dcpajaČlenPřidáno
před 19 letHrozně nás to mrzí, ale jsme nuceni výjezd do Třeboně zrušit :c . Ale takový je život.
Zdravíme všechny,
jestli můžeme, tak se přidáme a přijedeme do Třeboně v sestavě 2 dospělí a 2 děti.
Těšíme se na všechny.
Jana a Martin Tábor
Ahoj Dášo,
ještě s Martinem večer zavoláme, jak jsem slíbila. Okolo Tábora je to nyní s dopravou opravdu kritické.
Tak se těšíme, že se opět v dobré náladě setkáme.
MilaČlenPřidáno
před 19 letPotvrzoval a upřesňoval :t jsem dnes pivovar a paní byla v šoku :o ze 112 lidiček, kteří mají žížu a zalekla se, aby jsme je nezrujnovali. Když jsem jí prozradil že 40 rarachů :a pije jen 8 st.pivo ;j tak si oddychla. Asi nás rozdělí na dvě party. To se ale dozvíme až v sobotu v pivovaru. Těší se na nás. :_:_:_
112 lidí na exkurzi, není to víc lidiček než tam pracuje ?:(:(
Zdravím všechny přátele. Jak se říká ona práce neuteče, tak tím se neřídím. Ve čtvrtek v jedenácz nakládám Španělsko. Naštěstí jsem ukecal řidiče, kteří tam zítra ráno vykládají, že se na půl cesty sejdeme, a prohodíme si auta. Tak když to dobře půjde, přijedu za Vámi v pátek odpoledne. Verunko, Krystýnko,Míšo,Klárko a Michale, Anetka Vás pozdravuje, je stále nemocná, tak nepřijede. Těším se na Vás. Roman;l
baczaČlenPřidáno
před 19 letMilan46+Ilona40+Lucka16 P. z Plzně jen se zabydlíme stranou houfu. Přijedou k nám v pátek ráno ještě kamarádi s divokým psem a ten nás bude všechny hlídat.
Já bych přihlásil ještě kousek moji rodiny Štěpána a Marcelu.:rPřijedou,jak říká Bobík ,,Na kukandu''.Jirka;iPočítám že tam budou dřív než já-louda.;M;d
Šárko, ale hodně velké místo. Potáhnu ten karavan. Přijedu určitě, alespoň dělám vše pro to. Přece nebudu pít karavanky doma.:_
Ahoj, bude v kempu dost elektriky, nebo pojedeme z vlastních zdrojů.
Tom