlie dne 04.12.2007 11:02,
před 18 let
Charlie Připojili následující obrazek:
Obrázek nebyl nalezen
Ahoj Karle, mám na autě ( SUZUKI GRAND VITARA ) rezervu na středu auta, spz je celá vydět až z 2,5 m.
Tom
1jgs - MilanČlenPřidáno
před 18 letPřesně tak. potvrzuji mou zkušenost s VITAROU. Tam je to ještě víc zakryté a SPZka víc zapuštěná než na tý fotce karavanu. Já bych to neřešil. Při případné srážce s blbcem se stejně musí něco najít. ;s
Vypadá to moc hezky.
Co to dělá s vyvážením karavanu? Já raději jezdím s těžším předkem. Ale ono to asi zase tolik neváží.
FunHlavní administrátorPřidáno
před 18 letJá bych to teda určitě nepředělával. Když dám na nosič kola, tak není SPZ taky moc vidět.;o
Fun

😊
CharlieČlenPřidáno
před 18 letNa vyvazenie by to hadam nemalo mat vplyv. Rezervu v kufri nahradi 14 kg generator.
Upravil Charlie dne 04.12.2007 19:22,
před 18 let