Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.
Výkup karavanu! Vykoupíme Váš obytný vůz, nebo karavan za hotové,volejte 606118358 www.vykupkaravanu.cz
Partneři webu:
odak.cz

Tropical 30.11.-2.12.

Poslední aktualizace před 18 let
MilaMilaČlen
Přidáno před 18 let
Z důdodů zákazu vstupu dětí ;p do 12 let na tobogány v Krakowě vypisuji na poslední chvíli nový výjezd do Tropicalu v Německu http://www.tropical-islands.de/en.html
Ahoj Milan
Upravil Fun dne 29.11.2007 18:51, před 18 let
VeraVeraČlen
Přidáno před 18 let
:c:c:c Nejde tooooo,to je škody
R
Roman PCEČlen
Přidáno před 18 let
O týden později bych nad tím ani minutu nepřemýšlel. Budu mít Anetku a ta by byla hodně nadšená. Škoda.:c
HrochHrochČlen
Přidáno před 18 let
Mílo, bojíš se zbytečně. Ty tobogány, kde nemůžou děti do 12-ti let jsou tuším 3 a stejně to nikdo nekontroluje. Ani jeden z mých kluků nemá 12 a jezdí všude.
MilaMilaČlen
Přidáno před 18 let
Škoda už jsme to převexlovali,Nikolce jsou 4 a Honzíkovi bude sedm. Tak se nediv, že ta obyva tady je. Každopádně dík
X
xČlen
Přidáno před 18 let
Ahoj Milo a Stáňo. Teprve teď jsem měla čas si prohlédnout fota z toho Tropicalu a úplně mě to dostalo. Můžete mně napsat kolik je to od Vás kilometrů a kolik je vstupné na osobu a děti?:h:h:h
BobikBobikČlen
Přidáno před 18 let
Simonko od vas je to cca. 400 km ale stoji to za to jestli tam Mila pojede v Lednu tak jedu taky ;g
uknajuknajČlen
Přidáno před 18 let
Bobo vás potáhne a mužete i pinkat jédém v lednu
MilaMilaČlen
Přidáno před 18 let
Snažím se napsat zprávu o výjezdu a tam bych uvedl i tyto podrobnosti. Taky jsem nabral ceníčky a vemu je na silvestra:_
R
Roman PCEČlen
Přidáno před 18 let
V lednu bych tam jel rád taky. Už se tam dlouho chystám, ale snad se trefí výjezd do víkendu, kdy mám Anetku.
Vy můžete zobrazit všechny příspěvky v tomto fóru.
Vy nemůžete začít nový diskusní příspěvek v tomto fóru.
Vy nemůžete odpovědět v této diskusi.
Vy nemůžete začít v anketu v tomto fóru.
Vy nemůžete na tomto fóru nahrát přílohy.
Vy nemůžete stáhnout přílohy v tomto fóru.
Uživatelé, kteří se účastnili diskuse: Mila, Vera, Roman PCE, Hroch, x, Bobik, uknaj
Mediální partner

odak.cz

Přihlášení
Ještě nejste členem? Klikněte zde a zaregistrujte se.
Zapomenuté heslo?
Uživatelé online
Hosté online 38
Členové online 0

Celkem členů: 16,710
Nejnovější člen: Vavricka
TOPlist

Copyright © 2025