Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.
Výkup karavanu! Vykoupíme Váš obytný vůz, nebo karavan za hotové,volejte 606118358 www.vykupkaravanu.cz
Partneři webu:
odak.cz

co si koupíte v Lídlu ??

Poslední aktualizace před 5 dní
G
Nováček
Přidáno před 13 let

Citovat

fun napsal:

Rudy, to chce klid. Žádné výrobky nestojí za rozčilování. Blue se umí vyjádřit sám, tak ho nech svobodně vyjádřit.

Ale s těma hodnotítkama má naprosto pravdu,taky nechápu,proč odsud zmizely.
BlueBlueČlen
Přidáno před 13 let
Jestliže jsem osočen, že napadám, tak teda budu psát na rovinu. Sračky z Lidlu a jim podobné opravdu žrát nebudu, pro jídlo už si léta jezdím do Německa a k farmářům, proto nemám obytňák za 1,5 mega ale jen karavan za 300 tisíc, radši se najím dobře a zdravě. Ale zajímalo by mne, kolik Fun dostává od Lidlu, jsem ochoten nabídnout víc, aby se mohlo na foru svobodně psát. Po třech letech jsem byl donucen sundat z karavanu nápis C24, protože se již za něj stydím. Pokud si ale myslí, že někoho urážím a napadám, tak chci smazat. Já vždy píši jen svoje zkušenosti. Omlouvám se, že plevelím tohle vlákno, ale nechci kvůli tomu zakládat nové.
Blue Připojili následující obrazek:
Obrázek nebyl nalezen Obrázek nebyl nalezen
camperboycamperboyČlen
Přidáno před 13 let
Začínám cítit, že se nad námi vznáší prokletí zemřelého IKC. Ješitní zamindrákovaní egocentrici pod záminkou nenávisti k nějakému řetězci uráží druhé. "Bratrovražedné" souboje bývalých kamarádů z výjezdů zastiňují do teď nejoblíbenější rubriku urob si sám. Chudák Fun už je označen nejen agentem CIA a mosadu, ale i agentem Lidlu.
Oblíbenou defenestrací se stává slavnostní strhávání loga C24 z aut. Je móda do cestování plést politiku, majetkové poměry, marketing atd atd.

Na autě jsem žádné logo nikdy neměl, společných výjezdů se už několik let nezúčastňuji. Asi jsem zavčasu prozřel jak to tady dopadne.

Přesto s láskou vzpomínám jak jsem před lety těšil na svůj první výjezd do Chalmové. Jak jsem hltal rady zkušenějších. Večer proudem tekla borovička a nikdo nepomlouval nikoho. Byli jsme parta!

Kluci přestaňte už blbnout. Navzájem se postřílejte, sežerte se a nenáviďte se, ale proč tu sračkovatou vzájemnou nenávist tady tak rádi medializujete? Je strašně moc vzájemnými vazbami nezkažených karavanistických noviců, kteří sní o společném srazu a zaslouží si prožít to co já tehdy v Chalmové.
simchasimchaČlen
Přidáno před 13 let

Citovat

Blue napsal:

Jestliže jsem osočen, že napadám, tak teda budu psát na rovinu. Sračky z Lidlu a jim podobné opravdu žrát nebudu, pro jídlo už si léta jezdím do Německa a k farmářům, proto nemám obytňák za 1,5 mega ale jen karavan za 300 tisíc, radši se najím dobře a zdravě. Ale zajímalo by mne, kolik Fun dostává od Lidlu, jsem ochoten nabídnout víc, aby se mohlo na foru svobodně psát. Po třech letech jsem byl donucen sundat z karavanu nápis C24, protože se již za něj stydím. Pokud si ale myslí, že někoho urážím a napadám, tak chci smazat. Já vždy píši jen svoje zkušenosti. Omlouvám se, že plevelím tohle vlákno, ale nechci kvůli tomu zakládat nové.

Co pořád blbnete s tím smazáváním. Tak přestaň psát a jsi smazaný, ne?
RobertoRobertoČlen
Přidáno před 13 let
!c Mám Lidl 400 m od baráku , starýho Fiata a mám rád i ty co v něm nenakupují a mají nová auta ... Možná že je to ale tím , že když budu chtít a využiju to , koupím si klidně nové ..))) Kdybych neměl , třeba taky zatrpknu .:D Ale dost srandy .. nemá to tu být o LIDLU a jeho někdy šikovném sortimentu pro cestování ?

