BobikČlenPřidáno
před 19 letJestli to časově zvladnu rad se přidam těším se Bobík ;d
Kájínku, zní to zajímavě. Mám na víkend Anetku, tak potrénujeme na řízkobraní. Dorazíme v pátek po šesté, pokud nebudu někde ve světě s nákladem. Z města perníku ahoj Roman:_
Ahoj, my jsme tentokrát doma. Škoda. Tak si to tam hezky užijte!
Další víkend 19. - 21.10.2007 přemýšlíme o tom, že bychom jeli někam do Adršpašských skal - ještě musíme promyslet, kde by bylo nejvhodnější stání. Pokud má někdo typ, napište.
Těšíme se příště na viděnou ! Ivana,Jarda a Honza
SvitavaciČlenPřidáno
před 19 letModlím se, aby bylo hezky a měli jsme možnost zmáknout nějakou tu širokou fotečku...
Pepa PreloucNováčekPřidáno
před 19 letAhojda, tak se teda pod "nátlakem";) hlásíme do Krokonoš :w:a:a:a:a
To koukáš Kájínku, jak se Ti to rozrůstá. Máš dostatečně velké parkoviště?:=
před 19 letJeště jsem se chtěl zeptat, jestli tam bude elektrika? My si jinak necvrknem... :f
BobikČlenPřidáno
před 19 letPepo mam vzit sebou mašinku na elektriku ?? ;s mašinku přivezu ;q
Upravil Bobik dne 09.10.2007 09:41,
před 19 letPepo, kde jinde vezmeš elektriku na parkovišti. Jedině z mašinky.A nebo svoji. Nebo, že bych Ti kousek půjčil.
před 19 letPotřebuju alespoň na svícení, čerpadlo a větrák trumaticu, bojler zapínat nebudu, jsme chlapi, tak to vydržíme i se studenou vodou. Stačí málo, ale trvale... Jestli má někdo měnič na 220 a třeba, když by docházela baterka, tak to dobít z mašinky.
Když se o mne, zkrátka když se o mne postaráte, tak přijedem... a s kytarou :):):)
CharlieČlenPřidáno
před 19 letJe to trochu mimo, ale pro Pepu.
Vcera som si kupil menic z 12 na 220 100w za 1240.- Sk.
Tiez som ho kupoval kvoli rozfuku kurenia.
před 19 letDíky Karle, taky něco pro jistotu scháním. Pokud někdo máte dobrý nápak cca 600W měnič, sem s tím.B)
Měnič mám a vezmu ho sebou.
KajinekČlenPřidáno
před 19 letVýjezd je takzvaně na divoko,ale jak čtu tak problém z elektrikou je vyřešen.
Není nad to mít kamarády .:g:g
Jinak parkoviště i místo na sobotní přesun jsou dostatečně velká.
Počasí zatím vypadá nadějně,tak ted už jen ten pátek aby byl.;);)
A to se vyplatí. No, nebýt karavanek, :x nevím, nevím.
před 19 letčusík, tak jsem nelenil a pro jistotu jsem si dneska taky nějaký měnič 600W koupil, zapojím ho na baterku u auta, takže budu úplně nezávislý :r , snad akorát, až když mi to nepůjde nastartovat, tak budu potřebovat kamarády..... :t
Bobiku prosím vezmi tu centrálu, třeba případně na dobití. S romanem je to jasný, jedu do Lidlu, tak budeme dobíjet karavankama, takže platidlo budu mít s sebou ;-
Ještě mě napadlo nevyměníme karavanky za Staropramen samochladící sud? Mám soupravu na čepování, tak aby mi neztrouchnivěla :s
Ano, vyplatí se mít dobré gumy. Předejdeme tak kolizím.:o;-
KajinekČlenPřidáno
před 19 letPředpokládám ,že všichni jezdíme ještě na letních pneu,takže když nějáký sníh přes noc spadne,počkáme až roztaje.:w:w
Na druhou stranu první sníh na horách má taky svoje kouzlo.;t;t
Já Vím je teprve začátek října,já za to nemůžu to se mnou dělají ty lyže;);)
MatysekČlenPřidáno
před 19 letVšechno je jinak obě parkoviště jsou zavezena štěrkem na opravu cest tak pojedeme k Matýskovi dělat dřevo na zimu:D Kajínek
Upravil Matysek dne 11.10.2007 22:03,
před 19 let