Me2dČlenPřidáno
před 14 letJukněte mi prosííím někdo na stánek Anglické legendy na Bike zda nemají nějakou akci na bromptona díky!^
[u]...jak říkám člověk něčím nemocen býti musí, neb by snad i zcvoknul, no ne?Me2d[/u]
Me2d+Me2dice+2 Medvíďata(12+9)+ český terier PARD + vw t4 california exclusive 5m 2.4d rychlík :-) Nezávislá pomoc při výběru osobního, dodávkového vozu. Richard Junger 777864931
Byli jsme se s kamarádem v pátek také podívat na to co u nás nabízejí prodejci obytných aut a karavanů. Jednoznačně jsme se shodli, že co se týká přívěsů, tak naprosto bezkonkurenčně vítězí Hobby.
Scout 2,0TDI momentálně bez bydlíka
Taky jsme byli na výstavě,celkem splnila očekávání,jen snad trochu více prodejců s doplňky ke karavaningu bych snesl.Co se týká vystavovaných exponátů,převládají obytná auta.A vše se kolem aut také točí, bylo to na výstavě cítit,přívěsy jakoby byly doplňkové zboží..Pokud jsou vystavovány přívěsy tak jsou všechny většinou velké a těžké.Hobby například vystavoval jen nové a luxusní verze,velké a těžké přívěsy,které si jen tak každý nekoupí.Postrádal jsem přívěsy velikosti 400-450 tak pro dva lidi,s váhou celkovou do 1200 kg.Se kterými se dá lehce manipulovat i bez mooveru,třeba se už nevyrábí?. Docela se nám líbil Bürstner,zajímavé přívěsy,které jsou líbivé ale i praktické.
Jinak na veletrhu opět dominovala cyklistika,fenomén doby.Lidí moc nebylo,alespoň na mě to tak působilo,v minulých letech bylo více plno.Jarní pražská výstava mi připadala více plná hlavně u cyklistiky a outdooru.
traktorista2ČlenPřidáno
před 14 letKÉMOVÉ,
byli jste super, tak na dalším výjezdu s Vámi ahoj :_
traktorista2 :g
JirkacČlenPřidáno
před 14 letTaky konstatuji,bylo to super.
Páteční večer-bez chyby.
A v sobotu ta mňamka v hospodě byla nepřekonatelná.
Jirka
HOVAWARTČlenPřidáno
před 14 letAhoj,
také jsme se byli podívat na výstavě. Karavany HOBBY jsou velice pěkné, ale kvalitou i vzhledem se nám snad nejvíce líbil anglický karavan Swift z firmy BURIMEX.
Zdraví Jarda.
ChippČlenPřidáno
před 14 letPodle mne maji angláni nejlepší zpracování,Hobby mne zklamaly,karavanů tam moc nebylo,převládají obytky,ale to je asi trendem.Už na parkovišti to bylo vidět.Jinak parta super,poznali jsme nové lidi,byla sranda a sobotní posezení v kolibě bez konkurence,velké poděkování Lád'ovi 721.:^Mirek
Mirek!y,Alena:y+Wiki a Týna:i. Toyota Land Cruiser 120+Sterling Elite Emerald!^!@
Ještě jednou velký dík Petrovi a Jarce za volňásek na výstavu!
Láďa
chodacČlenPřidáno
před 14 letVýstava pěkná, budu šetřit na Burstner Averso Plus 510 :). Páteční mejdan se povedl, v sobotu jsem večer spal u DVD. V neděli jsme ještě jednou šli na výstavu (nutně potřebuji na cestu do práce elektrokolo), při odjíždění jsme strašně zmokli. Cesta domů v poho, spotřeba do 10 litrů, celou cestu na tempomat 83, automat si řadil 4 a 5.
na všechny otázky světa najdeš odpovědi v textech Tří sester
Aleš 776751458, Hanka 777079243
Také se připojím s konstatatováním velmi slušné výstavy. Ne tak už s návštěvností která je rok od roku menší což však na druhou stranu znamená lepší průchodnost pro nás věrné. Zábava v pohodě i díky novému kemovi s bečkou, a taktéž kamarádka v kolibě to připravila dobře. I my se těšíme na příští ročník.:_
mekieČlenPřidáno
před 14 letAbych taky trochu pomohl našemu koníčku, tak jsem uvrtal dceru do téhle reportáže - cca 19 minuta zpráv:
http://www.ceskat...regionech/ . Sice to je kapka v moři, ale nekdy i ta kapka způsobí, že pohár přeteče:)
mirek a hana, VW t5, samodomo vestavba druhá v pořadí
HoralČlenPřidáno
před 14 letHOBBY- opet "rozporuplna" zkusenost...nase "anglicka" kolegyne se koukala do jednoho z tech "luxusnich" karavanu ...vzhledem k tomu, ze tam bylo mozne nakouknout jen pres delene dvere, jinak byl vstup zakazan, musela se trochu vice nahnout, aby videla vice....sam velky sef ji neurvale okriknul, ze kdyz to nechce (nekupuje), tak at do toho neleze...blbe se takove veci prekladaji nekomu, kdo nechape co provedl....
Zajimave je , ze u vetsiny vyhlasenych znacek byl vstup (prohlidka) samozrejmosti, nebo omezen sedanim a pritomnosti batohu u PV Caravany jen pohled z dalky....
Opet jsem se ujistil, ze tuto firmu nikdy a nikomu nedoporucim....
bob_bobekČlenPřidáno
před 14 letI takové zkušenosti jsou vítány, uděláš si obrázek o prodejci a máš snadnější výběr.
Představ si u něj koupit a pak něco řešit v reklamaci....
Takto se samy vyřadí z výběru a slušných prodejců je stále dost, akorát,že ty tam asi vystavovat nemusí, mají už své jméno.
[color=#0099ff]Bürstner Flipper 550TK+Hyunday Santa Fe[/color]