HorniciČlenPřidáno
před 13 letPřátelé a kamarádi, bylo by dobré, kdyby se toto vlákno svým obsahem vrátilo k tématu "Co si koupíte v Lidlu"...poslední příspěvky jsou mimo mísu.
vondracekČlenPřidáno
před 13 letPřed krátkým časem jsem zakoupil v Lidlu sopran ukulele za 500,- kč, k tomu elektonickou
ladičku s metronomem za 200,- Kč, je to zábavička, kdo trochu umí na kytaru, tak toto je
pro dlouhou chvíli nádhená, zvukově lahodná zábavička. :D
LubinoČlenPřidáno
před 13 letNejsem ani gurmán ani znalec marketů, ale co se týče marketingu a podpory prodeje - LIDL je bezkonkurenční. Ikdyž se nikdy nepřinutím jít do ranní akční fronty s důchodci, vždy si v neděli leták ze schránky rád prohlídnu. Ty ostatní jdou rovnou do sběru. A to musí uznat i Děda Lebeda, že v propagaci jsou u LIDLu fakt dobří :-)
A teď jsem si vzpomněl, jak jsem minule odjížděl s nepořízenou s basičkou lahví od gambáče, to mě zklamalo. Pivo z Plzně a Lidl na to nic :-)
Upravil Lubino dne 08.09.2013 22:40,
před 13 let
Zdenek a AlenaČlenPřidáno
před 13 letprávě před chvilkou jsem měl k večeři Lídlovské vídeňské párky Dulano ve skopovém střívku a mohu opět jen doporučit
:_
Zdenek a AlenaČlenPřidáno
před 13 letz tvého odkazu cituji:
Na celém území ČR Plzeňský Prazdroj distribuuje a prodává pouze Pilsner Urquell uvařený v Plzni. Licenční výroba v Polsku, která používala české suroviny pod přísným dozorem českých sládků a skončila v březnu 2011, byla určená výhradně pro polský trh a nevyvážela se do ČR a ani do jiných států.
pro jistotu ještě upozorňuji, že dnes je 9.9.2013
:_
Franta REZACČlenPřidáno
před 13 letZdeňku, bohužel tě musím zklamat. Je pravda, že Gambrinus se v Polsku nestáčí, ale Prazdroj ano. A v dobách předvánočních se vozí i na český trh. Ale né prostřednictvím pivovaru. Ale jednotlivých obchodníků. Dokonce není problém koupit Prazdroj, který je určen jen pro Skandinávský trh, nebo na trh dálného východu. Běžně k dostání u Větví např. v Plzni u ONA na Locháči.
Zdroj: nejmenované reklamní agentury, zajišťující zdejší propagaci.
Franta a Daniela - CITROEN JUMPER
" Život je takovej a jinej nebude....".
MikeyČlenPřidáno
před 13 letCo já vím, tak půllitr plzeňského se dělá v Polsku a trojka se stále dělá v Plzni. Znalec prý pozná rozdíl.
Coby pivař do diskuse přispěju.S tím Polskem a prazdrojem to pravda je,bohužel.Sládek v rozhovoru taky nemluví pravdu,protože gambrinus se skutečně dořeďuje vodou.Je to mrtvý pivo bez živých organismů,takže hospodskej kvalitu piva u něj točenýho neovlivní(kromě teploty samozřejmě).Proto chutná ve všech hospodách stejně.Je to pivo bez duše.Rozdíl je asi takovej,jako když si koupím buřta v marketu a nebo od místního řezníka.Mezi malovýrobcema jsou samozřejmě taky rozdíly,ale troufnu si tvrdit,že je produkt vždy lepší,než z průmyslový velkovýroby.A teď k tomu Lídlu.Taky tam občas nakupuju a jsem spokojenej.Třeba mléčný výrobky mají jednoznačně lepší než konkurence.Tuším že je to značka Pilos.Ale těch věcí je víc.Ještě maj výborný pečenáče.:)
BlueČlenPřidáno
před 13 letJako vyjádření díků Dědovi Lebedovi mu za tuto bohulibou službu věnuji 10 poukázek z čerpacích stanic, tedy zatím 10, další ještě přibydou. Tím, že testuje v Lidlu výrobky mě už mnohokrát velmi pomohl.
Blue Připojili následující obrazek:
BlueČlenPřidáno
před 13 letJestli tohle považuješ za útok a napadání, tak mě z fora vymaž
FunHlavní administrátorPřidáno
před 13 letA jak bys to tedy nazval?
Fun

😊
FunHlavní administrátorPřidáno
před 13 letRudy, to chce klid. Žádné výrobky nestojí za rozčilování. Blue se umí vyjádřit sám, tak ho nech svobodně vyjádřit.
Fun

😊