Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.
Výkup karavanu! Vykoupíme Váš obytný vůz, nebo karavan za hotové,volejte 606118358 www.vykupkaravanu.cz
Partneři webu:
odak.cz

Pozdrav z Maďarských termalu Mesteri

Poslední aktualizace před 5 let
G
galasek781Člen
Přidáno před 5 let
Pozdrav z Maďarských termalu Mesteri vstup pouze pro očkované, hraniční kontroly, nemít potvrzení o pobytů, vrátí domů
Upravil Fun dne 09.05.2021 13:59, před 5 let
rohlicekjanrohlicekjanČlen
Přidáno před 5 let
a vsechny bazeny i venkovni jsou otevreny?
diky
G
galasek781Člen
Přidáno před 5 let
Ano vše otevřené dokonce i restaurace a nemusíme nosit čumákokryty. Jsme v kempu pouze dvě posádky, celkem nás tady bylo 6. 4 posléze odjeli, takovou pohodu jsem ještě nikdy nezažil, a už asi nikdy nezažiji. Díky Kovide!!!!
Upravil galasek781 dne 12.05.2021 16:11, před 5 let
M
majsadrČlen
Přidáno před 5 let
Zdravim Musim mit obě očkovani nebo staci jedno a čtyři tydny po očkovani jako na Slovensko a doklad od obvodaka že mam jedno a datum druheho očkovani nebo toto nestači. Diky za zpravu.
G
galasek781Člen
Přidáno před 5 let
Nesmíš všemu věřit co vidíš v TV, my máme jedno očkování, které proběhlo v pátek a v sobotu jsme překračovali Slovensko, a Maďarsko a jsme tady
G
galasek781Člen
Přidáno před 5 let
Správně bylo, Slovensko, Rakousko, Maďarsko
M
majsadrČlen
Přidáno před 5 let
Diky za zpravu tak to zkusime.
G
galasek781Člen
Přidáno před 5 let
Jak jsem psal v úvodu, musíš mít nějaké potvrzení otom že si někde vítány
G
GrbyČlen
Přidáno před 5 let
Zdravím, mám dotaz. Psali jsme do kempu a odepsali nám, že mají otevřeno, ale nesmějí ubytovat České občany......prosím, nějaká rada?
L
LakyČlen
Přidáno před 5 let
MOŠON - kolega volal na recepci o info , nutno mít 2. očkování jedno nestačí žádné testy . Přejezd hranic stačí 1. OČKOVÁNÍ - 22.dnů -PRQ test. Je vidět že každé lázně to mají jinak ,ty větší jsou přísnější, snad se to za týden změní .
Upravil Laky dne 20.05.2021 11:03, před 5 let
G
GrbyČlen
Přidáno před 5 let
S očkováním není problém, máme obě dávky za sebou, ale na stránkách kempu píší, že není možná rezervace. Nevím, jak to udělat, aby nás pustili přes hranice
G
galasek781Člen
Přidáno před 5 let
Grby, já jsem nedělal nic a měl jsem jedno očkování a jel jsem, jak jsem už psal,v pátek očkování a v sobotu cesta přes Slovensko Rakousko a Maďarsko a čím se víc budeš lidí ptát tak se nedostaneš nikde!!
G
galasek781Člen
Přidáno před 5 let
Laky,,to co píšeš sis vymyslel těmi 22dny a nebo tě vrátily z hranic? Když tak si přečti můj předešli příspěvek a nestraš lidí.
G
GrbyČlen
Přidáno před 5 let
Spiš mě zajímá to potvrzení o pobytu.....
G
galasek781Člen
Přidáno před 5 let
Já měl pouze email z kempu, kde bylo v němčině napsáno, že můžeme přijet, toto stačilo Rakušanům na hranicích, kteří chtěli nějaké potvrzení, ostatní nechtěli nic
G
GrbyČlen
Přidáno před 5 let
Tak to jsem špatně pochopil,myslel jsem,ze to chtěli na Maďarských hranicích. Rakousko je v pohodě, jsme tady od včerejška, večer se přesuneme do Maďarska. Děkuji za rady
L
LakyČlen
Přidáno před 5 let

galasek781 napsal:

@galasek781 - Laky,,to co píšeš sis vymyslel těmi 22dny a nebo tě vrátily z hranic? Když tak si přečti můj předešli příspěvek a nestraš lidí.

Čerpal jsem tady ,omluva je to 12dnu .ale stále se to mění toto je oficiální stránka Ministerstva .
https://www.mzv.c...atele.html

ca / od června zase píší že to bude bez omezení všech a všeho.
G
GrbyČlen
Přidáno před 5 let
My jsme teda momentálně v kempu v Sarvaru, prý jsme první zahraniční turisté tady.....na Maďarských hranicich chtěli vidět rezervaci,tak jsme ukázali komunikaci s recepcí. V kempu potvrzení o očkování.
pilinispilinisČlen
Přidáno před 5 let
Ahoj to jsi měl 1 očkování nebo i 2 a co jsi měl za lejstro já mam 1 a jenom papír o očkování a je tam i kdy pujdu na 2 to stačí nebo ne. Dík za odpověd.
FJRFJRČlen
Přidáno před 5 let
Jaká hygienická opatření jsou v lázních?
Vy můžete zobrazit všechny příspěvky v tomto fóru.
Vy nemůžete začít nový diskusní příspěvek v tomto fóru.
Vy nemůžete odpovědět v této diskusi.
Vy nemůžete začít v anketu v tomto fóru.
Vy nemůžete na tomto fóru nahrát přílohy.
Vy můžete stáhnout přílohy v tomto fóru.
Uživatelé, kteří se účastnili diskuse: galasek781, rohlicekjan, majsadr, Grby, Laky, pilinis, FJR, Jirkac, Chlapi_sobe, smusta, Mirek a Jirinka, Michal a Jana, vitara
Mediální partner

odak.cz

Přihlášení
Ještě nejste členem? Klikněte zde a zaregistrujte se.
Zapomenuté heslo?
Uživatelé online
Hosté online 23
Členové online 0

Celkem členů: 16,710
Nejnovější člen: Vavricka
TOPlist

Copyright © 2025