Citovat

camperboy napsal:

Začínám cítit, že se nad námi vznáší prokletí zemřelého IKC. Ješitní zamindrákovaní egocentrici pod záminkou nenávisti k nějakému řetězci uráží druhé. "Bratrovražedné" souboje bývalých kamarádů z výjezdů zastiňují do teď nejoblíbenější rubriku urob si sám. Chudák Fun už je označen nejen agentem CIA a mosadu, ale i agentem Lidlu.
Oblíbenou defenestrací se stává slavnostní strhávání loga C24 z aut. Je móda do cestování plést politiku, majetkové poměry, marketing atd atd.

Na autě jsem žádné logo nikdy neměl, společných výjezdů se už několik let nezúčastňuji. Asi jsem zavčasu prozřel jak to tady dopadne.

Přesto s láskou vzpomínám jak jsem před lety těšil na svůj první výjezd do Chalmové. Jak jsem hltal rady zkušenějších. Večer proudem tekla borovička a nikdo nepomlouval nikoho. Byli jsme parta!

Kluci přestaňte už blbnout. Navzájem se postřílejte, sežerte se a nenáviďte se, ale proč tu sračkovatou vzájemnou nenávist tady tak rádi medializujete? Je strašně moc vzájemnými vazbami nezkažených karavanistických noviců, kteří sní o společném srazu a zaslouží si prožít to co já tehdy v Chalmové.
FunFunHlavní administrátor
Přidáno před 13 let

Citovat

simcha napsal:

Je to přesně tak. Až na čestné výjimky se všichni dříve nebo později registrují znovu. Proto kdo nechce nepište a je vyřešeno.
Fun
Smile 😊
RobertoRobertoČlen
Přidáno před 13 let
Chlape , nechápu proč sem vlastně tedy píšeš ... odhlaš se sám , když ti 24 nevoní a máš klid ne ?Psát tady jak jsi borecky sloupl samolepku , přece nemusíš zviditelňovat , koho to zajímá ..Sloupnu , odhlásím a jsem v pohodě ne ?

Citovat

Blue napsal:

HorniciHorniciČlen
Přidáno před 13 let

Citovat

fun napsal:

Citovat

simcha napsal:

Je to přesně tak. Až na čestné výjimky se všichni dříve nebo později registrují znovu. Proto kdo nechce nepište a je vyřešeno.

Sohlasím, kdo nechce, ať nepíše....nebo vše pozoruje pouze z povzdálí....
LubinoLubinoČlen
Přidáno před 13 let
Na tuhle věčně vyhrocenou diskuzi jsem si vzpomněl letos v Chorvatsku, když jsem každý den stál frontu u pokladny v Lídlu. Němci, Holanďani, Rakušáci... všichni co v Lídlu prej nekupujou tam stáli. Vedle další dva markety, podstatně prázdnější.
Zdenek a AlenaZdenek a AlenaČlen
Přidáno před 13 let
příznivci Lidlu si mohou do mobilu s Androidem stáhnout aplikaci která ukáže aktuální akce a vyhledá prodejnu v požadovaném městě, nebo vašem okolí, funguje to i v cizině ke stáhnutí je zde:

https://play.goog...sec.mobile

:_
Zdeněk 73 Alena 65
J
Jarda36Člen
Přidáno před 13 let

Citovat

Roberto napsal:

Chlape , nechápu proč sem vlastně tedy píšeš ... odhlaš se sám , když ti 24 nevoní a máš klid ne ?Psát tady jak jsi borecky sloupl samolepku , přece nemusíš zviditelňovat , koho to zajímá ..Sloupnu , odhlásím a jsem v pohodě ne ?

