Pokud nám do toho nic vážného nevpadne, chtěli by jsme dorazit v pátek odpoledne.
emjirkaČlenPřidáno
před 19 letWC je otevřené a křoví je tam také:), ukončení chystá domácí na příští týden.
uknajČlenPřidáno
před 19 letPříjedeme vás vymrsknout v nohejbale.Náš příjezd upřesníme.:_:_
emjirkaČlenPřidáno
před 19 letHuráááá, Marcel skáče radostí u žehlicího prkna a nohejbal určitě dáme.:D
:@, jsem na vážkách. Nohejbal nebo tenis?:v
Uknaj má jedno přidělané na stálo.
petlinČlenPřidáno
před 19 letPřemýšlím o tom. V nedaleké Plzni se právě koná Pilsner fest a to mě láká velice.
Už se mi stýská po exkurzi pivovaru.;M:x
Upravil petlin dne 04.10.2007 21:57,
před 19 letna 99,9% dorazíme v pátek taky.
čau jitka:)
Tak si to tam užijte, jedu přeci jen do Jevíčka. Když už mám tu první cenu...
petlinČlenPřidáno
před 19 letA co asi budu dělat s těma švestkovejma koláčema??? :f:f:f ;j;j;j ;-;-;-
Tak asi přijedeme, ale až v sobotu ráno. Snad ještě budou.;-
Upravil petlin dne 05.10.2007 10:55,
před 19 letA já můžu do Prkvantic. Včera mi přinesli práci a chtí to v Po dopoledne...;p;p:c:c Já se do těch Ejpovic nedostanu, mám to asi 10 km od čumy a 0 bodů. Ach jóóóó :o:o
Olí to je právě to co nejde. Je to zasíťování pozemků v obci na druhé straně Plzně a je to tak veliké, že bych musel mít místo našeho autíka nějaký kamion od Bobíka. Chjo :j:w:(
olga liskaČlenPřidáno
před 19 letTo je škoda ... :(:c:(
Tak příště!!! ;g
Ahoj, my jsme se nakonec rozhodli, že vyrazíme do Sedmihorek. Z pátku na sobotu přespíme pod hradem Kost a v sobotu přejedeme do Sedmihorek. Mějte se všichni krásně - jak v Jevíčku, tak v Ejpovicích. Nádherný víkend a snad příště zase na viděnou. Ivana,Honza a Jarda
SarkaAdministrátorPřidáno
před 19 letTak si to užijte, ať Vám svítíčko sluní ;)