Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.
Výkup karavanu! Vykoupíme Váš obytný vůz, nebo karavan za hotové,volejte 606118358 www.vykupkaravanu.cz
Partneři webu:
odak.cz

ŘÍZKOBRANÍ u MATÝSKA 26-27.10

Poslední aktualizace před 19 let
MatysekMatysekČlen
Přidáno před 19 let
Zdravim všechny příznivce kravanismu a cestování. Uběhl rok a je tady další ročník Řízkobraní u Matýska.Tentokrát jsem se ho pokusil zpestřit kulturou.Po dohodě s umělci, kteří vystupuvali v minulém ročníku, jsem zajistil divadlo ve Lhotě uTrutnova, kde bude na pátek dne 26.10. zajištěna velká parkovací plocha. Kolem 20hod. předpokládáme začátek prvního divadelního vystoupení a to pohádky pro děti, po22. hod.druhé vystoupení a to opět pohádka, ale erotická tak se těšte! Dále jsou pozvaní někteří z našich předních umělců tak doufejme, že dorazí. A ted ekonomická stránka - sál a vystoupení herců je dohodnuto zdarma (asi mě mají rádi potvory), ale přesto bude u vchodu kasička na dobrovolné vstupné, tak prosím příspějte. Dále je dohodnuto, že na sál se může přinést pití a jídlo dle libosti (pivo vedle v hospodě, ve stejném objektu) samozřejmě hraní zadarmo má háček ,mám vyřídít at si každý uvědomí, jaký mají HERCI HLAD A ŽÍZEN JAKO HERCI, tak toho vemte víc (i pro mě). V sobotu ráno společné uklidíme sál a potom přejezd do Horního Maršova k penzionu Matýsek (bude dost parkovacích míst nebojte) .Odpoledné navrhuji nějaký pěší výlet, kolaři at si najdou trasu pro horskou sebevraždu sami. Večer posezení u mě na hospodě, opět platí vemte si co chcete ,jak k jlídlu tak k pití. Kdo bude mít zájem může přijet i dříve než v pátek (děti mají prý od středy volno).Táke ti, co nemají zrovna k dispozici žádného bydlíka, at se ozvou a mohou přespat u nás na penzionu za cenu 100Kč osoba, dítě 40Kč tel. 777800502 .no a v neděli alou domů at mám od Vás pokoj. Zdraví a všechny zve Pavla a Bohouš jinak MATÝSKOVI joj - a kdo hraje, nástroje s sebou
Upravil Matysek dne 30.09.2007 23:06, před 19 let
X
xČlen
Přidáno před 19 let
Ahojte. Hlásíme:o se jako první. Přijedeme buď ve středu nebo ve čtvrtek, uvidíme jak nám to práce dovolí. Program se nám moc líbí:g, jenom jsem tam nenašla řádky ohledně toho "Řízkobraní";j. Prosím o vysvětlenou:w, prý loni se dělala soutěž kdo přiveze větší řízek?? Tak to je?? Moc se těšíme Machajdovi;q;q;q
_
_mchČlen
Přidáno před 19 let
Jo jo řízky;j to jedu,to bude:s
uknajuknajČlen
Přidáno před 19 let
JÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ pojedeme také:g:g.Sice na rízky moc nejsme ale budeme se přemlouvat:w:_.
Upravil uknaj dne 01.10.2007 15:48, před 19 let
M
merfanČlen
Přidáno před 19 let
My chceme taky jet a hlásíme se. Ale chtěli bychom vědět jako Síma ty podmínky, protože to neznáme. Díky za informace. :(:(
MatysekMatysekČlen
Přidáno před 19 let
Vše se ještě připavuje a bude upřesněno také budou dodány souřadnice místa srazu a popsána cesta. Napsal jsem to dříve nežli máme ve všem jasno, každý si něco plánuje tak ja lepčí dříve zdraví Matýsek
D
DoktoroviČlen
Přidáno před 19 let
Rádi se setkání u Matýska a Pavly zúčastníme. Ještě v pátek musíme do práce, přijedeme tedy k večeru. Mám si vzít do dividla kvádro a lakovky? Pokud s sebou nebudeme mít naše dítě, můžeme i na dětskou pohádku? Přijede Helenka nebo Zagorka? Bude tatarák?Prostě samé otázky. ;j
R
Roman PCEČlen
Přidáno před 19 let
Ahoj do Krkonoš. Beru si číslo pět. V počtu Dva až čtyři. Pro úsporu místa pojedu raději autem. Roman:o
Jirka MJirka MČlen
Přidáno před 19 let
Také se přihlašujeme (přihlašuji). První ročník byl super. Prosím o opáčko Maxim Turbulenc
KajinekKajinekČlen
Přidáno před 19 let
Řízkobraní nemůžeme vynechat,co když tam bude Helenka;l;l(Michaela jede taky tak doufám ,že nebude dorážet jako loni , Matýsku něják ji to zkus vysvětlit;K;K).

