Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.
Výkup karavanu! Vykoupíme Váš obytný vůz, nebo karavan za hotové,volejte 606118358 www.vykupkaravanu.cz
Partneři webu:
odak.cz

Velký obytňák

Poslední aktualizace před 2 měsíce
ScooterMartyScooterMartyČlen
Přidáno před 7 let
Zdravím dámy a pánové. Má tu prosím někdo obytňák postavený buď z autobusu nebo skříňového náklaďáku? Ideálně kdo si to sám stavěl? Mám to tak nějak před sebou a hledám všechny možné informace a zkušenosti. A nepište Ivano z SK. S tím tak nějak v kontaktu jsem, ale on šel jinou cestou. Hlavně ekonomicky... 😂🤣
G
gutČlen
Přidáno před 7 let
Posílám SZ
Ludek LiberecLudek LiberecČlen
Přidáno před 7 let
Mám dojem ,že Marián NB z Košic si dělal autobus.
ScooterMartyScooterMartyČlen
Přidáno před 7 let
Gut díky, četl jsem.
Luďku taky dík, já o Marianovi věděl, ale nějak jsem zapomněl. Super pošťouchnutí.
E
EsperoČlen
Přidáno před 6 let
Opravdu velký obytňák. Mohl bych tady tvrdit, že něco takového bych nikdy nechtěl, když to má například okna, ale pravda je, že pro takovouto věc jsem ve skutečnosti chudý.

https://www.garaz.cz/clanek/elemment-...r-21003306

Upravil Fun dne 21.01.2020 15:35, před 6 let
Me2dMe2dČlen
Přidáno před 6 let
Zdar po delší době, zatímco já zmenšuju,tak koukám ty potřebuješ přinejmenším australský tahač 8-mi pokojíků :-), to jsem na tebe zvědavej. :-) Moc jsem ti sice nepomohl ale držím palce.
[u]...jak říkám člověk něčím nemocen býti musí, neb by snad i zcvoknul, no ne?Me2d[/u]
Me2d+Me2dice+2 Medvíďata(12+9)+ český terier PARD + vw t4 california exclusive 5m 2.4d rychlík :-) Nezávislá pomoc při výběru osobního, dodávkového vozu. Richard Junger 777864931
P
pajoviČlen
Přidáno před 6 let
Zdravím,
jak jste s tím projektem daleko? Docela by mě to zajímalo, třeba i nakouknout pod pokličku. Smile
M
mara1113Člen
Přidáno před 6 let
...jen si tu odložím,fotky pro id. Sipadan :
mara1113 Připojili následující obrazek:
p1010366.jpg
M
mara1113Člen
Přidáno před 6 let
vnitřek
img_20170521_090848.jpg
O
OndraS1Člen
Přidáno před 6 let
Like
PetrDubiPetrDubiČlen
Přidáno před 6 let
Maria:
Pěkná práce - uvnitř to vypadá jako doma Wink Like
Mohl by jsi prosím tě přidat ještě nějakou další fotku zevnitř?

Jinak když jsem viděl tu první fotku, tak jsem si vzpoměl na to, jak nás ve V3S vozili na vojně. A když jsem viděl tu druhou, tak jsem si říkal, že za nás ten interiér tak pěknej nebyl Grin
M
mara1113Člen
Přidáno před 6 let
..díky ... ten nábytek není moje práce :-) a mám jen starý fotky z prvního výjezdu,ted to vypadá zas trochu jinak,,,ta oranžová už vypadá jinak,sezení u stolu se délá napevno jako úložnáky .....atd..
Upravil mara1113 dne 03.03.2020 13:15, před 6 let
p9250359.jpg
M
mara1113Člen
Přidáno před 6 let
nejde mi to poslat najednou..
p9180345.jpg
M
mara1113Člen
Přidáno před 6 let
xxx
pa240168.jpg
M
mara1113Člen
Přidáno před 6 let
xxx
p1010354_1.jpg
M
mara1113Člen
Přidáno před 6 let
xxx
img_20170521_090856.jpg
PetrDubiPetrDubiČlen
Přidáno před 6 let
Dík za fotky Smile
Ta žlutá "skříň" je koupelna s wc? Manželce by akorát chyběly úložný prostory - jak tam není dost skříněk nebo skříní na věci, tak to není dobrý Wink Ale jestli to máš teda nějak pořešený stolem s úložným prostorem, tak to může stačit.
Ještě mě zarazily ty kamna. Topíš normálně dřevem? Nebo to je jenom nějaká záloha a máš někde schovaný třeba plynový nebo naftový topení? Někde u lesa, když dlouho nepršelo bych se bál topit dřevem.. I když "romantika" u kamen s praskajícím dřevem samozřejmě není k zahození Wink
O
oltcitakČlen
Přidáno před 6 let
Ahoj, super varianta na Blackout, ale popravde ísť tým niekde ďaleko musí byť dosť vyčerpávajúce, i keď na druhej strane aj cesta môže byť cieľ. Veľa zdaru, rešpekt. Like
RomanPatrolRomanPatrolČlen
Přidáno před 6 let

mara1113 napsal:

@mara1113 - ..díky ... ten nábytek není moje práce :-) a mám jen starý fotky z prvního výjezdu,ted to vypadá zas trochu jinak,,,ta oranžová už vypadá jinak,sezení u stolu se délá napevno jako úložnáky .....atd..

Co v tom máš za motor? Ten vodní chladič ve předu mi nepřipadá moc originální.
A
AlumanČlen
Přidáno před 6 let
motor je turbo avia, je to takhle original, je to modernizovana praga v3s m6, v tehle verzi je to auto o level jinde a pokud si ho mara jeste vymazlil jak psal, tak to muze bejt zajimavej stroj

mara super strojLikeLikeLike, kolik je cestovni rychlost a realna spotreba?
Upravil Aluman dne 03.03.2020 18:25, před 6 let
Vy můžete zobrazit všechny příspěvky v tomto fóru.
Vy nemůžete začít nový diskusní příspěvek v tomto fóru.
Vy nemůžete odpovědět v této diskusi.
Vy nemůžete začít v anketu v tomto fóru.
Vy nemůžete na tomto fóru nahrát přílohy.
Vy můžete stáhnout přílohy v tomto fóru.
Mediální partner

odak.cz

Přihlášení
Ještě nejste členem? Klikněte zde a zaregistrujte se.
Zapomenuté heslo?
Uživatelé online
Hosté online 12
Členové online 0

Celkem členů: 16,706
Nejnovější člen: Renije
TOPlist

Copyright © 2025