Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.
Výkup karavanu! Vykoupíme Váš obytný vůz, nebo karavan za hotové,volejte 606118358 www.vykupkaravanu.cz
Partneři webu:
odak.cz

GIGANT II. od 13. -15. 7. 2007 nebo déle

Poslední aktualizace před 19 let
SarkaSarkaAdministrátor
Přidáno před 19 let
[color=maroon]Na Gigant podruhé v termínu od 13.7. do 15.7. nebo déle . [/color] Po dohodě je možné si termín pobytu prodloužit o libovolně dlouhou dobu. Má být pěkné počasí, tak toho můžeme využít.

Nabízíme tento program /vše je dobrovolné!/

[color=maroon]. pátek[/color]
příjezdy, seznamování s novými přáteli, večerní posezení při kytaře

[color=maroon]. sobota[/color]
v 10,00 výlet do HK - návštěva Obřího akvária v Hradci Králové
- při nepříznivém počasí možnost návštěvy krytého bazénu
- na zpáteční cestě možnost zastávky v Sezemicích a návštěva gotického kostela Nejsvětější trojice spolu s unikátní osmibokou zvonicí ze 16. století

na pozdní odpoledne je připraven [color=maroon]VELKÝ TURNAJ RODIN[/color] samozřejmě účast opět dobrovolná
soutěžení proběhne v několika disciplínách, kde bude soutěžit celá rodina. Vítězná rodina obdrží :m [color=maroon]PUTOVNÍ POHÁR[/color].:m

Večer [color=maroon]společné grilování /smažení/ olomouckých syrečků[/color], pro ty, kteří budou mít zájem /nezapomeňte syrečky s sebou, vhodné je i kolečko salámu poličan/ brambory si připraví každý sám smažit budeme venku na pánvi

Dále jsme vymysleli přípravu [color=maroon]Gigantského ovocného salátu[/color]
/každá rodina nechť přiveze 2 kompoty /broskve, míchaný, ananas mandarinky apod. + 4 čerstvé banány nebo meloun nebo jiné čerstvé ovoce/ Vše vybereme a smícháme. Doufám, že se sejde různorodé ovoce. Výsledek je určen pro děti a nebo po přidání např. rumu Che Gevara jej ocení i dospělí

[color=maroon]. neděle [/color]
10,30 - pro děti: [color=maroon]malování na kamínky[/color]
- odpočinek, odjezdy k domovům
Upravil Sarka dne 10.07.2007 21:00, před 19 let
Nemáte přístup k prohlížení příloh
BobikBobikČlen
Přidáno před 19 let
Tak tohle si nemužu nechat ujít Bobik
Jirka 100HLJirka 100HLČlen
Přidáno před 19 let
Moc pěkně jsi to Šárko namyslela, škoda, že ještě budeme na cestách. :( Tak snad Gigant III. :) Užijte si to!
LukasLukasČlen
Přidáno před 19 let
Wow! It sounds good!
Rapiďáci, tel: 725 707 636
_
_mchČlen
Přidáno před 19 let
Šárko to perfektní program,jedeme taky:D:p:D
R
Roman PCEČlen
Přidáno před 19 let
A Šárka řekne. To je hrozný, ten Roman zase něco má. Můžu jako jednotlivec reprezentovat svoji rodinu, nebo mne může některá adoptovat? Ad 2.-Nebylo by lepší místo těch kompotů přivézt čerstvé ovoce? Vítamínů není nikdy dost. Mochajdo, to jsi hodný, že se k nám přidáš.;)
SarkaSarkaAdministrátor
Přidáno před 19 let
Romane, přivez co chceš, ale kompoty tam jsou důležité!
ad1- můžeš reprezentovat svou rodinu sám za sebe /upravíme pravidla;)/

Š.
R
Roman PCEČlen
Přidáno před 19 let
Anetku mám týden potom, mladej je prý už moc starej a Silvuška bude zařezávat v kempu.
SarkaSarkaAdministrátor
Přidáno před 19 let
To neva Romane Ty tozládneš i sám!
MatysekMatysekČlen
Přidáno před 19 let
Jestli to trošku půjde tak moc rádi přijedeme ,záleží co se bude dít na baráku .Zdraví Pavla a Bohouš---- Matýsek
BobikBobikČlen
Přidáno před 19 let
Matýsku přijed budou syrečky :h:D
OsmimetraciOsmimetraciČlen
Přidáno před 19 let
Ahojte,
jsem tady nový, kontakt mi dal Hostinský, touto cestou mu posílám dík.
Jsem začátečník a chtěl bych poznat taky jinou partii. Právě jsem si přečetl akci Gigant II , oznámím to doma, hodíme schůzi-7členou a ozvu se jestli bychom mohli přijet. Můžete mi někdo napsat kde to vlastně přesně je??

