BobikČlenPřidáno
před 19 letkdyž mě vezmete sebou tak beru čislo 2:| no Simo tak to jedu na 100 pro:s
Upravil Bobik dne 11.09.2007 21:50,
před 19 let
FunHlavní administrátorPřidáno
před 19 let:@:@:@ No tak si to tam teda užijte:c:c:c
:v:v:v:v:v:v:v:v:v:v:v:v
když my nemáme karavan:_:_:_
Fun

😊
Bobíku, rádi Vás :ivememe s sebou a Martin Ti uvaří krupicovou kaši, jo?
furgonČlenPřidáno
před 19 letV sobotu 15.9. jedu "Dračí lodě"na císařské louce :),tak asi až v Třeboni:_:_Jarda
Jarda a Zuzka
Laika Ecovip 409
LubosNNováčekPřidáno
před 19 letDo Semína to mám pár kilometrů, ale mám naplánovaný pracovní víkend. Asi se přijedu na vás podívat večer na kole. Blízko kempu je na Opatovickém kanále dost unikátní stavba - aquadukt (mostní křížení dvou toků). Doporučuji prohlédnout. Je to přes silnici cca 100 m na kraji lesa (alespoň když jsem tam byl posledně to tak bylo. Dnes to možná bude na mýtině).
MilaČlenPřidáno
před 19 letJen je vypsaný výjezd od nás přes kopec tak nemůžeme. Svolal jsem na Ranč brigádu a budeme potloukat salaše šindelem. Škoda uvidíme se až v Třeboni.
Milan a Stánička :c:c:c
BobikČlenPřidáno
před 19 letMilo a maš na ranči koniky ?? :x
MilaČlenPřidáno
před 19 letNa ranči jsou jen ovce a danci. Koníci dají moc práce a já bych nemohl jezdit po krásách a poznávat nové tváře.:_:_:_
JirkaČlenPřidáno
před 19 letAhoj, i tuto variantu zvažujeme, ještě jsme tam nebyli.
Jirka a Dana
BobikČlenPřidáno
před 19 letNazdar Jirko radi vas uvidíme :_
ahoj,tak jedu taky.;-;-Dispečer pro mě přijede i tam.:r
Vzhledem k tomu že jsme neviděli Bobíka už asi měsíc :c jedeme s vámi:r. Doufám, že Machajda udělá pravou chlapskou bábovku. Lišácci
Tedy my děkujeme za projevenou přízeň:u a bude BÁBOVKA DE LUXE.;)
Moc se těšíme Machajdovi:_
Tak opravdu jenom kvůli té bábovce změním plány. ( Uknaj mi vůbec nevolal) A v pátek odpoledne se na všechny moc a moc těším. Ale na bábovku víc:=
uknajČlenPřidáno
před 19 letCHLAPÁCI na babovku se vyprdněte mam pro vás překvapení:h:h:h
Ahojte. Jsem domluvená s paní majitelkou kempu, že přijedeme v pátek odpoledne, pokud by chtěl někdo dříve, může, ale musí zavolat paní a domluvit se s ní. Taky se těším na koníky, doufám, že tam fakt budou:x:x:x
VeraČlenPřidáno
před 19 letTak já jedu s váma.Berete bicykly ??:x