Citovat

Blue napsal:

naprostý souhlas:^:^:^
zuzi777azuzi777aČlen
Přidáno před 13 let

Citovat

camperboy napsal:

Nevím, jak líp to napsat- tohle mi mluví z duše. Neznám tu skoro nikoho, je mi fuk jaké jsou vazby a finanční možnosti kohokoliv zde. Nezávidím ani se nechci povyšovat, je mi naprosto šumák kdo je jaké víry i kdyby vedle mého karavanu vytáhl modlicí kobereček .
Naopak si ráda pročtu zkušenosti , návody tipy- hlavně takové ty babšější a obecné. Na odborné rady jen tiše zírám a volám k PC manžu. Že Lidl vzbuzuje emoce mi přijde spíš k smíchu a takové točky , co nabrala diskuze tady , to se fakt vymyká mému chápání.... :o
Zuzka , Honza , Honzík : 53+57+ 12.
====
Až nám bude těžko , zakloníme hlavu a koukneme se na nebe...uvidíme tam sice úplný hoxxo, ale otevřeme si dýchací cesty a budeme mít víc kyslíku ! :-)
L
LubosČlen
Přidáno před 13 let
Tak a myslím, že to Zuzka napsala dost jasně za nás, normální nadšence.

Luboš!t
Franta REZACFranta REZACČlen
Přidáno před 13 let

Citovat

Zdenek a Alena napsal:

příznivci Lidlu si mohou do mobilu s Androidem stáhnout aplikaci která ukáže aktuální akce a vyhledá prodejnu v požadovaném městě, nebo vašem okolí, funguje to i v cizině ke stáhnutí je zde:

https://play.goog...sec.mobile

:_

Zdeňku ! Že ty si vynechal příspěvek číslo 132.

Ale jinak je Lídl cca 7 km ode mně. A 14 dní mám "chytráka" ( telefon ). Tak jsem i toto začal využívat.

A lidi, kterej supráč mám takovou základnu příznivců ??? A v LIDLu nakupuje celá Evropa, tak proč né my. Že !!!
Franta a Daniela - CITROEN JUMPER
" Život je takovej a jinej nebude....".
L
lada721Člen
Přidáno před 13 let

Citovat

vojta vach napsal:

Citovat

fun napsal:

Rudy, to chce klid. Žádné výrobky nestojí za rozčilování. Blue se umí vyjádřit sám, tak ho nech svobodně vyjádřit.

Ale s těma hodnotítkama má naprosto pravdu,taky nechápu,proč odsud zmizely.

Já zase nechápu proč pořád už v několikerém vlákně voláte po návratu nějakých anonymních znaků. Dokážu o svém příspěvku s kýmkoli debatovat, nedokážu to s nějakým plusem či mínusem. Nepíšu sem proto abych čekal nějaké hodnocení natož anonymní. Kdo se tu chce schovávat za svůj názor? :@:_
J
jurobaČlen
Přidáno před 13 let
Málo kedy sa zapájam, ale už mi to nedalo. Predsa po revolucií sme väčšina boli úplne mimi, keď sme ankupavali za pár mariek či šilingov v LIDLU. Teraz je tu a sme mimo. Predsa, kto nechce nech nekupuje a nech nekazí vlákno. Ja osobne vďaka diskusíí o LIDLU som si kúpil baterku na bicykel, ktorú tu niekto odporúčal. A je fak dobrá. Funguje nie na bicykli ale na chalupe. Takže, ak niekto niečo najde a odporučí napíšte. Určite pomôžete ostatným.
Juroba
J
jirhavČlen
Přidáno před 13 let
To víš Juro ti co šmelili s markama a vekslovali u Tuzexu to dodnes nemůžou rozdýchat.Dnes koupíš stejné zboží,za koruny i v Lidlu i jinde a to někoho pěkně se.... Já si kupuji kde chci a co chci(nemusím pro to za hranice).A o nikom nepíši že si kupuje sračky,spíše poradit co považuji za dobré a čemu se raději vyhnout,aby neudělali chybu jako jsem udělal třeba já,nebo moji známí.Asi jsme na tuto dobu už .....
copycopyČlen
Přidáno před 13 let
Absolutnu vacsinu mojho kempoveho vybavenia mam z obchodov Lidl, Aldi, Netto, Penny. A castokrat kupim nieco za tretinovu cenu, ako v specializovanom karavanistickom obchode - pritom vyrobok je totozny. Naposledy bubon s kablom a stvorzastrckou.
stanley_mosquitostanley_mosquitoČlen
Přidáno před 13 let

Citovat

jirhav napsal:

To víš Juro ti co šmelili s markama a vekslovali u Tuzexu to dodnes nemůžou rozdýchat.Dnes koupíš stejné zboží,za koruny i v Lidlu i jinde a to někoho pěkně se.... Já si kupuji kde chci a co chci(nemusím pro to za hranice).A o nikom nepíši že si kupuje sračky,spíše poradit co považuji za dobré a čemu se raději vyhnout,aby neudělali chybu jako jsem udělal třeba já,nebo moji známí.Asi jsme na tuto dobu už .....

