Jelikož plánované pečení cukroví bylo dokončeno v sobotních odpoledních hodinách(osm druhů),od 17h jsme navštívili Cinestar a to Pan včela.Nakonec Verunka zůstala u sestřenky a tedy co s načatým večerem?Stará banda jela na zábavu do cca 25Km vzdálené vesnice.Zapřahám a jedeme taky.Před hospodou trochu rozruch,ale přece nebudeme řídit domů,pěkně se vyhajáme a bude.V neděli dopoledne se stavujeme pro Verunku a zároveň kupujeme Vánoční stromek.A to je to téma,protože užívám nosiče stromků a jedeme domů.;-
Ahóóój.:_
Upravil Fun dne 09.12.2007 14:24,
před 18 let
_mch Připojili následující obrazek:
He, he a já si myslel, že je to držák na kola. A ono to jde používat i na lesní pich. :D;-
olga liskaČlenPřidáno
před 18 letMachajdo, nosič dobrý, ale mně spíš hlava nebere, jak Síma zvládne do 17 hodin napéct 8 druhů cukroví, pak jít do kina a ještě na večerní akci ... :o Jsem totální břídil ... ;s Nebo je problém někde jinde ... ??? ;p
Bezva nápad, ještě mám dotaz, kde jste koupil plachtu na přední kryt přívěsu. Používáte ji při jízdě, v nepříznivém počasí? Díky za odpověd. Jsem nováček na těchto stránkách,ale hltám je už delší dobu. Dagmar:_:_
Machajdo, to jsi mě uklidnil. Zatím nemám cukroví žádné, ale když to jde zvládnout tak rychle, tak to mám ještě fůru času;n;n;n
čau jitka;)
A nebyl by Machajda k pronajmutí ? Myslím na to pečení;t;t;t
Pro uklidnění všech,některé druhy cukroví nejsou promazány.Síma udělala perfektní organizaci;- a já makal jako šroub:c (Síma samozřejmě taky):s
Jste Olgo mohli přijet a měla jsi napečeno taky,vždyť jsme to s Vlastou probírali.
K té plachtě..byla zakoupena společně s karavanem.Nechá se koupit,ale jde o to jestli nad předním oknem je lišta na zasunutí.Jinak vozím ji celou zimu.Jednak bordel ze silnice nenahazuje karavan a tající sníh a led nedře okno.:=
uknajČlenPřidáno
před 18 letMachajdo je to pěkné ale kdo sundá přirezlá kola :o:o
Miru3ČlenPřidáno
před 18 letUknaj odřezával kola flexou a stále drží :p:s