Seznam účastníků sobotní návštěvy výše zmíněné koliby:
vofi.......................2
lada721................2
jirkac.....................3
chipp.....................2
pachos..................3
hasič.....................2
dorka igor..............4
vaclav horky..........2
hans......................2
standa a jana........2
panda chateau......2
ika a ivan...............2
traktorista2............1
FranCesko..............2
TomG......................5
Slawczo..................4
Radko a EvkaNováčekPřidáno
před 14 letPrídeme pozrieť v piatok okolo obeda a musíme v sobotu ráno frčet dom. Dúfame, že sa medzi Vás s Ivecom vlezem, a poradíte nám ako ho dokončiť.:_
Vzhledem k rozšiřujicím se řadám účastníků sobotní návštěvy koliby jsem rozšířil objednávku o deset míst na stávajících čtyřicet.:_
sleidiČlenPřidáno
před 14 letMáme malý dotaz. Je možné využít domluvené parkoviště už od čtvrtka od rána? Rádi bychom ten víkend trochu natáhli. Děkujeme za odpověď.
Poprosil by som pripísať k večeri ešte jednu osobu. Celkom 5.
Ďakujem.
MasaNováčekPřidáno
před 14 letProsím o připsání na seznam.
Seznam účastníků sobotní návštěvy výše zmíněné koliby:
vofi.......................2
lada721................2
jirkac.....................3
chipp.....................2
pachos..................3
hasič.....................2
dorka igor..............5
vaclav horky..........2
hans......................2
standa a jana........2
panda chateau......2
traktorista2............1
FranCesko..............2
TomG......................5
Slawczo..................4
traktorista2ČlenPřidáno
před 14 letPřípravy vrcholí,
takže nakonec nepojedu s Me2dem, ale sám. Takže budu spát asi v Dachně
Spopařky neberu ( jen občas ), ale tohoto stopaře jsem nemohl odmítnout, stál tam u silnice tak opuštěný, tak jsem ho prostě musel nabrat.
Nemáte přístup k prohlížení příloh
Me2dČlenPřidáno
před 14 letA nám nastala mimořádná situace s dcerou, takže nejedeme, centrálu ti můžu dovézt zítra ráno domů. nebo si jí vyzvedneš až pojedeš u mě. A musím ti dát instrukce... :-) (ne k centrále):he
[u]...jak říkám člověk něčím nemocen býti musí, neb by snad i zcvoknul, no ne?Me2d[/u]
Me2d+Me2dice+2 Medvíďata(12+9)+ český terier PARD + vw t4 california exclusive 5m 2.4d rychlík :-) Nezávislá pomoc při výběru osobního, dodávkového vozu. Richard Junger 777864931
MilaČlenPřidáno
před 14 letByl jsem pověřen Jurou, abych vás upozornil na vyjednanou slevu ve stánku č.10 firmy Alpisport, Příbor, v pavilonu "A1" , na výstavě karavanů Brno, tento víkend.
Je potřeba v případě zájmu o toto značkové super zboží, říci prodávajícím, že jste karavanisté a jdete od firmy Boty Sedláček a bude vám přiznána sleva na velkoobchodní ceny,
které má Jura nasmlouvány a ne sleva na ceny maloobchodní. Tím získáte dalších cca 20% navíc. Ve finále je to kolem 50% slevy na boty, oblečení a další věci, které firma nabízí.
:_ M+S
Ahoj,
Také by jsme se rádi přihlásili. Budeme se těšit. Láďa a Míla
traktorista2ČlenPřidáno
před 14 letAhoj Všem,
už se ná to blíží, zítra po práci vyrážím. Ještě vyhodím pinďoury na Sázavě a pak směr Brno !y.
NEZAPOMEŇTE SI SEBOU VZÍT POVINOU VÝBAVU KARAVANISTY A TO JEST, PŮLITR ( SKLENĚNÝ ) A PANÁKA !j
Tak zítra ahoj :_
traktorista2 !y
FunHlavní administrátorPřidáno
před 14 letKdo se nestihl přihlásit tak se nebojte přijet. Dnes mám trochu fofr, takže už nikoho nepřipíšu na seznam a uvidíme se až večer na parkovišti.
Čus.:_
Fun

😊
1jgs - MilanČlenPřidáno
před 14 letTak jsem se včera odpoledne byl kouknout. Měl jsem na to necelé dvě hodiny a že bych nestíhal, to se říct nedá. Zůstal jsem pouze u karavanů, ostatní výstavy jsem vynechal. Tradiční vystavovatelé jsou přítomni, většina aut je otevřených, někde volně, jinde s vystavovatelem. Ani zouvat se není třeba. Jen někde přibyly zákazy o vstupu s batohem na zádech. To mi zní ale logické. Lidí bylo málo, to se ve čtvrtek večer dalo čekat. Do pavilonu by se věšlo mnohem mnohem víc, ale buďme rádi i za toto. Kód na vstupenku zdarma funguje. Dík za něj. Tentokrát není třeba ani na pokladně měnit za vstupenku, s čárovým kodem se jde rovnou k turniketu. Jel jsem kolem místa pro kemping, na místě odhadem 10 kousků, takže asi taky v provozu.
Tak se tu na Vás všechny těšíme. Ať se Vám u nás líbí. A cestou po D1 minimum vypadených šroubků. Štastnou cestu.
Milan :_
Michal.