Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.
Výkup karavanu! Vykoupíme Váš obytný vůz, nebo karavan za hotové,volejte 606118358 www.vykupkaravanu.cz
Partneři webu:
odak.cz

bourané ducato 2013

Poslední aktualizace před 4 roky
karelHkarelHČlen
Přidáno před 12 let

Citovat

mekie napsal:

Teda smekám. Jen teď nevím... je to McLuis, není do McLuis.....:g:^:^

To je přeci McStokr :^
floridan79floridan79Člen
Přidáno před 12 let
ta to byl zpocatku smutnej konec uplne novyho bydlika.... a tys mu dal druhou sanci a tak by to melo byt, krasny auto z toho uz je a nikdo nikdy nebude vedet ze uz bylo chudak skoro na odpis jako bydlik. opravdu smekam az mi ples leze ven ;-)
Fiat Ducato 280 Weinsberg Cosmos 1989 2.5TDI 4x4 (Kosmik)
coupicicoupiciČlen
Přidáno před 12 let
:^:^ smekám,jste šikovní:^:^
obytka s alkovnou, jirka42 gábina37,david8 kuba 5 roků
misusmisusČlen
Přidáno před 12 let
no ty kraso ! s otevrenou hub,teda usty jsem to prohlid fotku po fotce a to je mazec !!!
je videt,ze jste peclivy,po shlidnuti detailu bych fotogalerii poslal vyrobcum obytek at se neco priuci !!!
porad nechapu proc nosny ram garaze je v nejakem pochybnem laku a ne v zinku jako to delate vy !
az budu shanet priste obytku,koupim srot po bouracce a prijedu k vam :^

cepici dolu :g
E
EXPEDICE APALUCHAČlen
Přidáno před 12 let
Stokr - nevím, čím se živíš, ale jestli nestavíš obytná auta, tak seš kozel zahradníkem. :D To je úžasná práce. Není co dodat. :g
CattaniCattaniČlen
Přidáno před 12 let
Neuvěřitelné - opravdu krásná práce.:g:^
[color=#000099]Míra, Dana, Shelia II a Hobby Van Exclusive[/color] :_
D
dudkiČlen
Přidáno před 12 let
Vsetka cest. :)
TominoTominoČlen
Přidáno před 12 let
..jste kluci šikovní!! Podle pečlivosti v detailech a "těžkotonážního parostrojního nicku" Štokr556 bych to tipnul na železničního modeláře. Tím by se i lecos vysvětlovalo..!)
P:S. Trefil jsem se?? :^
Tomino
KaspicKaspicČlen
Přidáno před 12 let
Bez komentáře - super :^:^:g
Jirka
S
stokr556Člen
Přidáno před 12 let
Děkujeme moc !) Ano, osobně jsem železniční modelář (KŽM SOKOLOV) :D, jinak ted jsem studentem na strojarne zčú v Plzni. Co se týká stavby, já jsem spíš jen pomocná ruka, zbytek má na svědomí strejda, který ho kupoval. Ten se zabývá výrobou nábytku, rekonstrukcemi domů, stvbařinou apod. a je opravdu hodně šikovný :^
MikeyMikeyČlen
Přidáno před 12 let
Ty bláho. Tak to je něco. Fakt smekám! :g
pbrpbrČlen
Přidáno před 12 let
Krasna prace! :^
Concorde Sport TS
S
stokr556Člen
Přidáno před 12 let
Projel jsem si znovu to nase album, a chybely mi tam komplet fotky z počátků, než se to začalo odstrojovat z exterieru, a komplet interier. Něco málo jsem tam donahrál a snažil se +- časově zařadit (většina je hned ze začátku). Původně jsem to nenahrával, nepřišlo mi to moc zajímavé. Mám z interieru komplet nafocene detaily, jak kde bylo co přidělané, uchycené apod. ale je to cca 500 fotek, tak jsem vybral jen to, kde je něco zajimaveho videt. fotky typu "do krabičky jde modrý drát z prava a vbychází hnědý a červený z leva" jsem nenahrával :D :D pokud by jste měli někdo zájem o nejaký konkretni detail, co bylo kde jak resene, napiste, měl bych to mit zdokumentovane a nahraju :D
TominoTominoČlen
Přidáno před 12 let

Citovat

stokr556 napsal:

