Jana a Petr VČlenPřidáno
před 14 lettaké nesouhlasím, byl jsem na výstavě ve čtvrtek a všechny karavany na stánku PV Caravan jsem si bez poblému prohlédl nejen zvenku, ale i zevnitř.
Tomas BrabecČlenPřidáno
před 14 letNaprosto upřímně, já se těm zavřeným karavanům nebo obytným autům ani nedivím. A nedivil bych se ani kdyby jich přibilo.
Jeden z prodejců chytl "karavanistu" právě ve chvíli, kdy se se šroubovákem v ruce pokoušel odmontovat z auta LED zářivku.
Další přišel o sprchu a "knoflíky" od plynového sporáku.
Dalšímu "zákazníci" zlomili stůl v obytce.
A to se opakuje rok co rok, výstavu od výstavy...
PetrNČlenPřidáno
před 14 letTaké - ač nerad - souhlasím! Byli jsme letos v Brně přímo svědky situace, kdy "návštěvník" odmontoval v karavanu sprchu a už ji dával do tašky.... Vystavovatelé to zjistili, rozběhli se ke karavanu a při tom vykřikli - "už zase......" :o
Petr a Iva, BMW X5 + Bürstner Trecento 530 TS
mirekpakrČlenPřidáno
před 14 letJe divný, že by mě to vůbec nenapadlo? Že by někdo něco odmontovával šroubovákem? Já zablokované vchody do aut bral jako nabubřelost vystavovatelů a přiznávám, asi jsem se zmýlil. Páč možnost že by někdo něco odšroubovával mě ani nenapadla. Tímto se jim na dálku omlouvám.
jenuldaČlenPřidáno
před 14 letzdravím, taky se moc nedivím, že už je plno zavřených a jde prohlídka jen v doprovodu. Objevil jsem taky v jednom karavanu odmontované otevírání dveří do koupelny. prodejce měl velikou "radost" když jsem mu to oznamoval. je to smutné, že si to lidé vůbec dovolí.
Honza, Gábina, Honzík a Radek