Šárko díky samolepky dnes v pořádku dorazily.
mikivanČlenPřidáno
před 15 letŠárko díky za samolepky dnes v pořádku dorazily, tak brzy jsem je ani nečekal. :^Peníze jsem poslal tak snad je vše ok. Ahoj M. :_
Mirek a Lenka + Carado T334
SarkaAdministrátorPřidáno
před 15 letVše je OK,
děkujeme.
Hezký den a spousty šťastných kilometrů a zajímavých cest s karavanem i bez:)
Š.
Naše posádka: Šárka a Míra, polointegrál Mobilvetta
Šárko děkuji za samolepky dorazily v pořádku,doufám,že i vám dorazily peníze:_ Díky
goroNováčekPřidáno
před 15 letAhoj Šárko,
dnes jsem se stal členem velké karavaningové rodiny. Měl bych proto zájem o samolepky na můj bydlík i auto. Bydlím v Albrechticích nad Orlicí a tak by pro mě nebyl problém si je od Tebe vyzvednout osobě. Děkuji za odpověď.:_
zuzi777aČlenPřidáno
před 15 letDěkuji za samolepky, dorazily právě včas! Zítra vyrážím na první cestu. Doufám, že korunky za ně přišly OK. :_
Zuzka , Honza , Honzík : 53+57+ 12.
====
Až nám bude těžko , zakloníme hlavu a koukneme se na nebe...uvidíme tam sice úplný hoxxo, ale otevřeme si dýchací cesty a budeme mít víc kyslíku ! :-)
BerryČlenPřidáno
před 15 letAhoj Šarko pošleš mi taky samolepku prosím?!c
Dobrý den, ráda bych u Vás objednala dvě velké samolepky na aravan a jednu stříbrnou na auto. Peníze chcete předem nebo po doručení? Chápu dobře že to bude 150,- + poštovné ? Kolik tedy celkem ? Naše adresa je Marie Kábrtová Jamné nad Orlicí čp. 16 PSČ 561 65 Jamné nad Orlicí Děkuji:_
bohyNováčekPřidáno
před 14 letDíky samolepky došly už jsou nalepeny takže vyrážíme komplet ještě jednou díky!!!
Ahoj Šárko , vyměnil jsem auta a potřeboval bych doplnit základní výbavu o samolepku C24 tu s obytným autem ve stříbrné nebo černé barvě . Pošli mi prosím č.účtu ať ji můžu včas zaplati a nezapomeň připočítat poštovné :D . Díky Jarda-remzin.
mengic333ČlenPřidáno
před 14 letAhoj, tak uz mi nalepka prisla. Ako sa otepli, hned ju buchnem na bydlika. Diky.:_
Zdravím chtěl bych se zeptat kolik by stála ta větší samolepka a kolik by tak dělalo poštovné?Děkuji Jirka Peťa,Niki a Snoopy:i:_
RopuchoviČlenPřidáno
před 14 letAhoj Šárko prosí o dvě velké samolepky ,jestli možno vyzvednul bych si je na výstavě karavanů v letňanech :_
před 14 letNaše posádka: Šárka a Míra, polointegrál Mobilvetta
před 14 letCitovat
Ropuchovi napsal:
Ahoj Šárko prosí o dvě velké samolepky ,jestli možno vyzvednul bych si je na výstavě karavanů v letňanech :_
Ahoj,
v Letňanech se přihlas. Budu je mít s sebou.
Zdravíme Šárka a Míra:_
Naše posádka: Šárka a Míra, polointegrál Mobilvetta
PremekCapČlenPřidáno
před 14 letJá bych si v Letňanech také dvě samolepky na karavan zakoupil.
Škoda Octavia Tour I + Dethleffs Camper
Jitka & Přemek + Anežka 14
CattaniČlenPřidáno
před 14 letAhoj Šárko,
také bych si chtěl zamluvit dvě samolepky na výstavě v Letňanech, ale určitě jich budeš mít dost. Předem díky:_
[color=#000099]Míra, Dana, Shelia II a Hobby Van Exclusive[/color] :_