Zatím moc díky a ahoj.
SarkaSarkaAdministrátor
Přidáno před 19 let
Ahoj Jindro,
vítej mezi námi.
Už jsem doplnila nabídku výjezdu o mapu a do fotogalerie Gigant od Šárky přidala další 2 mapky. Tak tam jukni, kdyby Ti nebylo něco jasné, tak se ozvi.;)

Šárka
uknajuknajČlen
Přidáno před 19 let
martin a jeho smečka se na vás těsí a jedeme na VELKÝ TURNAJ
OsmimetraciOsmimetraciČlen
Přidáno před 19 let
Ahojte,
tak jsme dnes s mámou přijeli z 5 denního výjezdu a rada rozhodla, že se za Váma přijedeme kouknout. Možná přijedeme celá rodina i s milencama, takže nás bude asi 9 kousků, tak akorát do auta. Je něco na co bych měl na takovou Vaší akci myslet a nezapomenout??? Samozřejmě kromě ingrediencí které jsou popsány.
At mě nepřekvypí něco a nepřipadal jsem si jako trouba:):)

Díky a zatím zdar.
SarkaSarkaAdministrátor
Přidáno před 19 let
Ahoj Jindro,
jsme rádi,že přijedete na GigantII, s sebou si vezměte hlavně dobrou náladu a hrajete-li na něco, tak rozhodně přibalte i hudební nástroj. Možná ještě máte-li lodičku nebo nafukovací člun, tak ho taky využijete. Dále pak už jen to, co si běžně s sebou vozíte. :)

Těšíme se moc, moc,moc

Šárka:p
FunFunHlavní administrátor
Přidáno před 19 let
Termín se blíží, tak jsem to spočítal:
[color=blue]1.Šárka, já a děti
2.Bobík a Bobík
3.Machajdovi
4.Roman s Ketinkou
5.Matýsek(bez záruky)
6.Jindra
7.Uknajovi
[/color]
Takže se rýsuje velmi zajímavá sestava, ještě tu chybí Plaf (ne jen proto, že jsem si u něho objednal litr ohnivé vody:D), asi má toho moc. Po té nucené přestávce se moc těším. Kdo se zapoměl přihlásit ať tak učiní! A co se týče organizace, mějte při najíždění na paměti, že je potřeba udělat jen jedno kolečko aby nikdo nebyl "odříznut"
Fun
Smile 😊
R
Roman PCEČlen
Přidáno před 19 let
Roman bez Ketynky.
CharlieCharlieČlen
Přidáno před 19 let
Trochu zvazujem, ze by som prisiel. Este to musim zvazit. Otocit za tri tyzdne dvakrat Pardubice - Žilina je aj dost.
J
jirhavČlen
Přidáno před 19 let
Já se taky hlásím.Jirka;)
Vy můžete zobrazit všechny příspěvky v tomto fóru.
Vy nemůžete začít nový diskusní příspěvek v tomto fóru.
Vy nemůžete odpovědět v této diskusi.
Vy nemůžete začít v anketu v tomto fóru.
Vy nemůžete na tomto fóru nahrát přílohy.
Vy nemůžete stáhnout přílohy v tomto fóru.
Uživatelé, kteří se účastnili diskuse: Sarka, Bobik, Jirka 100HL, Lukas, _mch, Roman PCE, Matysek, Osmimetraci, uknaj, Fun, Charlie, jirhav, Vera, olga liska
Mediální partner

odak.cz

Přihlášení
Ještě nejste členem? Klikněte zde a zaregistrujte se.
Zapomenuté heslo?
Uživatelé online
Hosté online 11
Členové online 0

Celkem členů: 16,710
Nejnovější člen: Vavricka
TOPlist

Copyright © 2025