HrochČlenPřidáno
před 6 letJe to normální, těch 120E ti odblokují (většinou do 2 až tří dnů). Nám blokovala holandská LPG stanice peníze měsíc a vyřešila to až má banka.
No ale proč blokují těch 120eur?
Takže 40 eur mi už odešlo z účtu před týdnem a dalších asi 120eur,mi stále blokují
HrochČlenPřidáno
před 6 letVe Francii je limit dokonce 200 EUR. Pokud se chceš blokaci vyhnout, nedávej volbu Full, ale zvol např. 50 EUR.
Já jsem ale žádný full nedával, přeci jsem psal že jsem dal kartu a normálně jsem tankoval do vypnutí pistole,natankovalo mi to za 37eur ,tato platba byla stržena,ale dalších,120eur jsem objevilo na výpisu jako blokace, která trvá již 10dni.
sipadanČlenPřidáno
před 6 letJak píše Hroch, dokud nezadáš jiný limit, blokují automatický full cca. 100 - 200 E.
Neřeš to, nic s tím neuděláš, odblokuje se to časem.
Žádný limit tam nešel z volit, normálně jsem natankoval jako u obyčejné pumpy
PetrMČlenPřidáno
před 6 letVe Francii jsem měl taky problém, je to ale tím, že asi máš debetní kartu, tu tamní některé stojany neberou,
je potřeba kreditní.
FunHlavní administrátorPřidáno
před 6 letAhoj, já Žiji v domnění, že z blokované částky žádný úrok neplatíš Protože ty peníze nejsou vypůjčené.
Také používám kreditní kartu.
Fun

😊
JozaČlenPřidáno
před 6 letjá preferuji hotovostní platbu a kartu mám jenom jako zálohu - slyšel jsem o nevrácené kartě v dálničním automatu a blokacích atd... asi jsem taky starej, ale raději odpočítám bankovky
JozaČlenPřidáno
před 6 letasi máš pravdu, ale zatím ani pokus o okradení - buď chodím jinam než lupiči a nebo vypadám tak zoufale, že je to ani nenapadlo .... a s tou kartou je problém - když neznáš řeč tak budeš těžko někam telefonovat aby ti vrátili kartu. obávám se že moje "kredite karte nach prdel " by mě asi málokdo porozuměl, že bych chtěl svou kartu zase zpátky...
a tak riskuju a nepřipouštím si starosti
Právě jsme ve Španělsku.Minulý týden jsem tankoval zadal jsem limit 100euro,bez toho limitu nešlo natankovat.Natankoval jsem za 62euro.Na účtu to ukazovalo 3 dny blokaci 100euro a po třech dnech se platba srovnala dle skutečně natankované hodnotě.Rozdíl v ceně nafty oproti pumpě s obsluhou a platbou za hotové u kasy rozdíl 20 až 30 centů.