Snad se taky vypravíme ;) . olga liška
VitaČlenPřidáno
před 19 letDoporučuji navštívit ochranářskou stanici - Pavlov - od Stvořidel za řekou a ještě kousek - taková malá ZOO bez klecí.
Houpací most Stvořidel už myslím zrušili, asi jediný funkční je proti proudu v Mrzkovicích,
V Ledči mají hezký hrad - ale jestli je tam ještě muzeum - nevím.
V Ledči v kostele bývala křížová cesta malovaná uhlem - zajímavost.
Kousek dál je Lipnice - dobrá hospoda je ta navrchu náměstí vpravo,
za shlédnutí a některé i k namočení stojí lomy v lsesích jihozápadně od Lipnice.
Huť Jakub - Tasice už myslím není v provozu - což je škoda.
houby už rostou ... a víc mne nenapadá
Ahoj všichni,pokud se nestane nic mimořádného přijedeme v pondělí.
patrně musím do Ledče a potom je to značené?Stvořidla jsem jel před 20lety,ale po vodě,tak cestu moc neznám.Jek to vypadá s vodou?Nev íte čerstvé informace?
VitaČlenPřidáno
před 19 letvody je málo, Stvořidla jsou sjízdná jen za velké vody. V Ledči na konci náměstí "škvírou" rovně a na kopci nad Ledčí odbočka doleva - Dolní město - pak hned za cedulí Dobrovítova Lhota doleva dolů - je to velice slušný padák...
uknajČlenPřidáno
před 19 letjedeme s vama :p pozdeji potvrdíme
Upravil uknaj dne 27.06.2007 20:58,
před 19 letpro Vitu:
díky za trasu
Jen jsi ještě snad nedopatřením zapomenul na havl,brod nemocnici.Ta je také známá a stojí za návštěvu:D
VitaČlenPřidáno
před 19 letnee, Zelenka je jen malá epizoda, Brodský blázinec je slavnější, nejedna známá osobnost zde má vlastní kartu ...
PLAFČlenPřidáno
před 19 letPřidáme se také, příjezd plánujeme ve čtvrtek 5.7. odpoledne , budeme přejíždět z Bítova u Vranovské přehrady.:p
LukasČlenPřidáno
před 19 letNo jo, tak mi přijedeme ve čtvrtek dopoledne.....konečně víkend bez máminejch koček....bestie falešný to jsou. Jinak ještě dotaz.....nebyl by nějakej odkaz na kemp Stvořidla? Našel jsem jen rekreační a školící středisko Sluneční zátoka...taky tam maj kemp... Je to
www.slunecnizatok... To je ten kemp, kde se srazíme?;)
Rapiďáci, tel: 725 707 636
Upravil Lukas dne 26.06.2007 18:25,
před 19 letTaky se přidávám, jen jestě nedokážu upřesnit, který den prijechaju. Doba dovolených- chybí řidiči, je možné že mne to zavane někam do světa, ale víkend určitě dopadne. Těším se.
olga liskaČlenPřidáno
před 19 letAhojka lidi :p !
Protože jsme se zatím napsali jen nerozhodně ;) , potvrzujeme naši účast :p .
Moc se na vás na všechny těšíme, na nováčky obzvlášť :p !
Lišáci
BobikČlenPřidáno
před 19 lettak ja tam dnes pojedu kdo se přida :m ahoj Bobík
olga liskaČlenPřidáno
před 19 letAhoj Bobo a všichni!
U nás je odjezd ve hvězdách, od včerejšího večera se svíjím v křečích, bolí mě celý člověk a mám hnačku :( . uknajovi trpěli tím samým minulý týden a za jeden den to bylo pryč, tak snad :| .
Zdravíme,
Lišáci :p
SarkaAdministrátorPřidáno
před 19 letOlgo, tak ať Tě to brzy přejde.
Šárka
LukasČlenPřidáno
před 19 letJo, něco řádí..já to měl před cca 3 nedělema, Pavla před 14 dny....tak se na to vy.er a pojeď! (ježíš, já jsem sprostej;))
Rapiďáci, tel: 725 707 636
olga liskaČlenPřidáno
před 19 letHlásím návrat do říše živých a zdravých :p ! Dorazíme za vámi dnes odpoledne nebo zítra brzy ráno :p .
Těšíme se na vás B) ,
Lišáci
olga liskaČlenPřidáno
před 19 letHurá, hurá, hurá :p ! Vyrážíme :p ! Dejte nám dvě hoďky jsme na místě B) .
Lišáci
Tak si tam zatím užívejte brzr mne. Já přijedu v pátek behem dne.
Ahoj všichni, rádi bychom taky vyrazili. obzvlášť když je taková účast známých a budou znít kytáry, ale bohužel jsme na tom jako Šárka, jdeme na svatbičku. Užijte si to za nás, čágoooo........;););)