Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.
Výkup karavanu! Vykoupíme Váš obytný vůz, nebo karavan za hotové,volejte 606118358 www.vykupkaravanu.cz
Partneři webu:
odak.cz

Co nechat a co vyhodit

Poslední aktualizace před 19 let
VeraVeraČlen
Přidáno před 19 let
Dneska se rozeběhla docelá bouřlivá debata o tom které panely ponechat,zrušit či korigovat.Zdůrazňuju,že píšu SVUJ názor na věc,čekám další ohlasy a pak ať rozhodne rada adminů,či se vypíše anketa, jako v případě samolepek.Ať nejsme jak báby na tržišti.A jsem si plně vědoma co laikovi připadá při úpravě jako kravina,může být problém,a opačně.
Panel Navigace je celkem v pohodě,předpokládám přesun videí do galerie až to bude technicky možné.Bylo by třeba upozornit na novinky v návštěvní knize a /snad/ ve fotogalerii-tu bych řešila níže.
Náhodné foto je milé a příjemné-OK.
Kalendář -uvidíme co dokáže,ovšem zdůraznění by bylo třeba a taktéž upozornění,že po rozkliknutí na název měsíce se kalendář rozbalí do okna.
Rádio-u mě není favorit.Zdalipak je šance zjistit kolik lidí ho poslouchá?
Narozeniny-minimum lidí má uvedeno datum.Je fakt že nečekané blahopřání potěší,ale chceme někoho nutit k oslavám?Pryč
Poslední obrázky-jsou zbytečně obsáhlé.Pokud nějak upozorníme na novou fotogalerii v navigaci,zbytečné.Jinak stačí jeden poslední
Návštěvy jejich přítomnost je jaksi dobrým zvykem,ale pro mě jsou nepodstané a kecaj.O tom kolik lidí je online a denní počet návštěv? já osobně se hlásím k dennímu průměru -6.vynásobme počtem opravdových kecálků a údaj je k ničemu.
Vítejte pohoda
Aktivní temata pohoda
Novinky pod aktivními tématy-tak ty ráda nemám.Nerada roluju.Většinou po přihlášení mažu do kavárny a na forum.Většinou jsou stručné.Co na ně využít momentálně zavrhovaný Shoutbox?Uvidím li je vedle chatu,spíš si všimnu,co bych jinak přehlédla
Profil uživatele mě vyhovuje i když zrovna online dupluje trochu informační panel,potažmo poslední návštěvníky-snad jen text ve vaší schránce s limitem,ten bych odpravila
Náhled do kavárničky-super
Shoutbox-nezahazujme ho,jen vymažme to co už je fakt passé
Informační panel-Poslední návštěvníci-na rozdíl od jiných jsem pro zachování.O tom kdo tu byl,i když nic neřekl a nenapsal dávají lepší přehled než statistika toplistu.Nejnovější příspěvky-u těch mě míchá že i když přečtu nové,dokud se neodhlásím,tak obálky jsou bílé,a netuším jestli někdo nereagoval po dobu mého onlinu.Nejžhavější témata-tak ty mě za srdíčko taky netahají-je to statistika,nic víc.

Howgh.Po sobě to nečtu,překlepy a hrubky neopravuju.Klíďo názory proberte naživo,ale pak je dejte sem.Ať se nám fun nezblázní,nebo nenaštve.Protože to co je tady za měsíc,je jinde za dlouho nebo spíš vůbec.Važme si toho......
VeraVeraČlen
Přidáno před 19 let
A přece jen jsem něco zapoměla-má nějaký význam např.mazání došlých a odeslaných SZ,abychom "nezahlcovali volné místo".Pokud ano-je třeba nás laiky nakopnout.a ke každé novince nápovědu :p:(
LukasLukasČlen
Přidáno před 19 let
No já bych zrušil na Hlavní stránce ta Aktuální témata....stejně jdu hned do fóra a pak do Kavárničky...a taky by se mi líbil nějakej pěknej obrázek nahoře v liště, jak je logo....jinak asi dobrý.
Rapiďáci, tel: 725 707 636
SarkaSarkaAdministrátor
Přidáno před 19 let
Věrko, se vším naproso souhlasím, a řednesu na schůzi jako Tvé i mé stanovisko.

Test:

[u]http://www.caravan24.cz[/u]
Upravil Sarka dne 27.06.2007 22:17, před 19 let
VeraVeraČlen
Přidáno před 19 let
Ještě jedna idea-která se mi líbila a zapoměla ji.Je to Marvinova myšlenka.Bylo by fajn mít možnost sdružit fotogalerie více uživatelů ke stejnému tématu do jedné "složky" či "truhlíku".Viz Gigoš.Nebo Broumov.
olga liskaolga liskaČlen
Přidáno před 19 let
Tak jsem se prokousala Věříným obsáhlým příspěvkem :p a možná se spožděním (schůzi v kavárničce jsem prospala) připojuji svoje stanovistko:

rádio rovněž nevyužívám

kalendář viz můj příspěvek přímo ke kalendáři

narozeniny v plném rozsahu souhlasím s Věrou

vítejte jsem ani nenašla

návštěvy doposud jsem o nich neměla tušení

novinky dtto
taky se bez nich obejdu

ostatní položky uvedené Věrou se mi buď líbí nebo jsou mi lhostejné

Nad rámec bych naopak uvedla

FAQ děkujeme za objasnění funkcí tlačítek (nevypadlo tam [u]mail[/u]? asi to je každému jasné, ale když už ...)

Tak jsem snad napravila svou absenci na schůzce v kavárničce a možná vám moje stanovisko bude k něčemu dobré :p .

olga
Vy můžete zobrazit všechny příspěvky v tomto fóru.
Vy nemůžete začít nový diskusní příspěvek v tomto fóru.
Vy nemůžete odpovědět v této diskusi.
Vy nemůžete začít v anketu v tomto fóru.
Vy nemůžete na tomto fóru nahrát přílohy.
Vy můžete stáhnout přílohy v tomto fóru.
Uživatelé, kteří se účastnili diskuse: Vera, Lukas, Sarka, olga liska
Mediální partner

odak.cz

Přihlášení
Ještě nejste členem? Klikněte zde a zaregistrujte se.
Zapomenuté heslo?
Uživatelé online
Hosté online 46
Členové online 0

Celkem členů: 16,710
Nejnovější člen: Vavricka
TOPlist

Copyright © 2025