Hlásím pohotovost v práci 2-8.11.:|Jsem si to přehodil kvůli Brnu:D
olga liskaČlenPřidáno
před 19 letDo kempu jsem volala, otevřeno mají, na sníh čekají, sjízdnost zatím v poho, elektrika jen na horním stání, možnost parkování i dole u restauračky, ale bez elektriky, voda a sociálky (sparťanské , ale s atmoškou) v provozu.
Míro, chápu, že pro vás je to z ruky, mapy na Seznamu říkají 225 km.
BobikČlenPřidáno
před 19 letNa kopec u Cisare nevyjedem ;o
My jedeme s kamarádem na Rozkoš.
Ahoj Tom
Asi jenom zdravotní procházku do Babičina údolí, zítra si to budeme ještě upřesňovat, záleží na počasí.
Tom
Ahoj, my jedeme do lázní Kynžvart, pak pokračujem dále do Františkových lázní. Tak snad někdy příště :).
Ivana,Honza a Jarda
SvitavaciČlenPřidáno
před 19 letPod Císařem jsme byli 2x a není to opravdu pro nás moc blízko, na Rozkoši jsme byli všichni na jaře, podporujeme Losiny!
PS: Mysleli jsme, že tady budou všichni slušní a Míra hned na nás s brainstormingem!
MilaČlenPřidáno
před 19 letAhoj, my jsme doma:c, v sobotu jdeme dopoledne do práce;p, odpoledne přijede Jirka s Janou z Egypta a v neděli budou u nás na Vomůrši gruntovat karavan. Ke všemu každým dnem bude rodit fena a jedna z oveček;j. :_:_:_
MilaČlenPřidáno
před 19 letNedalo mi to :x a abych byl moudřejší a nebyl ve společnosti za pitomce hledal jsem přesnou definici slova "brainstorming".
Pro ty kdo neví jako já Definice:
V uvolněné atmosféře se sejde skupina lidí orientujících se v zadané problematice. Tito lidé pak společně rozebírají možné nové postupy a směry vývoje. Žádná z vyslovených myšlenek není kritizována a každou se účastníci snaží rozvést do co největších detailů. Celá diskuze ja zaznamenávána a posléze je vyhodnocena. Zadavatel se může přímo účastnit diskuze nebo si nechat předložit zaznamenaný výsledek.
:_
BobikČlenPřidáno
před 19 letno ale dělat to snad nebudeme nebo ?? :c:f
Pravděpodobně vyrazím do Zákoutí v Deštném. Bude zde zahájení zimní sezony.A nebo se nechám ukecat jinam.
MilaČlenPřidáno
před 19 letProtože jsme dostali na sobotu volno :D a nemusíme do rachoty. Jen budeme doma a budeme od soboty hlídat vnoučátka :a:a Honzíka 7 (někteří znáte) a Terezku 1 (nikdo neznáte) já navrhl a Stánička odsouhlasila, že je možno sejít se na Vomůrši. Předpověď počasí není úplně nejhorší.
Tímto si dovoluji navrhnout, že kdo bude mít zájem, tak ho rádi uvítáme na našem malém ranči Vomůrši.
Možnosti: parkovat karavany u daňků vedle ovcí,
přípojka el. není problém
WC se u nás najde
sprcha je k dispozici
v malém rybníčku můžou děti zkusit chytat ryby
tenisový kurt ještě není zazimován,
proto bude možné věnovat se tenisu, obuv a raketu sebou
v nedalekém Kolíně je nově otevřený 6 měsíců aquapark
grilování na ohni - případně můžeme roztopit udírnu
posezení v místnosti, cca 20 lidí se tam vejde
protože Vomůrš leší pod Železnými horami je tu ráj cyklistů
(samá rovina u Kolína)
Výjezd nechci úmyslně nijak nazývat, abych nenarušil tradici o které se uvažuje. Berme to jako nultý ročník.
Těšíme se:_
SarkaAdministrátorPřidáno
před 19 letTeda Mílo - to je výzva. Takové krásné pozvání. Myslím, že se to nedá odmítnout. Děti jsou zvědavé na daňky i ovečky.
Je pravda, že na Rozkoši jsme byli na jaře (i když je pro nás příjemně blízko), Velké Losiny nás také zaujaly (na Dlouhých stráních jsme byli vloni), ale nabídka Míly a Stáničky nás zaujala nejvíc. Pokud tam někdo pojedete, rádi se připojíme.
Já chci vidět ovečky. L:g