Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.
Výkup karavanu! Vykoupíme Váš obytný vůz, nebo karavan za hotové,volejte 606118358 www.vykupkaravanu.cz
Partneři webu:
odak.cz

Caravaning Brno: 8.-11.11.2007

Poslední aktualizace před 18 let
Jirka SJirka SČlen
Přidáno před 19 let
Jako každý rok se pojedeme pokochat také. Minule jsme si poseděli v big Concordu-to byl zážitek!
Musíme zjistit kde budeme parkovat?????
R
Roman PCEČlen
Přidáno před 19 let
Ahoj. Myslím, že asi jako každý rok pojede minimálně deset osádek. Tak kam s nima?:o
SarkaSarkaAdministrátor
Přidáno před 19 let
Jednáme o parkování. Dám včas vědět.
H
Hana LubosČlen
Přidáno před 19 let
Ahoj všem jestli nevíte kde ?Tak mužete do krásneho kempu do Ostrovačic je to asi 15 km od BRNA .Stačí mi napsat Hana Dolihalova
Jirka SJirka SČlen
Přidáno před 19 let
Ochoz u Brna - stání u restaurace je zdarma. Výborně vaří, místnost na posezení se dá rezervovat. ALE - je to cca 10 km.
SarkaSarkaAdministrátor
Přidáno před 19 let
Jirko-S a Luboši s Helenou DÍKY za typy. Prověříme, poptáme.

Š.
SarkaSarkaAdministrátor
Přidáno před 19 let
Tohle mi nabídli organizátoři veletrhu
www.caravan24.cz/obr/caravan2007.jpg
R
Roman PCEČlen
Přidáno před 19 let
Tak to asi nemá chybu. Lepší to už asi nebude. Ještě abychom byli zdraví.
SarkaSarkaAdministrátor
Přidáno před 19 let
Pište návrhy,nápady. Jestli se sejdem tady nebo někde jinde.:r
Jirka SJirka SČlen
Přidáno před 19 let
To píší každý rok. Přijedete tam v podvečer, brána zamčená, nikde nikdo....
A ukažte co dovedete!!!

Ať Ti Šárko pošlou telef. kontakt, mapu areálu a vůbec bližší až podrobné informace,
jinak tomu neuvěřím!!!!!!!
SarkaSarkaAdministrátor
Přidáno před 19 let
Mapa zde:
www.caravan24.cz/obr/map.jpg
brumlabrumlaČlen
Přidáno před 19 let
Tak to je kvalitka, vlastně kemp na výstavišti:-)) jedu s váma, sice na výstavě žádnej ilegal není, ale nejen mamina se vzhlédla v něčem lepšim..:-((
J
Jarda a IvetaČlen
Přidáno před 19 let
Nepamatuji si to přesně. Někdo ale minulý rok říkal, že byl problém s vjezdem před "šikminu" okruhu. Některé auta tam chytly zadkem. Nikdy jsem tam nebyl, tohle jsem jen slyšel. Tak možná na to pozor. Možná by to mohl někdo z Brna prověřit.
Jinak se tam jistě rádi stavíme. Zda bydlíkem a nebo jen tak ještě nevíme.
Upravil Jarda a Iveta dne 11.10.2007 16:31, před 19 let
Mirek a VlastaMirek a VlastaČlen
Přidáno před 19 let
Ahoj přátelé,Ochoz je zajištěn ze soboty na neděli jako loni,parkování zdarma, salonek,příjemná obsluha atd...Ještě je možnost, pro ty co přijééédou v sobotu dopoledne nechat bydlíky u mne v areálu (Černovice) a následně se přemístit Šááálinou (asi 10min.jízdy) na výstaviště a potom do Ochoza.....kouknu se příští tyden jak je to s kempováním v areálu výstaviště(mám to ze štatlu kooosek tak to vomrku) a dám vědět....miros.....:k:-
BobikBobikČlen
Přidáno před 19 let
Tak to bych nejradši jel taky Mirkova Vlastička bude mít určitě SOPLOVKU a tu děla mooc dobrou díky ;d Míro a ;g Vlasto
R
Roman PCEČlen
Přidáno před 19 let
Je pravda, že ten Ochoz neměl loni jedinou chybičku. Hlavně výborná kuchyně.;n
SarkaSarkaAdministrátor
Přidáno před 19 let

Citovat

Mirek a Vlasta napsal/a:.....kouknu se příští tyden jak je to s kempováním v areálu výstaviště(mám to ze štatlu kooosek tak to vomrku) a dám vědět....miros.....:k:-

Mirku, když to omrkneš a napíšeš, bylo by to bezva. Potom tady rozvíříme diskusi a společně rozhodnem, kde budem. Je to od Tebe velice milé a velmi děkujeme za nabídku. Ještě napiš, jakou má ten ochoz kapacitu, zda je možné se připojit na el. a jak je to daleko na výstaviště. Ještě jednou DÍKY:r
CharlieCharlieČlen
Přidáno před 19 let
Ahoj,

Sarko foto z Ochozu z minuleho roku su tu: http://karavan.neutral.cz/gallery/v/a...?g2_page=6

Bola tam vyborna spolocenska miestnost. Stalo sa na parkovisti pri restauracii. Bola tam aj elektrika.

My sme tam boli ale iba osobnym autom a nespali sme tam.

Od vystaviste je to asi 10km.
Upravil Fun dne 16.10.2007 09:50, před 19 let
R
Roman PCEČlen
Přidáno před 19 let
Myslím Šárko, že už je skoro rozhodnuto. Nač zkoušet, když tady to nemělo chybu. Je to nějakých deset km od výstaviště, plac v pohodě,jídlo super. Asi bych nic jiného nekoumal. Snad jen se domluvit, kde se slezeme v pátek. A pokud má Míra velký plac a ujme se nás, klidně bych jel k němu a na výstaviště třeba přejel jedním autem. ze šaliny mám hrůzu.:o
CharlieCharlieČlen
Přidáno před 19 let
Suradnice na restauraciu v Ochoze: Loc: 49°14'52.974"N, 16°43'45.071"E

Mozte si pozriet aj foto.
Upravil Charlie dne 16.10.2007 14:09, před 19 let
Vy můžete zobrazit všechny příspěvky v tomto fóru.
Vy nemůžete začít nový diskusní příspěvek v tomto fóru.
Vy nemůžete odpovědět v této diskusi.
Vy nemůžete začít v anketu v tomto fóru.
Vy nemůžete na tomto fóru nahrát přílohy.
Vy nemůžete stáhnout přílohy v tomto fóru.
Mediální partner

odak.cz

Přihlášení
Ještě nejste členem? Klikněte zde a zaregistrujte se.
Zapomenuté heslo?
Uživatelé online
Hosté online 20
Členové online 0

Celkem členů: 16,710
Nejnovější člen: Vavricka
TOPlist

Copyright © 2025