VeraČlenPřidáno
před 18 let:h:h;l;l;l;l;c;i já holt asi neumím napsat ten správnej dopis :s
Asi ten dopis posíláš na špatnou adresu.Podívej Míla,žádnej problém.;t
MilaČlenPřidáno
před 18 letTo si napsala Stánička a ježíšek na ni trpí;t
HrochČlenPřidáno
před 18 letMílo blahopřejeme, je to krasavec. Doufám, že v Tropicalu proběhne prohlídka s rautem.
No to tedy, abych si to ještě s tím Tropicalem nerozmyslela, když bude ten raut. Moc moc moc hezké :g:g:g
FunHlavní administrátorPřidáno
před 18 letMoc hezký autíčko!:h Blahopřeji!:j To jede samo! :_
Fun

😊
Mílo, gratulujeme. Koukám, že nedostatek místa v alkovně jsi nějak vyřešil:g:g:g
MilaČlenPřidáno
před 18 letDík všem, z porodnice si ho přinesem 10.1. před Tropicalem;t;)
Tak to gratulujeme. Vidím, že přípravy na Alpy berete opravdu poctivě....a také vzpomínáme na jednu debatu před několika měsíci. :D
Je to dobrá volba a gratulujeme. Škoda, že na zapíjení jsme opět jinde.....v Alpách :c Tak o to přijdeme. tak nám nech něco na pololetky. :c
Užijte si toho super Ježíška. U nás byl před rokem, a tak má chvíli pokoj.
MilaČlenPřidáno
před 18 letDoufám, že bydlík nebude žárlit. Přes zimu auto a přes léto bydlik jsem zvědav jak toto předsevzetí dopadne. Ale máš Jardo :xpravdu
Užijte si to!!! Myslím, že vám bude tohle autíčko hodně slušet a jak vás známe, užijete s ním hodně legrace. Už se těšíme na nějakou společnou akci.
HrochČlenPřidáno
před 18 letTak přes léto zapřáhneš bydlík za auto :=.
Lubos a VeraČlenPřidáno
před 18 letMílo,opravdu moc krásnej dárek od JEŽÍŠKA.Nás loni také vyslyšel,autíčko dovezl,ale nebylo to takové, jak jsme dostávali od Ježíška jako kluci.S tím to
autíčkem dorazila i faktura.( Ale,takovej blbej kus papíru nám přeci radost nepokazí,že.)
Také jsem si všimnul té garáže,kolik Burbonu se do ní asi může vejít???
Stáničko a Mílo přejeme Vám s novým autíčkem jen samé krásné zážitky.
ahoj ze Sulkova
BobikČlenPřidáno
před 18 letKrasne Mímo at vam přinese hodně štěstíčka a bude to to kluk ;d nebo holka ;g
MilaČlenPřidáno
před 18 letĎ. já myslel, že mi Jéža dá pouze papíry na dopravku. Ale jestli mi dá ještě nějaké tak jako Kačanová nic platit nebudu. Protože jsem ovcí znalec.;-;-;-
KajinekČlenPřidáno
před 18 letGratuluji;) krásný kousek:q;j
MajklSČlenPřidáno
před 18 letGratulujeme oba dva. Mílo, jsi šikovnej! Aspoň že jsi přidal ten obrázek. Bydlíka už známe, tak až nás bude tenhle kousek na dálnici předjíždět a za sebou poveze zapřaženýho bydlíka, hned budem vědět že Míla se Stáničkou jedou, i s letním bytem. Mhoho klidných kilometrů se spoustou zážitků a zábavy. :g :g :g M+S.
olga liskaČlenPřidáno
před 18 let:r:r:r BLAHOPŘEJEME :r:r:r
P.S. Toho Ježíška musí letos klepnout ... :a:a:a
Miru3ČlenPřidáno
před 18 letKrásný dáreček.Mnoho šťastných kilometrů.
uknajČlenPřidáno
před 18 letJÉÉÉÉ to je pěkné velká gratulace:q