DudlaČlenPřidáno
před 13 letCitovat
TomTP napsal:
Citovat
camperboy napsal:
Začínám cítit, že se nad námi vznáší prokletí zemřelého IKC. Ješitní zamindrákovaní egocentrici pod záminkou nenávisti k nějakému řetězci uráží druhé. "Bratrovražedné" souboje bývalých kamarádů z výjezdů zastiňují do teď nejoblíbenější rubriku urob si sám. Chudák Fun už je označen nejen agentem CIA a mosadu, ale i agentem Lidlu.
Oblíbenou defenestrací se stává slavnostní strhávání loga C24 z aut. Je móda do cestování plést politiku, majetkové poměry, marketing atd atd.
Naproto výstižně, jasně a přesně.
:g
Jídlo jsem tam ještě snad ani nekoupil, ale košíčky se spotřebním zbožím prohrabávám rád. Snad jako jediný diskont mají vesměs velmi kvalitní zboží co mi slouží léta letoucí. A zítra hurá pro batoh, jestli bude stejný kvality jako nedávno koupenej cyklobatoh, budu nadšenej.
Pockej, neblbni, pro ten batoh musis prece do Nemecka k farmarum. A soude podle toho ze nemas prives za 300 tis, tak spis jezdis pro potraviny az nekam do Francie :o
Dusan 76 + Radka 81 = Nikol 05 a Barca 09
Hyundai SantaFe 2,2 CRDi a Burstner Flipper 490 TK
TomTPČlenPřidáno
před 13 letCitovat
Dudla napsal:
Pockej, neblbni, pro ten batoh musis prece do Nemecka k farmarum. A soude podle toho ze nemas prives za 300 tis, tak spis jezdis pro potraviny az nekam do Francie :o
:^
Tom & Pavla
Škoda Octavia II 1.9 TDI + Elddis Crown Crest
TomTP Připojili následující obrazek:
Obrázek nebyl nalezen
Taky patřím k těm "humusákům" :) co do Lídla neboPenny občas zajdou. Ale přijde mi, že třeba v Intersparu nebo v Bille mají zboží kvalitnější a větší výběr.
Jitka a Pepa, vestavba MaLiBu 640 Charming
( Ducato L4H2 Maxi, 2.3 180 k, aut.)
Mirek a JirinkaČlenPřidáno
před 13 letŠťastní to lidé,my máme na výběr ze tří variant - LIDL - PENNY - Větnamci :^
1-den + 1-dna * 50+, Fiat Ducato 2,5D-Frankia (1994),člun ADVENTURE Fotky s našich cest jsou na
http://tvsat.rajc...
JirkacČlenPřidáno
před 13 letDneska jsem si koupil v lidlu pěpný koště na zametání předstanu.
J
floridan79ČlenPřidáno
před 13 lethttp://www.lidl.c..._36145.htm
maji cerstve fiky, tesil jsem se jak malej kluk protoze vzdy kdyz jedu do Chorvatska tak bych nejradeji oziral celou dovolenou vsechny fikovniky u silnice, roste jim to tam jak u nas jabka. ale tyhle jsou sice vetsi, ale jinej druh, jsou to fiky cerne pochazejici z Turecka a nejsou zdaleka tak sladoucky jako ty chorvatsky primo ze stromu. ale kdyz si je clovek pokape medem tak chutnaj podobne ;-)
Fiat Ducato 280 Weinsberg Cosmos 1989 2.5TDI 4x4 (Kosmik)
tuaregČlenPřidáno
před 13 letAhoj. Právě se s nimi v Chorvatsku cpu. Mam strom asi 10 metru od karavanu
!yZdeněk 53,!o Milada 52,:i Buddy 3,5, Oskar 1, Hyundai ix35, 2,0 CRDi, 4x4, 135 kw, automat - Superb I, 2.5 Tdi V6,120 kw - Superb II, 2.0 TDi, 125 kw, DSG - Swift Corniche 15/2
floridan79ČlenPřidáno
před 13 letCitovat
tuareg napsal:
Ahoj. Právě se s nimi v Chorvatsku cpu. Mam strom asi 10 metru od karavanu
tak to ti zavidim ;-) ty z Lidla jsou turecky a jsou docela kysely, chybi jim ta medovina uvnitr. ale jak rikam, med od kamarada to zachranil :-)
DudlaČlenPřidáno
před 13 letCitovat
floridan79 napsal:
Citovat
tuareg napsal:
tak to ti zavidim ;-) ty z Lidla jsou turecky a jsou docela kysely, chybi jim ta medovina uvnitr. ale jak rikam, med od kamarada to zachranil :-)
A ja si natrhal na zahrade vlastni :)
Dusan 76 + Radka 81 = Nikol 05 a Barca 09
Hyundai SantaFe 2,2 CRDi a Burstner Flipper 490 TK
Dudla Připojili následující obrazek:
Obrázek nebyl nalezen
floridan79ČlenPřidáno
před 13 letCitovat
Dudla napsal:
Citovat
floridan79 napsal:
Citovat
tuareg napsal:
A ja si natrhal na zahrade vlastni :)
:-) jeee pekne :-) ja jsem si letos z chorvatska take privezl sazenice co jsem oddelil z krovi od zeme i s koreny.... chytly se dobre ale cestu malem neprezily. pokud zvladnou zimu snad taky nekdy budu mit vlastni
SteMiČlenPřidáno
před 13 letTento je právě z AC Dole (vykutaná odnož, možná od toho stromu co popisuje Tuareg), mám ho doma u zdi už 12 let..na další fotce je jedlý kaštan taky z HR :_
SteMi Připojili následující obrazek:

Obrázek nebyl nalezen
zuzi777aČlenPřidáno
před 13 letZuzka , Honza , Honzík : 53+57+ 12.
====
Až nám bude těžko , zakloníme hlavu a koukneme se na nebe...uvidíme tam sice úplný hoxxo, ale otevřeme si dýchací cesty a budeme mít víc kyslíku ! :-)
TomTPČlenPřidáno
před 13 let
Máme taky 2 kousky (jednu v autě, druhou v baráku :) ).. už 2 roky, naprostá spokojenost ! Už několikrát mi vytrhly trn z paty.
Tom & Pavla
Škoda Octavia II 1.9 TDI + Elddis Crown Crest
hasicČlenPřidáno
před 13 letDucato Knaus C510 2,8 idTd Michal 46, Péťa 46
VasuČlenPřidáno
před 13 letCo to je ta PIČUTKA ? K nám do Slezska se to ještě nedostalo !
camperboyČlenPřidáno
před 13 letWIKI: pičutka = malý špatně dostupný šroubek s ojetou křížovou nebo imbusovou hlavičkou
pi-čutka = botky crocsy se kterými se po 10 pivsonech čutne do fotbalového míče a dojde k fraktuře kotníku
peačutka = bývalá ministryně za stranu LIDEM
SLEZSKY
pičutka = szrub zajebany
pi-čutka = gumioky kokotske
peačutka = gupio pizda z Pragi
Upravil camperboy dne 20.09.2013 11:57,
před 13 let
VasuČlenPřidáno
před 13 letTeď mi to je už naprosto jasné, jsou to věci na guvno. Radši ženě v Lidlu koupím podpěroky na cicoky a nový fjertuch !