Presne tohle jsem mel na mysli.Tak by to melo vypadat
TomTPTomTPČlen
Přidáno před 13 let

Citovat

camperboy napsal:

Naproto výstižně, jasně a přesně.
:g

Jídlo jsem tam ještě snad ani nekoupil, ale košíčky se spotřebním zbožím prohrabávám rád. Snad jako jediný diskont mají vesměs velmi kvalitní zboží co mi slouží léta letoucí. A zítra hurá pro batoh, jestli bude stejný kvality jako nedávno koupenej cyklobatoh, budu nadšenej.
Tom & Pavla
Škoda Octavia II 1.9 TDI + Elddis Crown Crest
Vy můžete zobrazit všechny příspěvky v tomto fóru.
Vy nemůžete začít nový diskusní příspěvek v tomto fóru.
Vy nemůžete odpovědět v této diskusi.
Vy nemůžete začít v anketu v tomto fóru.
Vy nemůžete na tomto fóru nahrát přílohy.
Vy můžete stáhnout přílohy v tomto fóru.
Uživatelé, kteří se účastnili diskuse: vondracek, Zdenek a Alena, MildaPro, tuareg, Tomas Brabec, Mikey, Dudla, Vlci, Deda Lebeda, mb, lada12, simcha, zuzi777a, JiPe Highlanders, pepab, camperboy, Janek, Blue, Bludicka, Petr a Lucie, holubb, Lubos a Dasa, kucmais, lada721, Roberto, TomTP, najk, Franta REZAC, Hornici, textil, Rudy, Vajglon Hnuson, MTS, radek54, Dzoska, Mirek a Jirinka, _P_H_, jirhav, juroba, tomkop, Olda Matu, stanley_mosquito, Lubino, Fun, Jarda36, Lubos, copy, Jirkac, floridan79, SteMi, hasic, Vasu, Jana a Petr V, Me2d, Pluhar, traktorista2, bob_bobek, Cibi, Habasek, bousovaci, Remzin, Martinovo, p0l0us, mekie, Holland, malina, oldjan, Spajky007, pachta, Laky, jirkaj, Jiri Majki, cody, 1jgs - Milan, Pepi, Jardaklidek, severaci, ajfelaci, Roman Lusk, bleriot11, medved Tom, allfa, ludanek, janiskaravany, milan59, sipadan, multasek, Robert, Prasula, Tomi166, svhn, Pastviny, Trucifer, stoklasa, jarda77, kutil1, magnum30, Lipicani, hymer662, Cattani, Hatiti, Petr Liska, matus, petr a jarka, pigy, ScooterMarty, looser, Valteracci, ZdendaZemda, belcanto, mstr, Vlasta1, lordKOKMAN, chodac, IVRI, VasekHromadko, remekson, Tandy, ttomass, Lolak, Tomas a Marie, Sheba, ketzlmedi, Miroslav6, zdenek675, Jana a Lada, VF, Vlasta49, Brano, arto, fifa32, Majli, PPPmyto, Peterb, M, klappe, Jansti, Ivoun, Alfinator, PetrN, ivan613, PeterL, Michal, petak, dukecz, jarous350, PetrDubi, Jarda Borek, Martasik, tomas_, Martin Mrak, Kitadom, Jirka W, Hroch, Jirka Vospalek, franta 1953, Ivan a Hanka, OndraRA, mengic333, fido, ivoi, PabloGS, Duro103, hasky, DDT, pilinis, RomanPatrol, Bery, Ondra240, PetrM, caprighia
Mediální partner

odak.cz

Přihlášení
Ještě nejste členem? Klikněte zde a zaregistrujte se.
Zapomenuté heslo?
Uživatelé online
Hosté online 32
Členové online 1
Autoroller

Celkem členů: 16,790
Nejnovější člen: Petr_G
TOPlist

Copyright © 2026