Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.
Výkup karavanu! Vykoupíme Váš obytný vůz, nebo karavan za hotové,volejte 606118358 www.vykupkaravanu.cz
Partneři webu:
odak.cz

ZRUŠENO Kemp Hluboký Holice

Poslední aktualizace před 19 let
R
Roman PCEČlen
Přidáno před 19 let
Mám pocit, že jsi to vyčoudila Simče. Jak jsem už říkal v Semíně, tak pojedu. Beru si dvojku. Tentokrát sólo bez Anetky.:c
SarkaSarkaAdministrátor
Přidáno před 19 let
Nevyčoudila, :p! Jsme domluvený s Machajdou a Simče ještě cinknu. Ale jsme rádi, že se přidáš. TĚŠÍME SE!!
uknajuknajČlen
Přidáno před 19 let
Nedá se nic dělet ale moje drahá má program solo tak budu dělat mámu :h Tak to domluvte pořádně at se máme kde :-:z;i;c:k:r
R
Roman PCEČlen
Přidáno před 19 let
Tedy 95 Kč za elkt. přípojku,tak to je tedy síla. 375 na den pro čtyřčlenou rodinu, hmm, taky dobrý. Zlatý Semín.:c
X
xČlen
Přidáno před 19 let
Ahojte.
Vlastně mně nic Šárka nevyčoudila, protože jsme se předběžně domlouvaly s Věrou a Olgou, že tento víkend pojedeme do Přerova nad Labem. Tak teď vlastně nevím co mám dělat!!!:x:x:x
_
_mchČlen
Přidáno před 19 let
No buďme spravedliví.:x 95Kč v zimě je přímotop 2KW na 11h.Tak ono to asi odpovídá.:w Jo a elektriku nepotřebuju;-
SarkaSarkaAdministrátor
Přidáno před 19 let
Romane, kdybys potřeboval elektriku, můžem si ji vzít napůl. Od kdy to počítáš pro 4 osoby:f?
BobikBobikČlen
Přidáno před 19 let
ale ten Prerov by nebyl špatny hmmm ;d
VeraVeraČlen
Přidáno před 19 let
Já si hlavu nelámu,je fakt že Holice mi píšou 180 km :c Klidně vypíšu Ostrou,a třeba pak zůstanu doma na kanapi.Třeba to bude někoho zajímat,kromě výstavy koní jsou v Botanicusu slavnosti piva a vína :a
_
_mchČlen
Přidáno před 19 let
Ta výstava koní pro děti není,ona je to spíše profi předváděčka.Na tom Hlubáči aspoň zjistíme co a jak.Je pravda že to máte daleko a to plně chápu.:w
R
Roman PCEČlen
Přidáno před 19 let
A co Ty Poděbrady, aby mohl jet i Uknaj?
SarkaSarkaAdministrátor
Přidáno před 19 let
Poděbrady dobrý, ale Uknaj nemá Uknajku a navíc se chcem podívat na Hluboký kvůli Silvestru a dojednat to tam. Paní dala ultimatum do konce září.
X
xČlen
Přidáno před 19 let
Ahojte. Tak Vám tedy řeknu, že začínám být pěkně rozhozená:w:w:w, že nepojedeme všichni dohromady. Asi budeme doma a půjdeme do divadla. Na Hlubáč se dojedeme podívat naotočku, vše je vlastně domluvené, jen říct, že jo!!! A kdo to musí vidět na vlastní oči, tak ať si tam dojede, ne?
Upravil x dne 18.09.2007 12:48, před 19 let
VeraVeraČlen
Přidáno před 19 let
Už 5 minut na to zírám a nemůžu to rozluštit :o:o Na co že to půjdete ??:s
FunFunHlavní administrátor
Přidáno před 19 let

Citovat

Vera napsal/a:
Už 5 minut na to zírám a nemůžu to rozluštit :o:o Na co že to půjdete ??:s

DO NAHA, Věro to by tě mohlo přilákat do Pardubic;-
Fun
Smile 😊
VeraVeraČlen
Přidáno před 19 let
A proč tam má Síma Bóbika místo D ???:z
SarkaSarkaAdministrátor
Přidáno před 19 let

Citovat

Vera napsal/a:
A proč tam má Síma Bóbika místo D ???:z

to je překlep :z
Přidáno před 19 let

Citovat

to je překlep :z

To není překlep ;d to je smajlík :s "D A stačí napsat " D (bez mezery)
Proto taky existuje volba "Vypnout smajlíky"
Fun
Smile 😊
Upravil Fun dne 18.09.2007 12:40, před 19 let
_
_mchČlen
Přidáno před 19 let
Tak jsem nevědomky něco pos...,Myslel jsem žě pokud nikdo nic nevypíše tak ve středu Síma napíše Hlubák a nějak mě uniknul Přerov:h.Tak navrhuju hlasovat kam se pojede. ;c
Přidáno před 19 let

Citovat

Machajda napsal/a:
Tak jsem nevědomky něco pos...,Myslel jsem žě pokud nikdo nic nevypíše tak ve středu Síma napíše Hlubák a nějak mě uniknul Přerov:h.Tak navrhuju hlasovat kam se pojede. ;c

Je pořád vypsanej jen Hlubák.:D
Fun
Smile 😊
Vy můžete zobrazit všechny příspěvky v tomto fóru.
Vy nemůžete začít nový diskusní příspěvek v tomto fóru.
Vy nemůžete odpovědět v této diskusi.
Vy nemůžete začít v anketu v tomto fóru.
Vy nemůžete na tomto fóru nahrát přílohy.
Vy nemůžete stáhnout přílohy v tomto fóru.
Uživatelé, kteří se účastnili diskuse: Sarka, Roman PCE, uknaj, x, _mch, Bobik, Vera, Fun, Vajglon Hnuson
Mediální partner

odak.cz

Přihlášení
Ještě nejste členem? Klikněte zde a zaregistrujte se.
Zapomenuté heslo?
Uživatelé online
Hosté online 26
Členové online 0

Celkem členů: 16,710
Nejnovější člen: Vavricka
TOPlist

Copyright © 2025