No já ještě nevím,uvidíme zítra;p
Ahoj všem,
po právě proběhlém rodinném shromáždění:o,bylo rozhodnuto,že pojedeme do Krkonoš za brigádnickou dcerkou Luckou;i.Jsme domluveni s Matýskem,že zůstaneme u něho,kde je místo pro více karavanů.Jirkovi S. se tímto omlouváme :ua těšíme se na jiné shledání.:_
Jirka SČlenPřidáno
před 19 letVypijeme a sníme Tvůj díl!! Neboj, vezmeme to za Tebe.....
Zatm to vypadá minimálně na 15 karavanů!
Kdo vlastně Jirko přijede?
Ondrej a LenkaČlenPřidáno
před 19 letAhooooj všem, pokud se nic nezmění, tak jme zítra navečer v Jevíčku. Minule nám to nevyšlo, tak už se moc těšíme. :o Bereme kola, rakety, grilovačku.....
Má být azuro, hezky jste to objednali ;t:_:_:_
SvitavaciČlenPřidáno
před 19 letZase tak daleko? Přijedeme v sobotu!
Upravil Svitavaci dne 05.10.2007 09:08,
před 19 letBřéťo, zeptej se Soni, zda nebude dělat měruňkovou buchtu. Děkuji.:)
Jirka SČlenPřidáno
před 19 letPro Romana - pravděpodobně přijedou:
---------------------------------------------
1.Lenka-Ondřej
2.Jevíčkovi-na 100%
3.Roman Pce
4.Bobíci
5.Břéťa-v sobotu
6.Doktoř-v sobotu
7.Flajšhans-zvažuje
8.Jura Kališ
9.Pepa Přelouč
10.Pat a Mat
11.Raifáci
12.Šárka
13.Víťáci
14.Tom
15.Knotci
16-20. určitě nějaké nenahlášené překvapení, jak to tak chodí...
Jistého není nic, ale s těmito posádkami jsme už o příjezdu hovořili.....
----------------------------------------------------------------------------------
Klobásy budou v sobotu 16-17 hodin. Budou už vychladlé, tak je okoštujeme na plátky,taky si je picneme na gril. Je jich pro nás rezervováno 45 kg. Cena 110/kg.
Jestli nás hbitý Éda předběhne, tak všichni budou mít dohromady 5 kg a Éda 40 kg...............................................................................................................
V Jevíčku zatím prší, kolem poledne se to má roztrhat, takže kurty budou dobře nakropené, a houby porostou ještě víc!!
Upravil Jirka S dne 05.10.2007 10:49,
před 19 letJá dorazím okolo půlnoci, tak mi Jirko nech nějaký ten plac.
Jirka SČlenPřidáno
před 19 letJe 14 hodin, vyrážíme držet místa!!! 2kg bůček je čerstvě upečený,150 ks koláčků už mám v autě -pekly se dopoledne,slivovice na uvítanou vychlazena, tak si pospěšte.
Upravil Jirka S dne 05.10.2007 14:07,
před 19 let