uknajČlenPřidáno
před 19 letNam je to vcelku jedno hlavně když pojedem. Tak se hlásíme Martin a jeho smečka.Pivo namam rád;K karavanky:g
Uknaji,nezapomeň ty řízky v prášku,já vezmu :iupřesňuji že na tebe, ne k jídlu.Tak nemlaskej.Cha.Jirka;-
MilaČlenPřidáno
před 19 letJestli mohou tak přihlašuji další rodinku sice zatím bez vlastního karavanu Jirka + Jana + Tomáš 8 + Lukášek 2
SarkaAdministrátorPřidáno
před 19 letPrima, samozřejmě, že můžeš. Těšíme se na nové tváře. :g
MilaČlenPřidáno
před 19 letOpravuji jméno pomotal:v jsem to, stydím se :u není to Tomáš ale Jakub. Třeba ještě Tomáška budou mít. :p
Díky Milan
Ahojte všichni. Hezky nám to do té Třeboně přibývá, jakoby tam dávali něco zadarmo:s. Tak my si berem 13. Sima, Machajda a Verunka. Starší děti asi nejedou, Martin má každou sobotu fotbalový zápas a Lucka zase chodí na brigádu:c:c:c. A když bude chtít, tak pojede naše Eli, ale to teď nevím. Všechny zdravíme a moc se těšíme!!!:q:q:q
Tak to vypadá,že jedu taky:g:D:D:D
Se teda obětuju a pro kamarády a půjdu taky;-:s:r
Miru3ČlenPřidáno
před 19 letTaké se hlásíme hlavně že pojedeme takže č.14 :|
Miru+Péťa+Michalka :_:_:_:_
Upravil Miru3 dne 30.08.2007 22:59,
před 19 let
furgonČlenPřidáno
před 19 letTak možná pojedeme také;),původně jsme chtěli za teplou vodou někam do Buku:s,ale to by se dalo o měsíc odložitB).Momentálně je to tak 50 na 50, tak uvidíme:a
Jarda
Uknaje nebrat,řízky už mu nestačí,má chuť na :iNikolku.Fuj,to je ale hanba.Šárko vymysli pro něj nějakou jinou ňamku.;K;K
Tak jestli se někdo radoval, že mne na Třeboni neuvidí tak ho musím zklamat. Maďarské thermály prohrály boj s Třeboní.Tak si beru šestnáctku. Na tak mladý zase nejsem.Nojo, ale to znamená, že zase potkám Machajdu. Já se ho nezbavím.:o:p:D
Upravil Roman PCE dne 04.09.2007 10:05,
před 19 letTak já budu potichu a v koutku,abych Ti nekazil víkend:s:r;M
Machajda v koutku a potichu. Tak to je tedy fór týdne. Vždyť to chlape neumíš.:-
emjirkaČlenPřidáno
před 19 letHurá, jedeme také. Marcela, Jirka + Tom, Jirka, Katka.
Upravil emjirka dne 04.09.2007 18:50,
před 19 letTrošku začínáme závidět. ;)My se ale chystáme někam do Německa či Rakouska. Přece jen je více dní volna - to je šance. V případě změny dáme vědět.
Upravil Jarda a Iveta dne 04.09.2007 19:51,
před 19 let
BobikČlenPřidáno
před 19 letHmmmmm :v ze bych jel taky ;M
Upravil Bobik dne 05.09.2007 08:03,
před 19 let