Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.
Výkup karavanu! Vykoupíme Váš obytný vůz, nebo karavan za hotové,volejte 606118358 www.vykupkaravanu.cz
Partneři webu:
odak.cz

27-30. září

Poslední aktualizace před 19 let
J
jirhavČlen
Přidáno před 19 let
V Oase jsem nebyl,ale kousek před ním je asi 200 metrů od zámku kemp Sever.Tam je prima správce,bydlí přímo v kempu,dá se dohodnout o místě i po telefonu.Určitě se dá dohodnout i sleva.Prostě takový rodiný kemp i z chatičkama.Všechny kempy jsou přímo u vody,bude tam ale samej rybář.Adresu najdeš na Do kempu.cz.Jinak na kola bezva cesty,trasy různé.
MilaMilaČlen
Přidáno před 19 let
To je dobrý, kdyby mě v práci neotravovali s prací tak bych se tolik nešponoval. Smůla holt někdy jindy.
Já než odepíši tak je vše jinak.:o:o
FunFunHlavní administrátor
Přidáno před 19 let
Volal jsem do Oazy, pravděpodobně tam budou, večer mám ještě zavolat. Jen nebudou (ale to asi nikde) doplňkové služby, jako prodej točeného piva, stánkový prodej apod.
Fun
Smile 😊
Přidáno před 19 let

Citovat

jirhav napsal/a:
V Oase jsem nebyl,ale kousek před ním je asi 200 metrů od zámku kemp Sever.Tam je prima správce,bydlí přímo v kempu,dá se dohodnout o místě i po telefonu.Určitě se dá dohodnout i sleva.Prostě takový rodiný kemp i z chatičkama.Všechny kempy jsou přímo u vody,bude tam ale samej rybář.Adresu najdeš na Do kempu.cz.Jinak na kola bezva cesty,trasy různé.

Tady je odkaz, cenově podobné, dětské hřiště asi nic moc:f:f:f
http://www.campsever.cz/pages/cz/ceni...nik_cz.htm
Fun
Smile 😊
Přidáno před 19 let

Citovat

merfan napsal/a:
Tak Kemp Oasa nejde po 15.9. použít. Volal jsem tam a majitel mi řekl že to by rozhodl týden předem podle počasí. Tak to by jsme se asi špatně domlouvali o něčem co nevíme jestli by to vůbec šlo :@

Já tam taky volal, dnes cca 16:30 viz příspěvek výše. Asi jsem mluvil s jeho synem. Proto ty informační rozdíly:D:D:D

Ale, ta domluva by nemusela být problém. Kam pojedeme, přece nemusíme vědět měsíc dopředu. Vezměme si příklad z technařů, ti taky do poslední chvíle nevědí kam jedou. Stačí určit lokalitu ne?:D:D:D
Fun
Smile 😊
Upravil Fun dne 21.08.2007 17:10, před 19 let
_
_mchČlen
Přidáno před 19 let
Dobrá tedy hledejme kam pojedeme,mě to stačí vědět 27.9. do 13h.:DB)
olga liskaolga liskaČlen
Přidáno před 19 let
Ahojda všem!

Zapojuji se do diskuze, kam na závěr sezóny. Kemp Oáza osobně neznáme, ale místo je pěkné, rybí restaurace je též v obci Staňkov, rybky i atmoška super.

Ale teď jsem se rozpomněla na jeden kemp, kde jsme během naší vyjížďky na jaře zastavili na limču, není to u vody, ale to nás už asi koncem září trápit nebude. Majitel je super pohodář, trochu švihlej.

Odkaz na kemp: http://sweb.cz/upavlisu/

V případě vašeho zájmu ráda zavolám a vyjistím podrobnosti.

Zdravím,

olga liška

P.S. A co jet třeba do Sedmihorek??? :f:f:f :D:D:D
Přidáno před 19 let

Citovat

olga liska napsal/a:

V případě vašeho zájmu ráda zavolám a vyjistím podrobnosti.

