Mám pocit, že jsi to vyčoudila Simče. Jak jsem už říkal v Semíně, tak pojedu. Beru si dvojku. Tentokrát sólo bez Anetky.:c
SarkaAdministrátorPřidáno
před 19 letNevyčoudila, :p! Jsme domluvený s Machajdou a Simče ještě cinknu. Ale jsme rádi, že se přidáš. TĚŠÍME SE!!
uknajČlenPřidáno
před 19 letNedá se nic dělet ale moje drahá má program solo tak budu dělat mámu :h Tak to domluvte pořádně at se máme kde :-:z;i;c:k:r
Tedy 95 Kč za elkt. přípojku,tak to je tedy síla. 375 na den pro čtyřčlenou rodinu, hmm, taky dobrý. Zlatý Semín.:c
Ahojte.
Vlastně mně nic Šárka nevyčoudila, protože jsme se předběžně domlouvaly s Věrou a Olgou, že tento víkend pojedeme do Přerova nad Labem. Tak teď vlastně nevím co mám dělat!!!:x:x:x
No buďme spravedliví.:x 95Kč v zimě je přímotop 2KW na 11h.Tak ono to asi odpovídá.:w Jo a elektriku nepotřebuju;-
před 19 letRomane, kdybys potřeboval elektriku, můžem si ji vzít napůl. Od kdy to počítáš pro 4 osoby:f?
BobikČlenPřidáno
před 19 letale ten Prerov by nebyl špatny hmmm ;d
VeraČlenPřidáno
před 19 letJá si hlavu nelámu,je fakt že Holice mi píšou 180 km :c Klidně vypíšu Ostrou,a třeba pak zůstanu doma na kanapi.Třeba to bude někoho zajímat,kromě výstavy koní jsou v Botanicusu slavnosti piva a vína :a
Ta výstava koní pro děti není,ona je to spíše profi předváděčka.Na tom Hlubáči aspoň zjistíme co a jak.Je pravda že to máte daleko a to plně chápu.:w
A co Ty Poděbrady, aby mohl jet i Uknaj?
před 19 letPoděbrady dobrý, ale Uknaj nemá Uknajku a navíc se chcem podívat na Hluboký kvůli Silvestru a dojednat to tam. Paní dala ultimatum do konce září.
Ahojte. Tak Vám tedy řeknu, že začínám být pěkně rozhozená:w:w:w, že nepojedeme všichni dohromady. Asi budeme doma a půjdeme do divadla. Na Hlubáč se dojedeme podívat naotočku, vše je vlastně domluvené, jen říct, že jo!!! A kdo to musí vidět na vlastní oči, tak ať si tam dojede, ne?
Upravil x dne 18.09.2007 12:48,
před 19 let
VeraČlenPřidáno
před 19 letUž 5 minut na to zírám a nemůžu to rozluštit :o:o Na co že to půjdete ??:s
VeraČlenPřidáno
před 19 letA proč tam má Síma Bóbika místo D ???:z
Tak jsem nevědomky něco pos...,Myslel jsem žě pokud nikdo nic nevypíše tak ve středu Síma napíše Hlubák a nějak mě uniknul Přerov:h.Tak navrhuju hlasovat kam se pojede. ;c