ScooterMartyČlenPřidáno
před 7 letZdravím dámy a pánové. Má tu prosím někdo obytňák postavený buď z autobusu nebo skříňového náklaďáku? Ideálně kdo si to sám stavěl? Mám to tak nějak před sebou a hledám všechny možné informace a zkušenosti. A nepište Ivano z SK. S tím tak nějak v kontaktu jsem, ale on šel jinou cestou. Hlavně ekonomicky... 😂🤣
Ludek LiberecČlenPřidáno
před 7 letMám dojem ,že Marián NB z Košic si dělal autobus.
ScooterMartyČlenPřidáno
před 7 letGut díky, četl jsem.
Luďku taky dík, já o Marianovi věděl, ale nějak jsem zapomněl. Super pošťouchnutí.
Me2dČlenPřidáno
před 6 letZdar po delší době, zatímco já zmenšuju,tak koukám ty potřebuješ přinejmenším australský tahač 8-mi pokojíků :-), to jsem na tebe zvědavej. :-) Moc jsem ti sice nepomohl ale držím palce.
[u]...jak říkám člověk něčím nemocen býti musí, neb by snad i zcvoknul, no ne?Me2d[/u]
Me2d+Me2dice+2 Medvíďata(12+9)+ český terier PARD + vw t4 california exclusive 5m 2.4d rychlík :-) Nezávislá pomoc při výběru osobního, dodávkového vozu. Richard Junger 777864931
...jen si tu odložím,fotky pro id. Sipadan :
mara1113 Připojili následující obrazek:
..díky ... ten nábytek není moje práce :-) a mám jen starý fotky z prvního výjezdu,ted to vypadá zas trochu jinak,,,ta oranžová už vypadá jinak,sezení u stolu se délá napevno jako úložnáky .....atd..
Upravil mara1113 dne 03.03.2020 13:15,
před 6 let
nejde mi to poslat najednou..