Jedeme taky, už se těším na tenis.:)
Ahoj Tom
JuraNováčekPřidáno
před 19 letTak se taky přihlašujeme.Poslední Jevíčko bylo perfekt.
jura
FunHlavní administrátorPřidáno
před 19 letNezasáhne-li vyšší moc, přijedem.:_
Fun

😊
Neví někdo jaké má být počasí? Jestli bude jako nyní, kdy je v Pcích deset stupínků, tak to bude kaléšek pořád plný.;j
Bude tenis a prohraješ.:o:o:o;-;-;-
BobikČlenPřidáno
před 19 letže bych jel zase Jevíčko ? ;p no ale když přijede Jura tak to je asi poviné ;d
Jirka SČlenPřidáno
před 19 letS tím tenisem, si Romane nedělej falešné naděje a iluze. Mám ohromnou formu a pokud nedojde den před tím k závažnému porušení životosprávy, tak Ti zkazím weekend! V Sárváru jsem nestačil ani jít k bazénu, pouze jsem trénoval ve fitku na pásu a rotopedu abych měl obrovskou kondici.. Kájínek nejede, tak nám ubyla konkurence...
Jirka SČlenPřidáno
před 19 letBobo, domácí klobásky z udírny je silná motivace. Jestli nepřijedeš, budu muset sníst Tvoje dvě klobásky a zkazím si definitivně postavu (již tak zdevastovanou po dvou dětech..)
Ahojte. Pokud nás neschvátí nějaká chřipka:l tak rádi přijedeme. Už se moc těšíme.
Ještě, že mě Lenka letos v létě naučila pít;j slivovičku,ale jenom z třešínek nebo švestiček. Tak uvidíme jakou budou mít v Biskupicích.:_:_:_
Jirko, Kájínek nejede? Pohroma, musím si najít jiného parťáka. Co třeba Tom. Tak co Tome, pomůžeš mi rozřvejknout Jirku a Doktora?;q;q;q
Ahoj Romane, no jasně že jo, dáme jim co proto.:)
Sice jsme s Jirkou natrénovali a jsme připraveni i na tenis se silnými partnery naše účast je v ohrožení. V sobotu odpoledne odvážíme dceru do Prahy na letiště a nevíme zda se stihnem dostavit.
Jirka ale opravdu trénoval a oba vás převálcuje. (Pokud nenaruší již narušenou životosprávu). Ahoj;q;t
Jirka SČlenPřidáno
před 19 letStando, dojeďte v sobotu večer. Hlavní utkání o láhev šampusu bude v neděli s údery věžních hodin-10.00 SEČ!
Pepa PreloucNováčekPřidáno
před 19 letAhojda, hlásíme se na Jevíčko, tentokrát v sestavě 3 dospělí a 2 děti.
Ahoj,sice nerad,ale ohlašuji,že výjezd je značně ohrožen.;s
Starší dcera je na brigádě v Peci pod Sněžkou a celkem dost úpěnlivě prosí,jestli nepřijedeme za ní.:|
Dotoho je Síma nastydlá a neví co bude.:w
No já ještě nevím,uvidíme zítra;p