Děkujeme moc !) Ano, osobně jsem železniční modelář (KŽM SOKOLOV) :D, jinak ted jsem studentem na strojarne zčú v Plzni. Co se týká stavby, já jsem spíš jen pomocná ruka, zbytek má na svědomí strejda, který ho kupoval. Ten se zabývá výrobou nábytku, rekonstrukcemi domů, stvbařinou apod. a je opravdu hodně šikovný :^

..no vida, to byla trefa..!). Znám vaše kolejiště, na fb to sleduji. Tak držím palec at se dílo daří. (na gumokolu i na H0..:^)
Tomino
DudlaDudlaČlen
Přidáno před 12 let
Me jen lezi v hlave ta zadni naprava, o co se ohla? Jde o to ze kazda vlecna tuha naprava ma byt sbihava. Tak jestli jste nerovnali tu tovarni sbihavost. Pokud ted nebude sbihava tak uz to auto nebude tak stabilni.
Dusan 76 + Radka 81 = Nikol 05 a Barca 09
Hyundai SantaFe 2,2 CRDi a Burstner Flipper 490 TK
semerinksemerinkNováček
Přidáno před 12 let
!tSkvělá práce. Neuvěřitelný! Škoda, že nejsi můj soused :-)
S
stokr556Člen
Přidáno před 12 let
ohla se v miste praveho dorazu (pri pohledu ze zadu dopredu). Auto si pri narazu sedlo prdeli na zem, a kolo se muselo fest oprit o podbeh, jelikoz byl i s kusem podlahy rozstipany. A byla ohla docela fest. Je to docela dobre videt na teto fotce ( http://stokr556.r...G_2473.jpg ) a opravdu ta fotka neskresluje. zde je druhá strana, která je znatelně rovnější ( http://stokr556.r...G_2438.jpg ) Byla ohla byla tak o 10 stupnu. na tom pulmetru, co byl od ohybu k naboji to bylo uz dost znat.
alapaalapaČlen
Přidáno před 12 let
tuna sa neda nič povedať, len klobúk dole pred majstrom a jeho odvahou.:g
F
fedaBAČlen
Přidáno před 12 let
waw...prečo nie som taký manuálne zručný aj ja????
radosť sa na to pozerať
S
stokr556Člen
Přidáno před 12 let
nahrál jsem do alba pár dalších fotek z dneška. Stihl se osadit komplet zbytek oken, dorazilo též chybějící velké okno, které nepřežilo nehodu, stejně tak jako většina kliček na okna. ze všech na autě jich nehodu přežilo asi 5. Též se osadily všechna drobná dvířka a trochu se v autě poklidil stavební bordel :D Pokud vše klapne, zítra dojde k zatření spodních stran stěn tlumexem nebo něčím podobným a osadí se spodní oplastování karoserie a zbytek dveří, jestli se těm zadním otvorům dá říkat dveře :he. jsou bohužel všechny vsazovány až po montáži oplastování, a bohužel po usazení plastů bychom se již nedostali k zatření těch spodních hran. Tak snad zítra vydrží počasí a stihne se to. Tohle je s největší pravděpodobností asi poslední víkend, co se dá něco dělat :o příští víkend to asi neklapne z časových důvadů a pak dále je otázka, jak to bude s počasím :( Jinak na několika posledních fotkách je krásně vidět konstrukce stěn, která vylezla po ochlazení vnějšího vzduchu a stěna se na místech kde nejsou příčky orosila :D fotky z dneška začínají touto fotkou a pak už jen dále :)

http://stokr556.r...G_2799.jpg

Automatické sloučení 17.11.2013 22:36:
Tak a je zazimováno. Další práce nejspíš až po tom, co opadne sníh :o
Upravil stokr556 dne 17.11.2013 23:36, před 12 let
Vy můžete zobrazit všechny příspěvky v tomto fóru.
Vy nemůžete začít nový diskusní příspěvek v tomto fóru.
Vy nemůžete odpovědět v této diskusi.
Vy nemůžete začít v anketu v tomto fóru.
Vy nemůžete na tomto fóru nahrát přílohy.
Vy můžete stáhnout přílohy v tomto fóru.
Mediální partner

odak.cz

Přihlášení
Ještě nejste členem? Klikněte zde a zaregistrujte se.
Zapomenuté heslo?
Uživatelé online
Hosté online 24
Členové online 0

Celkem členů: 16,710
Nejnovější člen: Vavricka
TOPlist

Copyright © 2025