Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.
Výkup karavanu! Vykoupíme Váš obytný vůz, nebo karavan za hotové,volejte 606118358 www.vykupkaravanu.cz
Partneři webu:
odak.cz

GIGANT II. od 13. -15. 7. 2007 nebo déle

Poslední aktualizace před 19 let
uknajuknajČlen
Přidáno před 19 let
smysl má vše když je dobrá parta ;)
uknajuknajČlen
Přidáno před 19 let
Pzor upozornění v lidlu došly zásoby lahviček:c,někdo je vykoupil:@
olga liskaolga liskaČlen
Přidáno před 19 let
Ahoj všem, Machajdům zvlášť!

Před chvílí mi volali Mazoši (David, Katka (učitelka), Hanička a Petruška), že se vrací ze Slovenska a zda někam jedeme, že by taky ještě na víkend někam rádi. Tak jsem je pozvala na Gigant :p , snad mě Machajdovi neroztrhnou :b a ještě se vejdou. Přijedou i s Katčinou sestrou (?).

Odpoledne ahoj,

olga liška
BobikBobikČlen
Přidáno před 19 let
Děkuji všem učastnikum srazík neměl chybu ještě jednou děkuji BobiciB)
_
_mchČlen
Přidáno před 19 let
Bylo to prima a Lidl Pardubice ještě Karavanky má heč:b
BobikBobikČlen
Přidáno před 19 let
Jwdu nakupovat do Pardubic :b :b
LukasLukasČlen
Přidáno před 19 let
No bylo to príma, až do pondělního rána...jel jsem k pumpě pro palivo....přes víkend jsem najel 126 km, sežralo to 23 litrů plynu, tj kolem 18l/100km...nechápu. Vždycky to žralo s karavanem tak kolem těch 11 litrů.....no nic, zas mám co řešit.....ale jinak to byl hezký horký víkend! Bude další?
Rapiďáci, tel: 725 707 636
_
_mchČlen
Přidáno před 19 let
Bobíci přijeďte na Gigoš,my tam zůstali se Šárkou a Mírou.Jen si odskočili domů a odpolko se sejdem.:DB)
BobikBobikČlen
Přidáno před 19 let
ja nefím čekam na trpaslíky ze strechy ale asi prijedou pozdě večer :u
R
Roman PCEČlen
Přidáno před 19 let
A co takhle přijet za mnou a uknajema na Deštnou? HMM?
BobikBobikČlen
Přidáno před 19 let
Romane do gdy tam budete
R
Roman PCEČlen
Přidáno před 19 let
Dnes určitě nikam nejedeme a jsme tady.
R
Roman PCEČlen
Přidáno před 19 let
Zkouška.
OsmimetraciOsmimetraciČlen
Přidáno před 19 let
Ahojte,
chtěl jsem Vám taky poděkovat za super odpočinkový víkend, takový veget jsme s mámou už dlouho nezažili a prckům se to taky líbilo. Doufám, že jsme Vás nějak nezklamali, ty večery jsou pro nás trochu složitější s tím uspáváním, ale to se spraví.
Rádi bychom s Vámi zase někam vyjeli, takže budu sledovat Váš pohyb a jak se mi udělá volno a nebude Vám to vadit tak se přidám.
Tento víkend jedeme na akci do Holíče a příští týden má Matýsek 1 rok tak budeme doma-po dlouhé době.

Ještě jednozu díky a Machajdovi díky za azyl.

PS : Musím si taky vymyslet nějaké jméno pro tu naši rodinu, Jindra to je takové suché. Až Vás něco napadne tak napište.
R
Roman PCEČlen
Přidáno před 19 let
Co třeba- Bylo nás šest?
BobikBobikČlen
Přidáno před 19 let
Jindro doufam že bylo fajn i tve posadce jo a maš prima maringotku Bobik
_
_mchČlen
Přidáno před 19 let
Co třeba osmimetráci,to se bude pamatovat.Jinak těšíme se příště.Jo a já taky modelařil.Válečná technika 1:75.Už je to teda dlouhoB)
SarkaSarkaAdministrátor
Přidáno před 19 let

Citovat

Jindra napsal/a:
Ahojte,
chtěl jsem Vám taky poděkovat za super odpočinkový víkend, takový veget jsme s mámou už dlouho nezažili a prckům se to taky líbilo. Doufám, že jsme Vás nějak nezklamali, ty večery jsou pro nás trochu složitější s tím uspáváním, ale to se spraví.
Rádi bychom s Vámi zase někam vyjeli, takže budu sledovat Váš pohyb a jak se mi udělá volno a nebude Vám to vadit tak se přidám.
Tento víkend jedeme na akci do Holíče a příští týden má Matýsek 1 rok tak budeme doma-po dlouhé době.

Ještě jednozu díky a Machajdovi díky za azyl.

PS : Musím si taky vymyslet nějaké jméno pro tu naši rodinu, Jindra to je takové suché. Až Vás něco napadne tak napište.

Jindro, my děkujeme Tobě, že jsi s celou rodinou přijel. Jste pohodoví lidi,
bylo nám s Vámi hezky a i my doufáme, že ne naposledy.

Avotom to je!:b

Ahoj Šárka
Vy můžete zobrazit všechny příspěvky v tomto fóru.
Vy nemůžete začít nový diskusní příspěvek v tomto fóru.
Vy nemůžete odpovědět v této diskusi.
Vy nemůžete začít v anketu v tomto fóru.
Vy nemůžete na tomto fóru nahrát přílohy.
Vy nemůžete stáhnout přílohy v tomto fóru.
Uživatelé, kteří se účastnili diskuse: Sarka, Bobik, Jirka 100HL, Lukas, _mch, Roman PCE, Matysek, Osmimetraci, uknaj, Fun, Charlie, jirhav, Vera, olga liska
Mediální partner

odak.cz

Přihlášení
Ještě nejste členem? Klikněte zde a zaregistrujte se.
Zapomenuté heslo?
Uživatelé online
Hosté online 25
Členové online 0

Celkem členů: 16,710
Nejnovější člen: Vavricka
TOPlist

Copyright © 2025