SarkaAdministrátorPřidáno
před 19 let[color=maroon]Na Gigant podruhé v termínu od 13.7. do 15.7. nebo déle . [/color] Po dohodě je možné si termín pobytu prodloužit o libovolně dlouhou dobu. Má být pěkné počasí, tak toho můžeme využít.
Nabízíme tento program /vše je dobrovolné!/
[color=maroon]. pátek[/color]
příjezdy, seznamování s novými přáteli, večerní posezení při kytaře
[color=maroon]. sobota[/color]
v 10,00 výlet do HK - návštěva Obřího akvária v Hradci Králové
- při nepříznivém počasí možnost návštěvy krytého bazénu
- na zpáteční cestě možnost zastávky v Sezemicích a návštěva gotického kostela Nejsvětější trojice spolu s unikátní osmibokou zvonicí ze 16. století
na pozdní odpoledne je připraven [color=maroon]VELKÝ TURNAJ RODIN[/color] samozřejmě účast opět dobrovolná
soutěžení proběhne v několika disciplínách, kde bude soutěžit celá rodina. Vítězná rodina obdrží :m [color=maroon]PUTOVNÍ POHÁR[/color].:m
Večer [color=maroon]společné grilování /smažení/ olomouckých syrečků[/color], pro ty, kteří budou mít zájem /nezapomeňte syrečky s sebou, vhodné je i kolečko salámu poličan/ brambory si připraví každý sám smažit budeme venku na pánvi
Dále jsme vymysleli přípravu [color=maroon]Gigantského ovocného salátu[/color]
/každá rodina nechť přiveze 2 kompoty /broskve, míchaný, ananas mandarinky apod. + 4 čerstvé banány nebo meloun nebo jiné čerstvé ovoce/ Vše vybereme a smícháme. Doufám, že se sejde různorodé ovoce. Výsledek je určen pro děti a nebo po přidání např. rumu Che Gevara jej ocení i dospělí
[color=maroon]. neděle [/color]
10,30 - pro děti: [color=maroon]malování na kamínky[/color]
- odpočinek, odjezdy k domovům
Upravil Sarka dne 10.07.2007 21:00,
před 19 let Nemáte přístup k prohlížení příloh
BobikČlenPřidáno
před 19 letTak tohle si nemužu nechat ujít Bobik
Jirka 100HLČlenPřidáno
před 19 letMoc pěkně jsi to Šárko namyslela, škoda, že ještě budeme na cestách. :( Tak snad Gigant III. :) Užijte si to!
LukasČlenPřidáno
před 19 letRapiďáci, tel: 725 707 636
Šárko to perfektní program,jedeme taky:D:p:D
A Šárka řekne. To je hrozný, ten Roman zase něco má. Můžu jako jednotlivec reprezentovat svoji rodinu, nebo mne může některá adoptovat? Ad 2.-Nebylo by lepší místo těch kompotů přivézt čerstvé ovoce? Vítamínů není nikdy dost. Mochajdo, to jsi hodný, že se k nám přidáš.;)
před 19 letRomane, přivez co chceš, ale kompoty tam jsou důležité!
ad1- můžeš reprezentovat svou rodinu sám za sebe /upravíme pravidla;)/
Š.
Anetku mám týden potom, mladej je prý už moc starej a Silvuška bude zařezávat v kempu.
před 19 letTo neva Romane Ty tozládneš i sám!
MatysekČlenPřidáno
před 19 letJestli to trošku půjde tak moc rádi přijedeme ,záleží co se bude dít na baráku .Zdraví Pavla a Bohouš---- Matýsek
BobikČlenPřidáno
před 19 letMatýsku přijed budou syrečky :h:D
OsmimetraciČlenPřidáno
před 19 letAhojte,
jsem tady nový, kontakt mi dal Hostinský, touto cestou mu posílám dík.
Jsem začátečník a chtěl bych poznat taky jinou partii. Právě jsem si přečetl akci Gigant II , oznámím to doma, hodíme schůzi-7členou a ozvu se jestli bychom mohli přijet. Můžete mi někdo napsat kde to vlastně přesně je??
Zatím moc díky a ahoj.
před 19 letAhoj Jindro,
vítej mezi námi.
Už jsem doplnila nabídku výjezdu o mapu a do fotogalerie Gigant od Šárky přidala další 2 mapky. Tak tam jukni, kdyby Ti nebylo něco jasné, tak se ozvi.;)
Šárka
uknajČlenPřidáno
před 19 letmartin a jeho smečka se na vás těsí a jedeme na VELKÝ TURNAJ
OsmimetraciČlenPřidáno
před 19 letAhojte,
tak jsme dnes s mámou přijeli z 5 denního výjezdu a rada rozhodla, že se za Váma přijedeme kouknout. Možná přijedeme celá rodina i s milencama, takže nás bude asi 9 kousků, tak akorát do auta. Je něco na co bych měl na takovou Vaší akci myslet a nezapomenout??? Samozřejmě kromě ingrediencí které jsou popsány.
At mě nepřekvypí něco a nepřipadal jsem si jako trouba:):)
Díky a zatím zdar.
před 19 letAhoj Jindro,
jsme rádi,že přijedete na GigantII, s sebou si vezměte hlavně dobrou náladu a hrajete-li na něco, tak rozhodně přibalte i hudební nástroj. Možná ještě máte-li lodičku nebo nafukovací člun, tak ho taky využijete. Dále pak už jen to, co si běžně s sebou vozíte. :)
Těšíme se moc, moc,moc
Šárka:p
FunHlavní administrátorPřidáno
před 19 letTermín se blíží, tak jsem to spočítal:
[color=blue]1.Šárka, já a děti
2.Bobík a Bobík
3.Machajdovi
4.Roman s Ketinkou
5.Matýsek(bez záruky)
6.Jindra
7.Uknajovi
[/color]
Takže se rýsuje velmi zajímavá sestava, ještě tu chybí Plaf (ne jen proto, že jsem si u něho objednal litr ohnivé vody:D), asi má toho moc. Po té nucené přestávce se moc těším. Kdo se zapoměl přihlásit ať tak učiní! A co se týče organizace, mějte při najíždění na paměti, že je potřeba udělat jen jedno kolečko aby nikdo nebyl "odříznut"
Fun

😊
CharlieČlenPřidáno
před 19 letTrochu zvazujem, ze by som prisiel. Este to musim zvazit. Otocit za tri tyzdne dvakrat Pardubice - Žilina je aj dost.
Já se taky hlásím.Jirka;)