V Oase jsem nebyl,ale kousek před ním je asi 200 metrů od zámku kemp Sever.Tam je prima správce,bydlí přímo v kempu,dá se dohodnout o místě i po telefonu.Určitě se dá dohodnout i sleva.Prostě takový rodiný kemp i z chatičkama.Všechny kempy jsou přímo u vody,bude tam ale samej rybář.Adresu najdeš na Do kempu.cz.Jinak na kola bezva cesty,trasy různé.
MilaČlenPřidáno
před 19 letTo je dobrý, kdyby mě v práci neotravovali s prací tak bych se tolik nešponoval. Smůla holt někdy jindy.
Já než odepíši tak je vše jinak.:o:o
FunHlavní administrátorPřidáno
před 19 letVolal jsem do Oazy, pravděpodobně tam budou, večer mám ještě zavolat. Jen nebudou (ale to asi nikde) doplňkové služby, jako prodej točeného piva, stánkový prodej apod.
Fun

😊
Dobrá tedy hledejme kam pojedeme,mě to stačí vědět 27.9. do 13h.:DB)
MilaČlenPřidáno
před 19 letKdyž se na to tak koukám, já bych se vrátil k vámi vyzkoušeným Sedmihorkám. My jsme tam ještě nebyli a tak se tam rád podívám, ale chápu ty, kteří tam už jedou po xté. U Pavlišů mají o tomto víkendu akci Zářijovou vycházku.
MilaČlenPřidáno
před 19 letJedem, vlezu na Babu a když budu mít sílu tak vlezu i na Pannu.;););) Pardon zapoměl jsem napsat "y".:):|:)
Upravil Mila dne 23.08.2007 12:35,
před 19 let
PLAFČlenPřidáno
před 19 letTak tímto "žhavým kandidátem" jsi se nám trefil do noty ! My říkáme : Jasně Třeboň - kemp vypadá opravdu dobře .;)
MilaČlenPřidáno
před 19 letRádi se přidáme a jedeme do Třeboně.;)
MilaČlenPřidáno
před 19 letAhoj, volal jsem do kempu a není žádný problém, majitel slíbil rezervovat, část (louku) kam se vejde cca 20 karavanů. Máme se mu ozvat zda ano.
Já jsem pro a jedeme 2 dospělý + vnuk 7 + vnučka 5
Milan
Hurá do Třeboně. Hlásím 2 dospělí,jeden pes a z vnoučkem se ještě uvidí.Jirka a Jana
Ahoj, dneska zkusím švagra jestli nepojedou taky a večer napíšu, nevíte jestli se tam může s vlastním člunem na elektromotor ?
Tom