Na ten sobotní pěší výlet mě napadá něco co je trochu klasika,ovšem ne tak docela.

Tou klasikou je výstup na nejvyšší Českou horu,ovšem severní cestou,tedy z Polska.

Znamenalo by to v sobotu z Maršova vyrazit přes hraniční přechod Pomezní boudy do okolí Karpasze a odtud je několik velmi zajímavých variant pro výstup.
Nabízí se i několik variant pro sestup,tak aby jsme pouze nešli stejnou cestou tam a po dosažení vrcholu zpátky.

Odpoledne pak přesub do základního tábora k Matýskovi.:r:r

Tak co přemluvím i někoho jiného než svoji ženu pro tuto výpravu.:x:x
Jenom si představte jakou si tam v horách uděláme krásnou žízeň na večer.;j;j
KajinekKajinekČlen
Přidáno před 19 let
Jo a pro informaci mapa okolí Sněžky z Polské strany -
MM
Člen
' data-content='
Odeslat'>@MM=TTt' target='_blank' title='http://www.mapy.cz/#x=136091648@y=138365696@z=12@MM=TTt'>http://www.mapy.cz/#x=136091648@y=138...=12@MM=TTt
Upravil Fun dne 08.10.2007 22:09, před 19 let
R
Roman PCEČlen
Přidáno před 19 let
Kájínku, já se rád přidám, ale kolik to je km?
MatysekMatysekČlen
Přidáno před 19 let
Zdravim a chci upozornit že chystáme (kyž bude přáti počsí) pěší tůru pro méně zdatné(Roman a děti) do zaniklé sudetské obce která je již od války neobydlená.Sám se tam rád podívám (a to jsem datný)Naposled jsem tam doloval kameny když rodiče stavěli garáž na tráboše.Zdraví Matýsek
KajinekKajinekČlen
Přidáno před 19 let

Citovat

Roman Pce napsal/a:
Kájínku, já se rád přidám, ale kolik to je km?

Romane neboj,je to 5až 6km +cesta zpět.:l:l

Počítám tak 4až 5 hodinový výlet , děti jdou taky včetně Ondry ,tak to nemůže být zas tak brutální.:z:z

Pokud by nebylo počasí můžem výlet na Sněžku přehodit na neděli a v sobotu jít z Matýskem,nebo naopak.

Vše asi dohodnem až u řízků;t;t
R
Roman PCEČlen
Přidáno před 19 let
O mne ani moc nejde, ale bude se mnou Anetka. :a
olga liskaolga liskaČlen
Přidáno před 19 let

Citovat

Roman Pce napsal/a:
O mne ani moc nejde, ale bude se mnou Anetka. :a

Se nevymlouvej na Anetku!!! ;-;-;-
LukasLukasČlen
Přidáno před 19 let
Ahoj Matýsku. Mám dotaz: bude možné připíchnout se na 230V? Potřeboval bych 1000 W na topení, to je tak něco kolem 5 Ampér....a ještě jeden dotaz: ty řízky se smaží nějak společně na místě, nebo si každej smaží zvlášť? A vítěz je kdo? Ten co má největší řízek?? To je ale otázek.....
Rapiďáci, tel: 725 707 636
MatysekMatysekČlen
Přidáno před 19 let
Přípojka nebude problém počítam s tím .at si jí vemou jen ti co jí opravdu potřebují a nebude problém s jističi další uřesním postupně.Zdravi Matýsek
LukasLukasČlen
Přidáno před 19 let
Díkas za info!
Rapiďáci, tel: 725 707 636
V
Vojta z HradceČlen
Přidáno před 19 let
Ahoj Bohouši.

Nemohu jinak, nežli se zařadit do fronty přihlášených na tak významnou akci a být v očekávání pěkných dnů prožitých u Vás v Maršově. Jestli všechno bude za tři neděle tak, jak si to dneska plánujeme, tak by jsme měli přijet 4 dospěláci a 2 děcka. Prosím o zarezervování ubytování 2 dospěláků a 2 děcek ve Vašem penzionu a jedno parkovací místo pro můj obytňáček. Uvažujeme o tom, že by jsme možná přijeli už ve čtvrtek 25.10.07. To ještě včas upřesním.
Děkuji předem a moc se na Vás těšíme.
Zdraví Vás Vojta z Hradce.
Vy můžete zobrazit všechny příspěvky v tomto fóru.
Vy nemůžete začít nový diskusní příspěvek v tomto fóru.
Vy nemůžete odpovědět v této diskusi.
Vy nemůžete začít v anketu v tomto fóru.
Vy nemůžete na tomto fóru nahrát přílohy.
Vy nemůžete stáhnout přílohy v tomto fóru.
Mediální partner

odak.cz

Přihlášení
Ještě nejste členem? Klikněte zde a zaregistrujte se.
Zapomenuté heslo?
Uživatelé online
Hosté online 21
Členové online 0

Celkem členů: 16,710
Nejnovější člen: Vavricka
TOPlist

Copyright © 2025