MatysekČlenPřidáno
před 19 letZdravim všechny příznivce kravanismu a cestování. Uběhl rok a je tady další ročník Řízkobraní u Matýska.Tentokrát jsem se ho pokusil zpestřit kulturou.Po dohodě s umělci, kteří vystupuvali v minulém ročníku, jsem zajistil divadlo ve Lhotě uTrutnova, kde bude na pátek dne 26.10. zajištěna velká parkovací plocha. Kolem 20hod. předpokládáme začátek prvního divadelního vystoupení a to pohádky pro děti, po22. hod.druhé vystoupení a to opět pohádka, ale erotická tak se těšte! Dále jsou pozvaní někteří z našich předních umělců tak doufejme, že dorazí. A ted ekonomická stránka - sál a vystoupení herců je dohodnuto zdarma (asi mě mají rádi potvory), ale přesto bude u vchodu kasička na dobrovolné vstupné, tak prosím příspějte. Dále je dohodnuto, že na sál se může přinést pití a jídlo dle libosti (pivo vedle v hospodě, ve stejném objektu) samozřejmě hraní zadarmo má háček ,mám vyřídít at si každý uvědomí, jaký mají HERCI HLAD A ŽÍZEN JAKO HERCI, tak toho vemte víc (i pro mě). V sobotu ráno společné uklidíme sál a potom přejezd do Horního Maršova k penzionu Matýsek (bude dost parkovacích míst nebojte) .Odpoledné navrhuji nějaký pěší výlet, kolaři at si najdou trasu pro horskou sebevraždu sami. Večer posezení u mě na hospodě, opět platí vemte si co chcete ,jak k jlídlu tak k pití. Kdo bude mít zájem může přijet i dříve než v pátek (děti mají prý od středy volno).Táke ti, co nemají zrovna k dispozici žádného bydlíka, at se ozvou a mohou přespat u nás na penzionu za cenu 100Kč osoba, dítě 40Kč tel. 777800502 .no a v neděli alou domů at mám od Vás pokoj. Zdraví a všechny zve Pavla a Bohouš jinak MATÝSKOVI joj - a kdo hraje, nástroje s sebou
Upravil Matysek dne 30.09.2007 23:06,
před 19 letAhojte. Hlásíme:o se jako první. Přijedeme buď ve středu nebo ve čtvrtek, uvidíme jak nám to práce dovolí. Program se nám moc líbí:g, jenom jsem tam nenašla řádky ohledně toho "Řízkobraní";j. Prosím o vysvětlenou:w, prý loni se dělala soutěž kdo přiveze větší řízek?? Tak to je?? Moc se těšíme Machajdovi;q;q;q
Jo jo řízky;j to jedu,to bude:s
uknajČlenPřidáno
před 19 letJÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ pojedeme také:g:g.Sice na rízky moc nejsme ale budeme se přemlouvat:w:_.
Upravil uknaj dne 01.10.2007 15:48,
před 19 letMy chceme taky jet a hlásíme se. Ale chtěli bychom vědět jako Síma ty podmínky, protože to neznáme. Díky za informace. :(:(
MatysekČlenPřidáno
před 19 letVše se ještě připavuje a bude upřesněno také budou dodány souřadnice místa srazu a popsána cesta. Napsal jsem to dříve nežli máme ve všem jasno, každý si něco plánuje tak ja lepčí dříve zdraví Matýsek
Rádi se setkání u Matýska a Pavly zúčastníme. Ještě v pátek musíme do práce, přijedeme tedy k večeru. Mám si vzít do dividla kvádro a lakovky? Pokud s sebou nebudeme mít naše dítě, můžeme i na dětskou pohádku? Přijede Helenka nebo Zagorka? Bude tatarák?Prostě samé otázky. ;j
Ahoj do Krkonoš. Beru si číslo pět. V počtu Dva až čtyři. Pro úsporu místa pojedu raději autem. Roman:o
Jirka MČlenPřidáno
před 19 letTaké se přihlašujeme (přihlašuji). První ročník byl super. Prosím o opáčko Maxim Turbulenc
KajinekČlenPřidáno
před 19 letŘízkobraní nemůžeme vynechat,co když tam bude Helenka;l;l(Michaela jede taky tak doufám ,že nebude dorážet jako loni , Matýsku něják ji to zkus vysvětlit;K;K).
Na ten sobotní pěší výlet mě napadá něco co je trochu klasika,ovšem ne tak docela.
Tou klasikou je výstup na nejvyšší Českou horu,ovšem severní cestou,tedy z Polska.
Znamenalo by to v sobotu z Maršova vyrazit přes hraniční přechod Pomezní boudy do okolí Karpasze a odtud je několik velmi zajímavých variant pro výstup.
Nabízí se i několik variant pro sestup,tak aby jsme pouze nešli stejnou cestou tam a po dosažení vrcholu zpátky.
Odpoledne pak přesub do základního tábora k Matýskovi.:r:r
Tak co přemluvím i někoho jiného než svoji ženu pro tuto výpravu.:x:x
Jenom si představte jakou si tam v horách uděláme krásnou žízeň na večer.;j;j
Kájínku, já se rád přidám, ale kolik to je km?
MatysekČlenPřidáno
před 19 letZdravim a chci upozornit že chystáme (kyž bude přáti počsí) pěší tůru pro méně zdatné(Roman a děti) do zaniklé sudetské obce která je již od války neobydlená.Sám se tam rád podívám (a to jsem datný)Naposled jsem tam doloval kameny když rodiče stavěli garáž na tráboše.Zdraví Matýsek
O mne ani moc nejde, ale bude se mnou Anetka. :a
LukasČlenPřidáno
před 19 letAhoj Matýsku. Mám dotaz: bude možné připíchnout se na 230V? Potřeboval bych 1000 W na topení, to je tak něco kolem 5 Ampér....a ještě jeden dotaz: ty řízky se smaží nějak společně na místě, nebo si každej smaží zvlášť? A vítěz je kdo? Ten co má největší řízek?? To je ale otázek.....
Rapiďáci, tel: 725 707 636
MatysekČlenPřidáno
před 19 letPřípojka nebude problém počítam s tím .at si jí vemou jen ti co jí opravdu potřebují a nebude problém s jističi další uřesním postupně.Zdravi Matýsek
LukasČlenPřidáno
před 19 letRapiďáci, tel: 725 707 636
Ahoj Bohouši.
Nemohu jinak, nežli se zařadit do fronty přihlášených na tak významnou akci a být v očekávání pěkných dnů prožitých u Vás v Maršově. Jestli všechno bude za tři neděle tak, jak si to dneska plánujeme, tak by jsme měli přijet 4 dospěláci a 2 děcka. Prosím o zarezervování ubytování 2 dospěláků a 2 děcek ve Vašem penzionu a jedno parkovací místo pro můj obytňáček. Uvažujeme o tom, že by jsme možná přijeli už ve čtvrtek 25.10.07. To ještě včas upřesním.
Děkuji předem a moc se na Vás těšíme.
Zdraví Vás Vojta z Hradce.