VitaČlenPřidáno
před 19 letOchrana proti spamu - už mne stála 4x psaní znova:(
tato úprava by mohla být uvedena na nástěnce - nebo je to někde a já to přehlédl.
Nápověda je nevýrazná a anglicky, pokud se člověk přeťukne - tak sice dostane anglicky nápovědu - pokud si jí tedy všimne - ale třeba rychlou odpověď to vymaže .... a znova ...
FunHlavní administrátorPřidáno
před 19 letAsi tu ochranu proti spamu zruším:|
Fun

😊
VeraČlenPřidáno
před 19 letHvězdičky a hodnosti musí vymyslet chlapi,neb holky na vojně nebyly.Ale šmoula fun a květinka marvin,to zní báječně :D:D
před 19 letNechal jsem zatím jenom hvězdičky. :c Někomu se to nemusí líbit. Čekám na ohlasy :b a hlavně vtipné návrhy.
Fun

😊
To jsem zvědavej,jaká hodnost bude nejvišší.Táta vždycky říkal mámě,Škoda,že nemáme moře,mohla by si být admirál.:b:D
uknajČlenPřidáno
před 19 letza každu hodnost musíš dát něco do placu :e
Tak to beru,aspoň bude důvod:b
VeraČlenPřidáno
před 19 letA do kolika hvězdiček to bude ??
před 19 letAhoj, hodností je patnáct. Jeví se mi to jako jednoduché [color=navy]zpestření[/color] fóra i jemné [color=navy]pobídnutí k psaní[/color] příspěvků. Je to jen můj názor. Doufám, že to nikoho [color=red]neurazí[/color] (Bobík), když bude nějak legračně nazván. Každý se může vyjádřit a navrhnout hodnost. I později se dají změnit, tento web je přeci [color=blue]hlavně o zábavě, legraci při cestování a táboření![/color] [color=purple]Tak pište a vymýšlejte!!![/color]:b
Fun

😊
Upravil Fun dne 11.07.2007 13:44,
před 19 let
VeraČlenPřidáno
před 19 let15 :o:o:o No teda !!!To bude fuška :D
Posezení v kavárně "U Šárky " se nezapočítává?:u
VeraČlenPřidáno
před 19 letFuníku,já myslela Hemingwaye až na 15 :o:o
No je mě to jedno,ale spisovatel by měl asi být poslední:p
před 19 letStále opakuji, že jde jen o legraci.:b Vymyslete vtipné postavičky, které by nikoho neurazily, ale pobavili.:u
Fun

😊
O víkendu se třeba někde sejdem,tak je dáme dohromady.:D
BobikČlenPřidáno
před 19 leta co treba Brumla :u pro Marvina a pro merfana Kecal chichichi:b:D no přeci pro Sarku Smoulinka :D
Upravil Bobik dne 12.07.2007 08:46,
před 19 let
SarkaAdministrátorPřidáno
před 19 letBobíku a co pro mě?:e Teda Bobíku :o
Upravil Sarka dne 12.07.2007 12:04,
před 19 letPro Bobíka s ohledem na jeho šediny bych dal ne Šmoula, ale DĚD VŠEVĚD :):D:u
VeraČlenPřidáno
před 19 letMerfe tak to je slovo do pranice,máš bod-nebo že by jsme to upravili na Brouka pytlíka-ten taky všechno znal a uměl :D:D A kdo vyfasuje Ferdu Mravence ?Ten by pasoval na Machajdu :p
BobikČlenPřidáno
před 19 letja to nejak nechapu asi jsem bubej dyk mame kazdej sveho nicka :u