Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.
Výkup karavanu! Vykoupíme Váš obytný vůz, nebo karavan za hotové,volejte 606118358 www.vykupkaravanu.cz
Partneři webu:
odak.cz

Nosič stromků

Poslední aktualizace před 18 let
_
_mchČlen
Přidáno před 18 let
Jelikož plánované pečení cukroví bylo dokončeno v sobotních odpoledních hodinách(osm druhů),od 17h jsme navštívili Cinestar a to Pan včela.Nakonec Verunka zůstala u sestřenky a tedy co s načatým večerem?Stará banda jela na zábavu do cca 25Km vzdálené vesnice.Zapřahám a jedeme taky.Před hospodou trochu rozruch,ale přece nebudeme řídit domů,pěkně se vyhajáme a bude.V neděli dopoledne se stavujeme pro Verunku a zároveň kupujeme Vánoční stromek.A to je to téma,protože užívám nosiče stromků a jedeme domů.;-
Ahóóój.:_
Upravil Fun dne 09.12.2007 14:24, před 18 let
_mch Připojili následující obrazek:
stromek.jpg
M
merfanČlen
Přidáno před 18 let
He, he a já si myslel, že je to držák na kola. A ono to jde používat i na lesní pich. :D;-
olga liskaolga liskaČlen
Přidáno před 18 let
Machajdo, nosič dobrý, ale mně spíš hlava nebere, jak Síma zvládne do 17 hodin napéct 8 druhů cukroví, pak jít do kina a ještě na večerní akci ... :o Jsem totální břídil ... ;s Nebo je problém někde jinde ... ??? ;p
D
dagbartosČlen
Přidáno před 18 let
Bezva nápad, ještě mám dotaz, kde jste koupil plachtu na přední kryt přívěsu. Používáte ji při jízdě, v nepříznivém počasí? Díky za odpověd. Jsem nováček na těchto stránkách,ale hltám je už delší dobu. Dagmar:_:_
M
michal a jitkaČlen
Přidáno před 18 let
Machajdo, to jsi mě uklidnil. Zatím nemám cukroví žádné, ale když to jde zvládnout tak rychle, tak to mám ještě fůru času;n;n;n
čau jitka;)
olga liskaolga liskaČlen
Přidáno před 18 let

Citovat

michal a jitka napsal/a:
Machajdo, to jsi mě uklidnil. Zatím nemám cukroví žádné, ale když to jde zvládnout tak rychle, tak to mám ještě fůru času;n;n;n
čau jitka;)

Jitko, obávám se, že u vás to tak rychle nepůjde ... Nezapoměň, že nemám Machajdu ... :a
M
michal a jitkaČlen
Přidáno před 18 let
A nebyl by Machajda k pronajmutí ? Myslím na to pečení;t;t;t
_
_mchČlen
Přidáno před 18 let
Pro uklidnění všech,některé druhy cukroví nejsou promazány.Síma udělala perfektní organizaci;- a já makal jako šroub:c (Síma samozřejmě taky):s
Jste Olgo mohli přijet a měla jsi napečeno taky,vždyť jsme to s Vlastou probírali.

K té plachtě..byla zakoupena společně s karavanem.Nechá se koupit,ale jde o to jestli nad předním oknem je lišta na zasunutí.Jinak vozím ji celou zimu.Jednak bordel ze silnice nenahazuje karavan a tající sníh a led nedře okno.:=
CharlieCharlieČlen
Přidáno před 18 let
Ahoj dagbartos. Ja som si nechal takuto plachtu vyrobit vo firme co montuje velke plachtove haly a plachty na auta. Pouzil som striebornu plachtovinu. S vyrobou tunelu a troch zamkov to stálo cca 700,- sk. Miesto kedra som pouzil tunel a ocelove lanko obalene buzirkou. To som len nasunul do listy a dole primontoval tri zamykacie mechanizmi (lednoduche oka s otocnym mechanizmom). Daval som to hlavne z dovodov ake popisal Machajda + proti zamrznutiu predneho kufra. Na starom karavane som ho nechaval celoročne a použival ako ksilt proti slnku a dazdu.

Vyrobili my to vo firme: http://www.finso.sk/

foto na starom karavane: http://sotkovci.szm.sk/kp1.jpg
Upravil Charlie dne 10.12.2007 10:47, před 18 let
uknajuknajČlen
Přidáno před 18 let
Machajdo je to pěkné ale kdo sundá přirezlá kola :o:o
Miru3Miru3Člen
Přidáno před 18 let
Uknaj odřezával kola flexou a stále drží :p:s
Vy můžete zobrazit všechny příspěvky v tomto fóru.
Vy nemůžete začít nový diskusní příspěvek v tomto fóru.
Vy nemůžete odpovědět v této diskusi.
Vy nemůžete začít v anketu v tomto fóru.
Vy nemůžete na tomto fóru nahrát přílohy.
Vy můžete stáhnout přílohy v tomto fóru.
Uživatelé, kteří se účastnili diskuse: _mch, merfan, olga liska, dagbartos, michal a jitka, Charlie, uknaj, Miru3
Mediální partner

odak.cz

Přihlášení
Ještě nejste členem? Klikněte zde a zaregistrujte se.
Zapomenuté heslo?
Uživatelé online
Hosté online 19
Členové online 0

Celkem členů: 16,710
Nejnovější člen: Vavricka
TOPlist

Copyright © 2025