Ducatovy-KajaČlenPřidáno
před 4 rokyMy parkovali s vestavbou na parkovišti u autobusového nádraží a bylo tam i pár alkoven. Myslím že nebyl problém tam být i přes noc, my ale stáli jen než jsme prošli výstavu. Vycházelo to mnohem levněji než parking u výstaviště a je to v docházkové vzdálenosti.
PetrMČlenPřidáno
před 4 rokyPřikládám pro mimopražské návštěvníky.
PetrM Připojili následující obrazek:
Zdravím,
dovolím se připíchnout, budou letos k dispozici zase volňásky na veletrh ? Pokud ano, prosil bych dva. Děkuji.
PabloGSČlenPřidáno
před 4 rokyJe někde k vidění seznam vystavovatelů? Mám obavy aby to nebylo osekaný jak nedostatkem modelů, tak i tím, že je měsíc po Brnu. Např. v Hykru jsem v září dostal informaci, že budou až na jaře (pokud nezměnili názor).
Ahoj ,budete někdo z pátku na sobotu v karavanovém městečku?
MajliČlenPřidáno
před 4 rokyČau Jirko, já za tu cenu nee, asi pojedu v pátek osobákem. Cena je jen za stání, musíš si přikoupit ještě vstupenku.
PetrMČlenPřidáno
před 4 rokyV časopisu Camping, Cars & caravans č.6/2021 jsou 2x čestné vstupenky na výstavu,
Že by letos žádné volňásky? 😊
FunHlavní administrátorPřidáno
před 4 rokyPravidla platí pro každého stejně bez výjimky. Slova o občanech druhé kategorie jsou nesmyslná. Všichni jsme na tom stejně.
11 uživatelů reagoval/i na tento příspěvek kamilio, lada12, zvirek, krizik1, Ilona a Pavel, PabloGS, Tomik Kralu, RomanPatrol, Jaroli, danstr74, Harvici
zdenek a Irena LbcČlenPřidáno
před 4 rokyParkoval jsem na P+R za 100,- Kč na den kousek od výstaviště.