a koukejte co nám přinesl;)
Vajglon Hnuson Připojili následující obrazek:
Obrázek nebyl nalezen
SarkaAdministrátorPřidáno
před 18 letGratulujeme!
:r:r:r:r:r:r:r
MilaČlenPřidáno
před 18 letTen byl hoooooooooooooodnej. To jste nezazlobili za celý rok ani jednou.
Užij-te si dárečku. To se budete v Alpách mít. ;)
Miru3ČlenPřidáno
před 18 letTak ppřeci to je dobré.Ať to jezdí bez poruch,a mnoho šťastných kilometrů.
KajinekČlenPřidáno
před 18 letTen ježíšek ale letos rozdává,možná jsem měl taky napsat.:D Zkusím mu ještě zavolat:n:t
Vlastovi a Olze gratuluji k přírůstku a přeju hooooooooooooooooodně krásných kilometrů.:_;):_;)
Velká gratulace,mnoho krásných zážitků a plno kilometrů.:g
Moc hezkej.;tHolt kdo je hodnej a nezlobí tak něco dostane;c.Zajímala by mne ta kuchyně,:sjde se tam pekárna?:f
VeraČlenPřidáno
před 18 let:h:h:h to je oken,to je oken-z kterého bude lišák po ránu vykukovat :s:s Takže gratulace veliká ;l
dcpajaČlenPřidáno
před 18 letjak tak koukám, pořád píšu špatnému Ježíškovi ;-;-;- Jinak gratulace!
Moc hezký autíčko, gratulujem. Ty okna teď může lišák střídat;-
Také gratulujeme, je super a jistě i o dost větší. A asi nejen v kuchyni pro Olgu:D
FunHlavní administrátorPřidáno
před 18 letGratuluji, asi přestanu zlobit!
Už se těším na exkurzi!:D
Fun

😊
Olinko, Vlastíku a malý Lišáčci " největší gratulace a aby autíčko makolo jak má " To vše z Plzně zasílají Merfáni ;l:_
Chvilku si odskočím do světa, na chvíli ho nechám bez dozoru a on si klidně napíše Ježíškovi. To bude skok jako z Trabanta do Octávie. A toho prostoru, to už se tam nebudeme mačkat. Strašně moc Vám to přeju, stejně tak aby jste zvládli mnoho km bez poruch a nehody. Roman Pce;l
uknajČlenPřidáno
před 18 letjejeje to pěkné olga bude vařit :k novém tak to si dáme ;j;j
:g:g:q:q
Děkuje všem za gratulace, autíko je úžasné, ještě seženeme nějakou liščí animaci na alkovnu a bude to dokonalé. Doufáme, že ho společně ne silvestra zapijeme.
Lišáci
Připojuji se s gratulací k pěknému nákupu !! Bez závisti závidím.
PLAFČlenPřidáno
před 18 letGratulujeme všem, kteří byli hodní a přejeme hodně namotaných kilometrů bez nehod a oprav. Nám Ježíšek opět odpověděl, že přiletí na peruti... . Asi se budeme muset odstěhovat od letiště někam do klidné zóny, kde neřádí ptačí chřipka (GRIPEN) . Ale já jsem si udělal také malou radost, se kterou si můžu hrát, viz foto .
Mějte se fajn a všem veselé Vánoce , do nového roku hodně zdraví a hlavně ať se kolečka točí .
PLAFci
Upravil PLAF dne 22.12.2007 11:55,
před 18 let
PLAF Připojili následující obrazek:
Obrázek nebyl nalezen