uknajČlenPřidáno
před 19 letsmysl má vše když je dobrá parta ;)
uknajČlenPřidáno
před 19 letPzor upozornění v lidlu došly zásoby lahviček:c,někdo je vykoupil:@
olga liskaČlenPřidáno
před 19 letAhoj všem, Machajdům zvlášť!
Před chvílí mi volali Mazoši (David, Katka (učitelka), Hanička a Petruška), že se vrací ze Slovenska a zda někam jedeme, že by taky ještě na víkend někam rádi. Tak jsem je pozvala na Gigant :p , snad mě Machajdovi neroztrhnou :b a ještě se vejdou. Přijedou i s Katčinou sestrou (?).
Odpoledne ahoj,
olga liška
BobikČlenPřidáno
před 19 letDěkuji všem učastnikum srazík neměl chybu ještě jednou děkuji BobiciB)
Bylo to prima a Lidl Pardubice ještě Karavanky má heč:b
BobikČlenPřidáno
před 19 letJwdu nakupovat do Pardubic :b :b
LukasČlenPřidáno
před 19 letNo bylo to príma, až do pondělního rána...jel jsem k pumpě pro palivo....přes víkend jsem najel 126 km, sežralo to 23 litrů plynu, tj kolem 18l/100km...nechápu. Vždycky to žralo s karavanem tak kolem těch 11 litrů.....no nic, zas mám co řešit.....ale jinak to byl hezký horký víkend! Bude další?
Rapiďáci, tel: 725 707 636
Bobíci přijeďte na Gigoš,my tam zůstali se Šárkou a Mírou.Jen si odskočili domů a odpolko se sejdem.:DB)
BobikČlenPřidáno
před 19 letja nefím čekam na trpaslíky ze strechy ale asi prijedou pozdě večer :u
A co takhle přijet za mnou a uknajema na Deštnou? HMM?
Dnes určitě nikam nejedeme a jsme tady.
OsmimetraciČlenPřidáno
před 19 letAhojte,
chtěl jsem Vám taky poděkovat za super odpočinkový víkend, takový veget jsme s mámou už dlouho nezažili a prckům se to taky líbilo. Doufám, že jsme Vás nějak nezklamali, ty večery jsou pro nás trochu složitější s tím uspáváním, ale to se spraví.
Rádi bychom s Vámi zase někam vyjeli, takže budu sledovat Váš pohyb a jak se mi udělá volno a nebude Vám to vadit tak se přidám.
Tento víkend jedeme na akci do Holíče a příští týden má Matýsek 1 rok tak budeme doma-po dlouhé době.
Ještě jednozu díky a Machajdovi díky za azyl.
PS : Musím si taky vymyslet nějaké jméno pro tu naši rodinu, Jindra to je takové suché. Až Vás něco napadne tak napište.
BobikČlenPřidáno
před 19 letJindro doufam že bylo fajn i tve posadce jo a maš prima maringotku Bobik
Co třeba osmimetráci,to se bude pamatovat.Jinak těšíme se příště.Jo a já taky modelařil.Válečná technika 1:75.Už je to teda dlouhoB)