MilaČlenPřidáno
před 19 letNema-li vyjímku autobusová doprava, která teoreticky patřící státu, tak proč by jsme měli mít vyjímku my. "Jen nás státe škubej, my si to naškubem zase jinde". Zub za zub.:D:D:D
BobikČlenPřidáno
před 19 letMilo mas pravdu jen tak na ne zub za zub :w
Když si představím kolik vážím a kolik rozbiju silnic.:vNo radši si nebudem kazit náladu.Tak holt zase mimo dálnice:(
FunHlavní administrátorPřidáno
před 19 letMýtné na silnicích I. až III. třídy začnou vozidla nad 3,5 tuny platit od ledna 2009. Nové na tom je to, že se uvažuje i o placení osobních aut, které mohou v jezdit soupravě nad 3,5 tuny. Takže, kdo bude tahat karavan SUVčkem, bude platit mýtné. A dokonce bude platit i tehdy, když karavan nechá doma.:@
Fun

😊
Tak budeme muset nakoupit obytná auta a karavany prodat.:)
Ahoj Tom
Tome v případě,že budeš mít na obytném autě kouli, budeš platit taky. Nějak z nás ty peníze dostat prostě musí.
Pokud to zavedou,nechám z obytňáku demontovat kouli.
Upravil Vajglon Hnuson dne 19.09.2007 22:03,
před 19 let
MatysekČlenPřidáno
před 19 letMáte mít malé auta a nebudete bulet::c(traboš s lůžkovou upravou je super) Pochopte že to se svíma bydlíkama zachráníme.Zdraví Matýsek:_
uknajČlenPřidáno
před 19 letNO koule mám dvě a už to stálo dost :s tet ješte tohle:o
Na druhou stranu tak moc nevážím jen karavanky omezíme:o:o
:s:s
OsmimetraciČlenPřidáno
před 19 letTo by mě zajímalo co bych si měl koupit já, abychom do toho vlezli. Asi dám děti do opatrování státu:c:c:c, přece neprodám svůj karavaneček maličký , bobiška jednoho prtavého:p:p:p:p
DANĚ máš zaplacené UHLÍŘI ? Ne ? Ani na příští rok ? Tak s Tebou zatočíme :D:):y;- Kdo má velké auto bude platit za to že sjíždí silnice, kdo má malé auto bude platit za to že je sjíždí málo. ;K;K:a
Pořídit dvě malý auta a dva malý karavany.Prostě se bude zmenšovat,je to asi moderní.:j
Jde o to jetli by nebylo lepší pořídit si okované cepy, sudlice a ostré vidle a " HURÁ NA NĚĚĚĚ ". cca 290 hádavejch strejců za takový prachy, to by bylo hned na kousek cesty. :c:n
Jdu do toho s tebou Merfe!
emjirkaČlenPřidáno
před 19 letMerfene, jdu do toho s Tebou. A taková defenestrace má taky kouzlo.
Myslím, že mnoho lidí podceňuje tuto budoucí úpravu zákona. To se netýká jen extra velkých osobáků ale např. namátkou WV pasat, Ford Mondeo atd tzn. střední třída! Jako příklad : pojedeš solo s Mondeem " ovšem s koulí" a to má v papírech celk. hmotnost soupravy 3750 Kg a ty budeš platit vysokou známku, mýtné a ani nemusíš mít papíry nad 3500Kg! Prostě zaplatíš šílený peníze jen za jízdu se samotnou koulí! A to nemusíš být karavanista, stačí kdo vlastní ten nejmenší vleček nebo má jen tažný aby si ho vypůjčil!
Pozor nepodceňovat!!!!!! :(
MysakČlenPřidáno
před 18 letahoj, běhá mi mráz po zádech ..... když to tady čtu, jsem úůůůplně těsně pod hranicí 3500 kg s bydlíkem který má 1500kg , ale při představě ;M plánované výměny auta za nějakou čtyřkolku - mi je smutno ..... ;s.
Nehledě na to , že klesnou ceny takových karavanů ...... které potřebují silné a těžké auto :v ..... a všichni začnou kupovat "Poláky n126 :w" nebo obytná auta ... to bude asi i má cesta budoucnosti ;t alespoň jedno pozitivum – 3500 kg integrál;M ;t
ladisČlenPřidáno
před 18 letTomu se ani nedá věřit, že bude platit vysokou známku a mýtné " kdokoliv", kdo ani nevlastní, vlek, karavan ale má na autě pouze namontované tažné. To je neskutečné. To snad ani nemůže projít!:|
BobikČlenPřidáno
před 18 letale ano ladislave věř tomu u nakladaku to uz plati a to tak že nakladak do 12t maut neplati , ovsem uplně stačí když ma v technyčaku že muže mit tažne tak platí aniž by ho měl namontovane jako velky kamion jojo taky jsem tomu nechtěl věřit ale mam takova 3 auta a platim takže jsem uvěřil :s:r
FunHlavní administrátorPřidáno
před 18 letVejde-li to v platnost, budu muset tažné dát odmontovat, potom auto prodat a koupit nějaký malý obytňák. To je realita.:(:v:w;p;s
Fun

😊
MatysekČlenPřidáno
před 18 letJiž delší dobu dobu mě připadá že žijeme v ;gKOCOURKOVĚ a toto to opět potvrzuje a nejhorší je že s touto absurditou nic nedokážeme udělat ,no a pak si nedej zdraví Matýsek
Upravil Matysek dne 06.12.2007 07:19,
před 18 let