Zdravím,

olga liška

Nejen pro Olgu, zjistěte co můžete, osobní iniciativě se meze nekladou!;)

P.S.: Co dětské hřiště?
Fun
Smile 😊
Upravil Fun dne 22.08.2007 15:51, před 19 let
MilaMilaČlen
Přidáno před 19 let
Když se na to tak koukám, já bych se vrátil k vámi vyzkoušeným Sedmihorkám. My jsme tam ještě nebyli a tak se tam rád podívám, ale chápu ty, kteří tam už jedou po xté. U Pavlišů mají o tomto víkendu akci Zářijovou vycházku.
Přidáno před 19 let

Citovat

Mila napsal/a:
Když se na to tak koukám, já bych se vrátil k vámi vyzkoušeným Sedmihorkám. My jsme tam ještě nebyli a tak se tam rád podívám, ale chápu ty, kteří tam už jedou po xté. U Pavlišů mají o tomto víkendu akci Zářijovou vycházku.

Ahoj, v Českém ráji je více kempů. I tam si můžeme vybrat.:)
Fun
Smile 😊
olga liskaolga liskaČlen
Přidáno před 19 let

Citovat

Mila napsal/a:
U Pavlisů mají o tomto víkendu akci Zářijovou vycházku.

Tak jsem do kempu volala a vzhledem k plánované akci, viz. výše nám nemohou vyhovět, očekávají nápor z vlastních řad.
MilaMilaČlen
Přidáno před 19 let
Jedem, vlezu na Babu a když budu mít sílu tak vlezu i na Pannu.;););) Pardon zapoměl jsem napsat "y".:):|:)
Upravil Mila dne 23.08.2007 12:35, před 19 let
Miru3Miru3Člen
Přidáno před 19 let
Kemp Oasa je velmi pěkný je tam velká parkovací plocha ,krásná příroda,dětské hřiště, pro kola super až do RAKOUSKA :l:l:l:l
Jeli jsme tam již několikrát moc .....moc pěkné.;);););)
Koukněte zde www.campoasa.cz
Upravil Miru3 dne 23.08.2007 16:17, před 19 let
Přidáno před 19 let
Další žhavý kandidát:

www.autocamp-trebon.cz
Fun
Smile 😊
PLAFPLAFČlen
Přidáno před 19 let
Tak tímto "žhavým kandidátem" jsi se nám trefil do noty ! My říkáme : Jasně Třeboň - kemp vypadá opravdu dobře .;)
MilaMilaČlen
Přidáno před 19 let
Rádi se přidáme a jedeme do Třeboně.;)
BobikBobikČlen
Přidáno před 19 let
Trebon :@:|
MilaMilaČlen
Přidáno před 19 let
Ahoj, volal jsem do kempu a není žádný problém, majitel slíbil rezervovat, část (louku) kam se vejde cca 20 karavanů. Máme se mu ozvat zda ano.
Já jsem pro a jedeme 2 dospělý + vnuk 7 + vnučka 5

Milan
J
jirhavČlen
Přidáno před 19 let
Hurá do Třeboně. Hlásím 2 dospělí,jeden pes a z vnoučkem se ještě uvidí.Jirka a Jana
T
TomČlen
Přidáno před 19 let
Ahoj, dneska zkusím švagra jestli nepojedou taky a večer napíšu, nevíte jestli se tam může s vlastním člunem na elektromotor ?

Tom
Vy můžete zobrazit všechny příspěvky v tomto fóru.
Vy nemůžete začít nový diskusní příspěvek v tomto fóru.
Vy nemůžete odpovědět v této diskusi.
Vy nemůžete začít v anketu v tomto fóru.
Vy nemůžete na tomto fóru nahrát přílohy.
Vy můžete stáhnout přílohy v tomto fóru.
Uživatelé, kteří se účastnili diskuse: Mila, Bobik, Roman PCE, PLAF, Fun, merfan, jirhav, Vera, Tom, _mch, olga liska, Miru3, dcpaja, Sarka
Mediální partner

odak.cz

Přihlášení
Ještě nejste členem? Klikněte zde a zaregistrujte se.
Zapomenuté heslo?
Uživatelé online
Hosté online 16
Členové online 1
Prying

Celkem členů: 16,710
Nejnovější člen: Vavricka
TOPlist

Copyright © 2025