TaboraciČlenPřidáno
před 18 letO víkendu 7-9.12 chceme vyrazit na Šumavu.Rádi by jsme někam na Špičák nebo na Zadov.Na Špičáku máme domluveno stání a na Zadov volné permice ze Snow.
Upravil Fun dne 02.12.2007 22:57,
před 18 letMají tam sedačkovou lanovku?
TaboraciČlenPřidáno
před 18 letSedačkovou lanovku tam mají.Bohužel z technických důvodů tento výjez ruším.
TaboraciČlenPřidáno
před 18 letPo domácí poradě obnovuji víkend na Šumavě.Další změny již opravdu nechystám.
HrochČlenPřidáno
před 18 letUvidíme, minule Ti to taky trvalo téměř tři a půl hodiny ;q.
Tak snad to už vydrží. Já mu věřím. Petře dojedeme nejspíš ve stejné sestavě jako v Alpách. Jen budeme vyjíždět z Pardubic nejdřív v šest. Co si mám navolit do navigace. Na zadově jsem nikdy nebyl.
Tak honem začni zasněžovat!!!
TaboraciČlenPřidáno
před 18 letJá bych i zasněžoval ale při +5 až +8 stupních to jde opravdu špatně.
Pátek rozhodne. Než ale lyžovat na trávě, tak raději hodně vody a tepla.:r
TaboraciČlenPřidáno
před 18 letVolal jsem na Rudu a je tam cca 15 cm rozjého sněhu a špatný vyhlídky,uvidíme.
TaboraciČlenPřidáno
před 18 letTak v Táboře máme 12,1 stupnů a sluníčko.
SarkaAdministrátorPřidáno
před 18 letTak to vpadá na kolečkové lyže;)
TaboraciČlenPřidáno
před 18 letU nás na Šumavě asi určitě,nebo na kola ale v pláštěnce.Myslim ,že na severu to bude obdobné.
Takže to vidím, že si v klidu upečeme ;j;j;jcukrovíčko na Vánoce a lyžování necháme k Matýskovi. :_
TaboraciČlenPřidáno
před 18 letMeteorologové varují před pátečním silným větrem, na horách dosáhne rychlosti až 110 km/hod. Bude pršet a na horách bude tát sníh. Na Plzeňsku hrozí povodně. Hladiny řek se v pátek či v sobotu mohou zvednout také na Ústecku, Liberecku a v jižních Čechách.
Rozhodnuto. Jedu do Tábora. Rodina Petrovů zajistí motorový člun a užijeme si vodní lyže.
TaboraciČlenPřidáno
před 18 letRafty,vesty,vesla,helmy vše je připraveno.Ještě čekáme na ty přívaly vody.Motorový člun s lyžema připravili hasiči až nás budou zachraňovat.